Musical London

ANBEFALTE MUSIKALER & TEATERBILLETTER I LONDON

Ta del i den magiske verden av musikaler i hjertet av London. Fra de klassiske produksjonene som The Phantom of the Opera og Les Misérables, har Londons West End noen av de beste musikalene i verden. Opplev den fantastiske sangen og dansen, de imponerende kostymene og de storslåtte scenene på noen av verdens mest ikoniske teatre. La oss hjelpe deg med å velge den perfekte musikalen for deg og sikre deg de beste setene. Se vårt utvalg av anbefalte musikaler i London. Bli med på en uforglemmelig opplevelse av musikalsk magi i London i dag!

Våre mest populære musical i London West End

ABBA VoyageABBA Voyage London >

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Det er bygget en egen ABBA Voyage Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, øst i London.

Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.

Lion King

Musikalen «The Lion King» er basert på Disney-filmen med samme navn og handler om en ung løve ved navn Simba, som må ta opp kampen for å ta tilbake sin rettmessige posisjon som konge av Dyresletten.

Historien starter med at Simbas far, Mufasa, er konge, og han lærer Simba om «The Circle of Life» og viktigheten av å respektere alle levende vesener. Simbas onkel Scar, som ønsker å bli konge selv, iscenesetter en ulykke som fører til at Mufasa dør og skylder på Simba.

Les Miserables
Les Miserables London >

Musikalen Les Miserables, med musikk av Claude-Michel Schönberg og manus av Alain Boublil og Jean-Marc Natel, er basert på romanen med samme navn av Victor Hugo. Den følger livene til flere karakterer i Frankrike i løpet av første halvdel av 1800-tallet, og utforsker temaer som kjærlighet, håp, lidelse og forsoning.

Hovedpersonen er Jean Valjean, en mann som ble dømt til 19 års fengsel for å ha stjålet en brød for å redde sin søsters barn fra å sulte i hjel.

Phantom of The Opera

Musikalen The Phantom of the Opera, med musikk av Andrew Lloyd Webber og manus av Charles Hart, handler om en mystisk figur kalt Phantom, som bor under Opera Garnier i Paris.

Phantom er besatt av en ung operasangerinne, Christine Daaé, som han veileder og manipulerer for å hjelpe henne med å oppnå suksess på scenen. Han skaper også en rekke farlige situasjoner for de andre artistene og operahuset selv når han ikke får det som han vil.

Mamma Mia

Musikalen Mamma Mia! er en jukebox-musikal som er basert på musikken til den svenske popgruppen ABBA. Musikalen følger historien til en mor og datter, henholdsvis Donna Sheridan og Sophie, som bor på en gresk øy.

Sophie er på vei til å gifte seg og ønsker at faren skal føre henne opp til alteret. Men hun har aldri kjent faren, så hun inviterer tre av morens tidligere elskere til bryllupet i håp om å finne ut hvem som er faren hennes.

Book of Mormon

The Book of Mormon er en musikal som handler om to unge mormonere, Elder Price og Elder Cunningham, som blir sendt på misjon til Uganda. De to guttene har forskjellige personligheter – Elder Price er en selvsikker og ambisiøs person, mens Elder Cunningham er mer usikker og ukomfortabel i sosiale situasjoner.

I Uganda møter de en tøff og utfordrende virkelighet, preget av fattigdom, sult, AIDS og en brutal krigsherre.

Sister ActSister Act musikal >

Spilles fra mars 2024.
Basert på den kjære filmen, er denne historien om musikk, misforståelser og nonner på flukt en gledefylt og oppmuntrende fortelling om å finne stemmen din og synge ut, med søstrene ved din side.
Etter å ha begeistret en halv million mennesker landet over, er søstrene tilbake i habitten for en begrenset sesong i London på Dominion Theatre. Denne utrolige musikalske komedien begynner i mars 2024 – ikke gå glipp av den

wicked

Musikalen Wicked er basert på romanen med samme navn av Gregory Maguire, som forteller historien om heksene fra Oz før Dorothy ankommer landet.

Wicked følger historien til to unge hekser, Elphaba og Glinda, som er romkamerater på skolen for heksekunster i Oz. Elphaba er den grønne heksen som senere blir kjent som «The Wicked Witch of the West», mens Glinda blir kjent som «The Good Witch of the North».

Matilda

Musikalen «Matilda» er basert på Roald Dahls roman med samme navn og handler om en intelligent og fantasifull jente ved navn Matilda Wormwood. Matilda er en uvanlig og unik liten jente som blir født inn i en familie som ikke setter pris på henne og heller ikke forstår henne. Foreldrene hennes, Mr. og Mrs. Wormwood, er mer opptatt av TV, bingo og biljard enn å ta vare på og oppmuntre datteren sin.

