Musikaler og teater i London

BILLETTER MUSIKALER & TEATER I LONDON

Ta del i den magiske verden av musikaler i hjertet av London. Fra de klassiske produksjonene som The Phantom of the Opera og Les Misérables, har Londons West End noen av de beste musikalene i verden. Opplev den fantastiske sangen og dansen, de imponerende kostymene og de storslåtte scenene på noen av verdens mest ikoniske teatre. La oss hjelpe deg med å velge den perfekte musikalen for deg og sikre deg de beste setene. Se vårt utvalg av anbefalte musikaler i London. Bli med på en uforglemmelig opplevelse av musikalsk magi i London i dag!

Våre mest populære musikaler i London

Lion King

Musikalen «The Lion King» er basert på Disney-filmen med samme navn og handler om en ung løve ved navn Simba, som må ta opp kampen for å ta tilbake sin rettmessige posisjon som konge av Dyresletten.

Historien starter med at Simbas far, Mufasa, er konge, og han lærer Simba om «The Circle of Life» og viktigheten av å respektere alle levende vesener. Simbas onkel Scar, som ønsker å bli konge selv, iscenesetter en ulykke som fører til at Mufasa dør og skylder på Simba.

MJ The Musical

MJ The Musical er en enestående teaterproduksjon som kaster lys over livet og arven til en av musikkhistoriens største ikoner, Michael Jackson.
Denne musikalen gir publikum en dypt inngående titt på livet og karrieren til «The King of Pop,» fra hans tidlige dager som en barnestjerne i Jackson 5 til hans spektakulære solokarriere.

Les Miserables
Les Miserables >

Musikalen Les Miserables, med musikk av Claude-Michel Schönberg og manus av Alain Boublil og Jean-Marc Natel, er basert på romanen med samme navn av Victor Hugo. Den følger livene til flere karakterer i Frankrike i løpet av første halvdel av 1800-tallet, og utforsker temaer som kjærlighet, håp, lidelse og forsoning.

Hovedpersonen er Jean Valjean, en mann som ble dømt til 19 års fengsel for å ha stjålet en brød for å redde sin søsters barn fra å sulte i hjel.

Phantom of The Opera

Musikalen The Phantom of the Opera, med musikk av Andrew Lloyd Webber og manus av Charles Hart, handler om en mystisk figur kalt Phantom, som bor under Opera Garnier i Paris.

Phantom er besatt av en ung operasangerinne, Christine Daaé, som han veileder og manipulerer for å hjelpe henne med å oppnå suksess på scenen. Han skaper også en rekke farlige situasjoner for de andre artistene og operahuset selv når han ikke får det som han vil.

Mamma Mia

Musikalen Mamma Mia! er en jukebox-musikal som er basert på musikken til den svenske popgruppen ABBA. Musikalen følger historien til en mor og datter, henholdsvis Donna Sheridan og Sophie, som bor på en gresk øy.

Sophie er på vei til å gifte seg og ønsker at faren skal føre henne opp til alteret. Men hun har aldri kjent faren, så hun inviterer tre av morens tidligere elskere til bryllupet i håp om å finne ut hvem som er faren hennes.

Abba weekend

Ta med deg danseskoene og reis tilbake til den glitrende æraen og vår spesielle ABBA-weekend i London!
Sett av en weekend og opplev både den banebrytende konserten ABBA Voyage i den spesialbygde ABBA Arena og se den berømte musikalen Mamma Mia! i West End.

Du bor på et komfortabelt hotell og kan en deilig frokost hver morgen.
Og du har tid til å utforske Londons mange severdigheter.

Book of Mormon

The Book of Mormon er en musikal som handler om to unge mormonere, Elder Price og Elder Cunningham, som blir sendt på misjon til Uganda. De to guttene har forskjellige personligheter – Elder Price er en selvsikker og ambisiøs person, mens Elder Cunningham er mer usikker og ukomfortabel i sosiale situasjoner.

I Uganda møter de en tøff og utfordrende virkelighet, preget av fattigdom, sult, AIDS og en brutal krigsherre.

ABBA VoyageABBA Voyage London >

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Det er bygget en egen ABBA Voyage Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, øst i London.

Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.

Hamilton musical

HAMILTON handler om Amerikas grunnlegger, Alexander Hamilton, en innvandrer fra Vestindia som ble George Washingtons høyre hånd under den amerikanske revolusjonskrigen og bidro til å forme grunnlaget for det Amerika vi kjenner i dag. Partituret blander hip-hop, jazz, blues, rap, R&B og Broadway – historien om Amerika den gang, som fortalt av Amerika nå.

