KJØP LONDON MUSICAL- & TEATERBILLETTER

Les utfyllende informasjon om de enkelte musikaler og finn den som passer deg. Vi skaffer deg billettene og ordner det meste. Velg sitteplass direkte ved bestilling. Spar opptil 70% hos oss!

Våre mest populære musikaler i London West End

ABBA VoyageABBA Voyage >

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.

Les Miserables 1. Les Miserables >

Les Miserables feirer sitt 36-års jubileum i 2021 og er verdens lengstlevende musikal. Historien utspiller seg under den franske revolusjonen, og beskriver både lidenskap og ødeleggelse. Misérables en fengslende historie om knuste drømmer og gjengjeldt kjærlighet, lidenskap, offer og frelse.

Mamma Mia

Idéen om å kombinere 22 av ABBAs største hitlåter med eventyret om kjærlighet, vennskap og familie fenger hele verden. Over 20 år etter den første oppsetningen, er Mamma Mia! fortsatt en av verdens mest populære musikalforestillinger. Hadde premiere i 1999, og siden den gang har Mamma Mia! vokst til å bli en av tidenes største musikalsuksesser.

Phantom of The Opera

Nå er denne musical inne i sitt 30. år. Denne prisvinnende musikalen fortsetter å fengsle publikum i West End, etter mer enn 12.000 forestillinger. Andrew Lloyd Webbers hypnotiserende historie sammen med imponerende natur og fantastiske spesialeffekter, magisk kombinert for å bringe denne tragiske kjærlighetshistorien til liv hver kveld.

wicked

WICKED, en prisbelønnet klassisk musikal, har blitt hyllet som “en av de største musicals i vår tid”. Dette globalt fenomen har nå blitt sett av nesten 7 millioner tilskuere i London. Musikalen er basert på romanen av samme navn. Tidligere har vi kun hørt historien om Dorothys ankomst til Oz. Denne historien forteller om hvordan en misforstått grønn jente ved navn Elphaba blir The Wicked Witch of the West og hvordan hun blir venner med Glinda the Good Witch.

Løvenes Konge forblir London nummer én av West End musicals – og er en uforglemmelig teatralsk opplevelse for besøkende fra hele verden. Dette er den mektig og rørende historien om Simba – det episke eventyr om hans reise fra den storøyd ungen til sin skjebnerolle som konge av Pridelands.

Bli med inne i historien om Frankie Valli and The Four Seasons i det prisbelønte fenomenet Jersey Boys. De var bare fire ordinære karer fra New Jersey, helt til de sang sin aller første tone. De hadde en sound ingen hadde hørt før … og radiostasjonene kunne ikke få nok av det.

Roald Dahls høyt elskede historie om Matilda vekkes til liv på scenen i London West End med denne versjonen produsert av Dennis Kelly og den prisbelønte musikeren og komikeren Tim Minchin. Barn og voksne vil bli begeistret og glad av historien om den spesielle lille jenta med en ekstraordinær fantasi. Foreldrene hennes synes at hun er en ulempe, og hun tenker, ganske riktig, de er bare interessert i å se på TV.

Vivian og Edward er to ulike personer, men blir sjelevennene som mot alle odds finner hverandre … og seg selv. Opplev øyeblikkene du elsket fra filmen – og bli kjent med disse ikoniske figurene på en helt ny måte – i denne teateropplevelsen av en kjærlighetshistorie.

Moulin Rouge! The Musical

Vi skal  inn i en verden av pomp, prakt og romantikk, av iøynefallende overskudd, av glitter, storhet og ære! En verden hvor bohemer og aristokrater nyter elektriserende fortryllelse. Sprett champagnen og forbered deg på det spektakulære forestilling.

The Book of Mormon er laget  og komponert av South Park-skaperne Trey Parker og Matt Stone, og Avenue Q-medskaperen Robert Lopez. The Book of Mormon, vinner av ni Tony Awards® og fire Olivier Awards, inkludert beste musikal for begge, følger et par mormongutter sendt på et oppdrag til et sted som er omtrent så langt unna Salt Lake City som du kan komme.