FOTBALLREISER Juventus KAMPER 2024

DATO
BILLETT+2 DØGN
Juventus – Empoli 27-01-2024 3100
Juventus – Udinese 12-02-2024 3100
Juventus – Frosinone 25-02-2024 3100
Juventus – Atalanta 10-03-2024 2890
Juventus – Genoa 17-03-2024 2890
Juventus – Fiorentina 07-04-2024 3100
Juventus – AC Milan 28-04-2024 4390
Juventus – Salernitana 12-05-2024 3490
Juventus – Monza 26-05-2024 3490

SEND FORESPØRSEL billetter og  JUVENTUS KAMPER 2024

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Inkludert billett på langside i 2. etasje og 2 døgn på 3*** Tourist Hotel, del i dobbeltrom inkl. frokost:

Kampdato:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endres. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post . Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.
Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

KOMME SEG TIL JUVENTUS STADIUM

 1. Offentlig Transport – T-bane og Buss: Ta T-banelinje 1 (M1) i retning til Fermi og gå av på stasjonen Bernini. Derfra kan du ta buss nummer 72 mot Stadio Juventus, som vil ta deg rett til stadion.
 2. Offentlig Transport – Buss: Du kan også ta buss nummer 72 fra sentrum av Torino direkte til Juventus Stadium.
 3. Drosje eller Rideshare: Du kan enkelt finne drosjer eller bruk en ridesharing-tjeneste som Uber for å komme til stadion. Bare gi sjåføren beskjed om at du vil til Juventus Stadium.

5 fakta om Juventus

 1. Grunnleggelse: Juventus Football Club ble grunnlagt i 1897 i Torino, Italia, og er en av de eldste og mest kjente fotballklubbene i verden.
 2. Kallenavn: Klubben går under kallenavnet «La Vecchia Signora,» som betyr «Den gamle damen» på italiensk.
 3. Hjemmebane: Juventus spiller hjemmekampene sine på Allianz Stadium i Torino, tidligere kjent som Juventus Stadium, en moderne arena med plass til over 41 000 tilskuere.
 4. Farger og drakt: Klubbens drakter er tradisjonelt svarte og hvite striper, som har ført til deres kallenavn «Bianconeri,» som betyr «de svart-hvite» på italiensk.
 5. Suksess i Serie A: Juventus har vunnet Serie A-tittelen, den italienske toppdivisjonen, rekordmange ganger og er en av de mest suksessrike klubbene i Italia.
 6. Champions League: Klubben har vunnet UEFA Champions League (tidligere Europacupen) to ganger, i 1985 og 1996.
 7. Legendariske spillere: Juventus har hatt en rekke legendariske spillere gjennom årene, inkludert Michel Platini, Alessandro Del Piero og Roberto Baggio.
 8. Det kontroversielle Serie A-tapet: I 2006 ble Juventus fratatt Serie A-tittelen som en del av en større kampfiksingsskandale.
 9. Historisk Treble: I 2010 ble Juventus det første italienske laget til å vinne en historisk treble ved å vinne Serie A, Coppa Italia og nå Champions League-finalen.
 10. Ungdomsakademiet: Klubben har en anerkjent ungdomsakademi som har fostret talenter som Paolo Rossi, Alessandro Del Piero og Andrea Pirlo.
 11. Rivaliseringer: Juventus har intense rivaliseringer med andre italienske klubber som Inter Milan (Derby d’Italia) og AC Milan.
 12. Kvinnefotball: Juventus har også et suksessrikt kvinnefotballag som har vunnet flere Serie A-titler.
 13. Rebranding: Klubben gjennomgikk en rebranding i 2017, inkludert en ny logo og visuell identitet.
 14. Allianz Stadium: Hjemmebanen til Juventus er kjent for sin stemningsfulle atmosfære og innovative design, inkludert nærheten til banen og utsikten.
 15. Global Fanbase: Juventus har en stor og dedikert fanbase over hele verden, som støtter klubben med lidenskap og entusiasme.

