FOTBALLREISER AC Milan KAMPER 2024

DATO
BILLETT+2 DØGN
AC Milan – Boligna 27-01-2024 4190
AC Milan – Napoli 11-02-2024 5690
AC Milan – Atalanta 25-02-2024 4850
AC Milan – Empoli 10-03-2024 4050
AC Milan – US Lecce 07-04-2024 4850
AC Milan – Inter 21-04-2024 8500
AC Milan – Genova 05-05-2024 5190
AC Milan – Cagliari Calcio 12-05-2024 5290
AC Milan – Salernitana 26-05-2024 5290

SEND FORESPØRSEL billetter og fotballreiser AC MILAN

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Billett på langside 3de ring og 2 døgn på 3*** hotell Ibis Milano Centro, del i dobbeltrom inkl. frokost

Kampdato:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endres. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

KOMME SEG TIL SAN SIRORATES

 1. Offentlig Transport – T-bane: Ta M1 (rød linje) på Milanos t-banesystem i retning Rho Fiera og gå av på Lotto Fieramilanocity-stasjonen. Stadion ligger innen gangavstand fra stasjonen.
 2. Offentlig Transport – Buss: Du kan også ta buss nummer 49 fra Milano sentrum til San Siro-stadion. Sjekk rutekart og tidtabeller på forhånd.
 3. Drosje: Du kan enkelt finne drosjer i Milano sentrum. Bare gi sjåføren beskjed om at du vil til San Siro-stadion (Stadio Giuseppe Meazza), og de vil ta deg dit.

15 FAKTA OM AC MILAN

 1. Grunnlagt i 1899: AC Milan ble grunnlagt i 1899 og er en av de eldste og mest prestisjefylte fotballklubbene i verden.
 2. San Siro-stadion: Klubben spiller hjemmekampene sine på San Siro-stadion i Milano, som de deler med Inter Milan.
 3. Rossoneri: Klubbens tradisjonelle draktfarger er røde og svarte, og de går under kallenavnet «Rossoneri.»
 4. Serie A-suksess: AC Milan har vunnet den italienske Serie A-tittelen flere ganger og har en sterk historie med suksess i den italienske toppdivisjonen.
 5. Europacupdominans: Klubben har vunnet UEFA Champions League (tidligere Europacupen) hele syv ganger, noe som gjør dem til en av de mest suksessrike klubbene i turneringens historie.
 6. Legendariske spillere: AC Milan har hatt en rekke legendariske spillere, som Paolo Maldini, Franco Baresi, Marco van Basten og Andriy Shevchenko.
 7. Troféskap: Klubben har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale troféer, inkludert italienske cup-titler og verdensklubbmesterskap.
 8. 90-tallets gullalder: På 1990-tallet opplevde AC Milan en imponerende suksess både nasjonalt og internasjonalt, med flere store troféer.
 9. Milan-laben: Klubben har en kjent ungdomsakademi kjent som «Milan-laben,» som har bidratt til utviklingen av mange talenter.
 10. Heysel-tragedien: Klubben var involvert i Heysel-tragedien i 1985, en tragisk hendelse som førte til tap av menneskeliv før en europacupfinale.
 11. Intense rivaliseringer: AC Milan har en intens rivalisering med Inter Milan, kjent som «Derby della Madonnina,» og også en historisk rivalisering med Juventus.
 12. Maldini-dynastiet: Paolo Maldini og hans far Cesare Maldini representerer et bemerkelsesverdig fotball-dynasti knyttet til AC Milan.
 13. Attraktiv for stjerner: Klubben har alltid vært en attraktiv destinasjon for store fotballstjerner fra hele verden.
 14. Økonomiske utfordringer: AC Milan har opplevd økonomiske utfordringer og eierskapsendringer som har påvirket klubbens stabilitet.
 15. Stadionhistorie: Selv om de deler San Siro-stadion med Inter Milan, har AC Milan en dyp forankring og historie på denne ikoniske arenaen.

10 severdigheter i Milano

 1. Domkirken (Duomo di Milano): Den imponerende gotiske katedralen er en av Europas største og mest imponerende bygninger.
 2. Galleria Vittorio Emanuele II: En elegant og overdådig handelsgalleri med luksuriøse butikker, kafeer og restauranter.
 3. Teatro alla Scala: Et av verdens mest berømte operahus, kjent for sin rike historie og storslåtte forestillinger.
 4. Santa Maria delle Grazie: Kirken er hjemstedet til Leonardo da Vincis berømte maleri «Nattverden.»
 5. Sforza-slottet: En imponerende borg fra renessansen, omgitt av vakre hager og museer.
 6. Leonardo da Vinci nasjonalmuseum: Et museum dedikert til Leonardo da Vincis liv og arbeid, inkludert modeller av hans oppfinnelser.
 7. Brera kunstgalleri: En samling av italienske mesterverk, inkludert verk av Caravaggio, Raphael og Rembrandt.
 8. Navigli-distriktet: En sjarmerende del av byen med kanaler, kafeer, markeder og et pulserende natteliv.
 9. Cimitero Monumentale: En vakker nekropol med intrikate gravmæler og skulpturer, hjem til mange kjente figurer fra Milans historie.
 10. Leonardo3-museet: Et interaktivt museum dedikert til Leonardo da Vincis geni og oppfinnelser.