Matilda går inn i en verden av fantasier og bøker for å unnslippe virkeligheten og sin dysfunksjonelle familie.

Tina Turner

The Tina Turner Musical er en musikal som forteller historien om den legendariske sangeren Tina Turner, fra hennes beskjedne oppvekst i Tennessee til hennes suksessfulle karriere som en internasjonal rockestjerne.

Musikalen følger Tina Turners liv fra hennes første møte med Ike Turner og deres musikalske samarbeid til hennes dramatiske flukt fra det voldelige ekteskapet og hennes reise for å etablere seg som en soloartist.

MJ The Musical

Spilles fra mars 2024.
«MJ The Musical» er en enestående teaterproduksjon som kaster lys over livet og arven til en av musikkhistoriens største ikoner, Michael Jackson.
Denne musikalen gir publikum en dypt inngående titt på livet og karrieren til «The King of Pop,» fra hans tidlige dager som en barnestjerne i Jackson 5 til hans spektakulære solokarriere.

Jersey Boys

Musikalen «Jersey Boys» handler om historien til rock and roll-gruppen «The Four Seasons». Musikalen følger gruppens oppgang og fall, fra deres tidlige dager i New Jersey på 1950-tallet til deres enorme suksess på 1960-tallet.

Vi får høre noen av gruppens største hits, som «Sherry,» «Big Girls Don’t Cry,» «Walk Like a Man,» og «Can’t Take My Eyes Off You,» og se hvordan de ble skapt og produsert.

Frozen

Musikalen Frozen er basert på den populære Disney-filmen med samme navn, og handler om to søstre, Anna og Elsa, som vokser opp i et kongerike i Norden. Elsa har en magisk evne som hun ikke klarer å kontrollere, og når det blir avslørt for kongeriket, frykter hun at hun er farlig og forlater landet sitt.

Anna setter ut på en reise for å finne søsteren sin og overbevise henne om å vende tilbake og gjenopprette det frosne kongeriket.

SIC Musical

«SIX The Musical» er en musikal skrevet av Toby Marlow og Lucy Moss. Stykket handler om de seks konene til kong Henry VIII av England, og gir en moderne vri på historien ved å presentere konaes perspektiver og historier som uavhengige og sterke kvinner.I musikalen konkurrerer konene om å fortelle sin historie og argumentere for hvorfor deres versjon av hendelsene er den mest nøyaktige og interessante. Gjennom sang og dans utforsker stykket temaer som kjærlighet, makt, rivalisering og kvinnefrigjøring.

Stephen Sondheim’s Old Friends

Stephen Sondheim’s «Old Friends» musikal i London er en feiring av den ikoniske Broadway-komponisten Stephen Sondheim.
Denne hjertevarmende produksjonen tar publikum med på en musikalsk reise gjennom Sondheim’s mesterverk og hans betydelige innflytelse på teaterverdenen. Med talentfulle skuespillere og en rørende fortelling, gir denne musikalen en unik mulighet til å hylle Sondheim’s tidløse musikkarv.

Back to The Future

Musikalen Back to the Future er basert på den populære filmen med samme navn fra 1985. Handlingen følger tenåringen Marty McFly, som ved et uhell blir sendt tilbake til 1955 i en tidsmaskin oppfunnet av vennen hans, den eksentriske vitenskapsmannen Doc Brown.

Marty må finne en måte å returnere til nåtiden, men oppdager at han har forandret historien og risikerer å forhindre at hans egen foreldre noensinne møtes og faller for hverandre.

Mamma Mia! The Party

Hva venter du på? Book bord og oppdag Björn Ulvaeus’  MAMMA MIA! THE PARTY. Føl deg satt tilbake til øya Skopelos for å danse, spise og ha den beste tiden i livet ditt! Når solen går ned, tar du plass på Nikos’ familiedrevne taverna hvor du kan nyte et deilig fire-retters gresk måltid før du danser hele natten på et glitrende ABBA-diskotek.
Gå inn i Skopelos mens du oppdager en varm, romantisk og morsom historie fremført rundt deg.

Mrs Doubtfire

Mrs. Doubtfire er en musikal som er basert på den populære filmen med samme navn fra 1993, regissert av Chris Columbus og med Robin Williams i hovedrollen.

Musikalen følger historien om Daniel Hillard, en arbeidsledig skuespiller og far som skilles fra sin kone Miranda etter en konflikt. Daniel ønsker å være nær sine tre barn, men på grunn av sin manglende jobb og ustabile økonomi får han ikke del i foreldremyndigheten.