10 severdigheter i Torino

 1. Mole Antonelliana: Et ikonisk landemerke og et symbol på Torino. Bygningen huser nå det nasjonale kinomuseet og tilbyr en fantastisk utsikt over byen fra toppen.
 2. Palazzo Reale: En kongelig residens som har vakre salonger, tronerom og hager. Det er et imponerende eksempel på barokkarkitektur.
 3. Egyptisk Museum: Et av verdens mest imponerende samlinger av egyptiske kunstgjenstander og mumier utenfor Egypt.
 4. Piazza Castello: Hovedplassen i Torino, omgitt av imponerende bygninger som Palazzo Madama og Palazzo Reale.
 5. Basilica di Superga: En vakker kirke på en høyde som gir panoramautsikt over byen og Alpene.
 6. Parco del Valentino: En nydelig park som strekker seg langs elven Po, perfekt for avslappende spaserturer og piknik.
 7. Automobilmuseum: Torino er hjemstedet til Fiat, og dette museet viser utviklingen av bilindustrien gjennom tidene.
 8. Cathedral of Saint John the Baptist: En storslått katedral med den hellige gral som en av sine mest kjente relikvier.
 9. Borgo Medievale: En rekonstruert middelalderlandsby som gir et innblikk i Torinos historie og arkitektur.
 10. Galleria Sabauda: Et kunstgalleri som huser en imponerende samling av malerier og skulpturer fra middelalderen til renessansen

Juventus historie

Juventus Football Club, en av fotballverdens mest ikoniske klubber, ble grunnlagt i 1897 av en gruppe unge spillere i Torino, Italia. Lite visste de den gangen at de skulle bli bærere av en stolt historie fylt med triumfer, legendariske spillere og en dedikert fanbase som strekker seg over hele kloden.

Tidlige år og italiensk dominans: Juventus’ tidlige år var preget av en rask oppstigning i italiensk fotball. Klubben vant sitt første italienske mesterskap i 1905 og fortsatte å bygge på denne suksessen gjennom årene. På 1920-tallet dominerte Juventus Serie A, og de vant flere nasjonale mesterskap og Coppa Italia-titler.

Turbulente tider og gjenoppbygging: På 1930-tallet opplevde Juventus en vanskelig periode da klubben ble trukket inn i en bestikkelsesskandale som resulterte i degradering til Serie B. Dette var en alvorlig utfordring, men klubben gjenoppbygde seg og returnerte til toppdivisjonen med en fornyet energi.

1950- og 60-tallet: Gullalderen begynner: 1950-tallet skulle bli en av de mest minneverdige periodene i Juventus’ historie. Under ledelse av tränaren Nereo Rocco vant klubben flere Serie A-titler og oppnådde suksess på den europeiske scenen. 1960-tallet så fortsettelsen av dominansen, med spillere som John Charles og Omar Sívori som stjal showet.

Tragedie og gjenoppstandelse: På begynnelsen av 1980-tallet opplevde Juventus en av de mørkeste stundene i sin historie da klubben var involvert i tragedien på Heysel-stadion i Belgia, der 39 mennesker mistet livet. Klubben ble midlertidig utestengt fra europeisk konkurranse som følge av dette. Men på midten av 1980-tallet begynte klubben å gjenoppstå under tränaren Giovanni Trapattoni.

1990-tallet: Gullalder og europakrone: 1990-tallet skulle bli en periode med enestående suksess for Juventus. Under ledelse av Marcello Lippi vant klubben tre Serie A-titler på rad og nådde toppen av europeisk fotball da de vant UEFA Champions League i 1996, med legendariske spillere som Alessandro Del Piero og Roberto Baggio på laget.

Tidlig 2000-tall og ny millenniumsuksess: Juventus fortsatte sin dominans i Serie A tidlig på 2000-tallet, men på midten av tiåret ble klubben involvert i Calciopoli-skandalen, der de ble straffet med degradering til Serie B og fradrag i poeng. Dette førte til et skifte i klubben, men den raskt returnerte til Serie A og gjenopptok jakten på nasjonal og internasjonal suksess.

Senere år og vedvarende prestasjon: I de senere årene har Juventus opprettholdt sin posisjon som en av Italias ledende klubber. Klubben har vunnet Serie A-tittelen flere ganger og har fortsatt å konkurrere på høyeste nivå i europeisk fotball. Juventus’ stadion, Allianz Stadium, har blitt et ikonisk sted for fotballkamper og jubel.