AC Milans historie

AC Milans Historie: En Reise Gjennom Tid og Triumf

AC Milan, grunnlagt i 1899, har en rik historie som strekker seg gjennom mer enn et århundre. Klubben har opplevd triumfer, tragedier og en kontinuerlig tilstedeværelse som en av de mest respekterte fotballklubbene i verden.

Tidlige år og suksess: AC Milan ble født som en av de tidlige fotballklubbene i Italia. Klubbens tidlige år var preget av utfordringer og voksende popularitet for sporten. I 1901 vant klubben sin første italienske mesterskapstittel, som markerer begynnelsen på en imponerende reise. På 1920-tallet vant de flere Serie A-titler, og på 1930-tallet opplevde de sin første europeiske suksess ved å vinne Mitropa Cup.

Gullalderen på 1950-tallet: 1950-tallet skulle bli en av de mest minneverdige periodene i AC Milans historie. Under ledelse av treneren Nereo Rocco, kjent som «Mago,» vant klubben sitt første europeiske trofé – Cupvinnercupen i 1963. Men det var under tränaren Rocco som klubben også utviklet sin defensive «catenaccio»-stil, som skulle påvirke fotballtaktikk i tiårene som fulgte.

1960- og 70-tallet: AC Milan fortsatte å skinne på 1960-tallet og vant enda en Cupvinnercup i 1969. 1970-tallet var preget av både nasjonal og internasjonal suksess. Laget inkluderte legendariske spillere som Gianni Rivera og Cesare Maldini. Klubben vant sin andre europeiske Cupvinnercup i 1973, etterfulgt av en tredje i 1974. Dette tiåret så også fremveksten av nye helter som Ruud Gullit og Marco van Basten.

Tragedien i Heysel og Rebirth: 1980-tallet skulle bli en tid med utfordringer og tragedier for klubben. Under finalen i Europeisk Cup i 1985 i Heysel, Belgia, utspant det seg en katastrofe som kostet livet til 39 mennesker. Som et resultat ble klubben utestengt fra europeisk konkurranse i et år. Klubben gjenoppbygget seg imidlertid og opplevde en renessanse under tränaren Arrigo Sacchi og hans revolusjonerende taktikk.

Gullalderen på 1990-tallet: 1990-tallet skulle bli en periode med ekstraordinær suksess for AC Milan. Under ledelse av Fabio Capello og senere tränarenlegende Carlo Ancelotti vant klubben flere Serie A-titler og nådde toppen av europeisk fotball. Året 1994 så klubben vinne sitt andre europeiske mesterskap, denne gangen i form av Champions League-tittelen.

2000-tallet og fremover: AC Milan fortsatte å være en kraft å regne med på begynnelsen av 2000-tallet. Året 2003 var et av høydepunktene da klubben vant sin sjette Champions League-tittel etter en minneverdig finale mot Juventus. Klubben har også vunnet flere Serie A-titler i dette tiåret, med spillere som Kaka og Andriy Shevchenko i rampelyset.

Nye utfordringer og kontinuerlig prestasjon: AC Milan har stått overfor utfordringer som økonomiske vanskeligheter og endringer i ledelse og eierskap. Til tross for dette har klubben fortsatt å konkurrere i toppen av italiensk fotball og europeisk scene. Gjennom årene har klubben fostret talenter gjennom sin ungdomsakademi, «Milan-laben,» og har fortsatt å tiltrekke seg stjernespillere fra hele verden.

Arv og legende: AC Milan er synonymt med legendariske spillere som Paolo Maldini, Franco Baresi, Ruud Gullit, Marco van Basten og mange flere. Klubbens berømte drakt med røde og svarte striper er gjenkjennelig over hele verden. AC Milan har en dyp arv og en lidenskapelig fanbase som strekker seg over landegrenser.

I dag fortsetter AC Milan sin reise med håp om å gjenerobre sin plass blant de beste fotballklubbene i verden. Klubbens historie er en episk saga om lidenskap, seier, tapperhet og kontinuerlig streben etter perfeksjon. Med hver kamp, hvert mål og hver triumf, lever AC Milan videre som en av fotballens største ikoner.