Sister ActSister Act musikal >

Spilles fra mars 2024.
Basert på den kjære filmen, er denne historien om musikk, misforståelser og nonner på flukt en gledefylt og oppmuntrende fortelling om å finne stemmen din og synge ut, med søstrene ved din side.
Etter å ha begeistret en halv million mennesker landet over, er søstrene tilbake i habitten for en begrenset sesong i London på Dominion Theatre. Denne utrolige musikalske komedien begynner i mars 2024 – ikke gå glipp av den

wicked

Musikalen Wicked er basert på romanen med samme navn av Gregory Maguire, som forteller historien om heksene fra Oz før Dorothy ankommer landet.

Wicked følger historien til to unge hekser, Elphaba og Glinda, som er romkamerater på skolen for heksekunster i Oz. Elphaba er den grønne heksen som senere blir kjent som «The Wicked Witch of the West», mens Glinda blir kjent som «The Good Witch of the North».

Matilda

Musikalen «Matilda» er basert på Roald Dahls roman med samme navn og handler om en intelligent og fantasifull jente ved navn Matilda Wormwood. Matilda er en uvanlig og unik liten jente som blir født inn i en familie som ikke setter pris på henne og heller ikke forstår henne. Foreldrene hennes, Mr. og Mrs. Wormwood, er mer opptatt av TV, bingo og biljard enn å ta vare på og oppmuntre datteren sin.

Matilda går inn i en verden av fantasier og bøker for å unnslippe virkeligheten og sin dysfunksjonelle familie.

Tina Turner

The Tina Turner Musical er en musikal som forteller historien om den legendariske sangeren Tina Turner, fra hennes beskjedne oppvekst i Tennessee til hennes suksessfulle karriere som en internasjonal rockestjerne.

Musikalen følger Tina Turners liv fra hennes første møte med Ike Turner og deres musikalske samarbeid til hennes dramatiske flukt fra det voldelige ekteskapet og hennes reise for å etablere seg som en soloartist.

Frozen

Musikalen Frozen er basert på den populære Disney-filmen med samme navn, og handler om to søstre, Anna og Elsa, som vokser opp i et kongerike i Norden. Elsa har en magisk evne som hun ikke klarer å kontrollere, og når det blir avslørt for kongeriket, frykter hun at hun er farlig og forlater landet sitt.

Anna setter ut på en reise for å finne søsteren sin og overbevise henne om å vende tilbake og gjenopprette det frosne kongeriket.

SIC Musical

«SIX The Musical» er en musikal skrevet av Toby Marlow og Lucy Moss. Stykket handler om de seks konene til kong Henry VIII av England, og gir en moderne vri på historien ved å presentere konaes perspektiver og historier som uavhengige og sterke kvinner.I musikalen konkurrerer konene om å fortelle sin historie og argumentere for hvorfor deres versjon av hendelsene er den mest nøyaktige og interessante. Gjennom sang og dans utforsker stykket temaer som kjærlighet, makt, rivalisering og kvinnefrigjøring.

Back to The Future

Musikalen Back to the Future er basert på den populære filmen med samme navn fra 1985. Handlingen følger tenåringen Marty McFly, som ved et uhell blir sendt tilbake til 1955 i en tidsmaskin oppfunnet av vennen hans, den eksentriske vitenskapsmannen Doc Brown.

Marty må finne en måte å returnere til nåtiden, men oppdager at han har forandret historien og risikerer å forhindre at hans egen foreldre noensinne møtes og faller for hverandre.

Mrs Doubtfire

Mrs. Doubtfire er en musikal som er basert på den populære filmen med samme navn fra 1993.
Den følger historien om Daniel Hillard, en arbeidsledig skuespiller og far som skilles fra sin kone Miranda etter en konflikt. Daniel ønsker å være nær sine tre barn, men på grunn av sin manglende jobb og ustabile økonomi får han ikke del i foreldremyndigheten.

London: Musikaler og teater for enhver smak

London er en by med et rikt kulturliv, og et bredt utvalg av musikaler og teaterforestillinger å velge mellom.
Man finner et overveldende utvalg av spektakulære musikaler som har trollbundet publikum i årevis. Fra tidløse klassikere til moderne mesterverk.

Noen av de mest populære musikalene i London er:

En av de mest ikoniske musikalene i Londons teaterhistorie er The Lion King. Denne Disney-suksessen tar publikum med på en magisk reise gjennom Afrikas villmark med gripende musikk og en visuell estetikk som tar pusten fra deg.

Les Misérables er en storslagen musikal basert på Victor Hugos episke roman. Historien om Jean Valjean og hans kamp for frihet og rettferdighet har berørt millioner med sin fengende musikk og gripende fortelling.

The Phantom of the Opera er en romantisk klassiker som har fortryllet teatergjengere i over tre tiår. Andrew Lloyd Webbers mesterverk kombinerer en hjertevarm kjærlighetshistorie med drama og uforglemmelig musik.

Mamma Mia tar publikum med på en livlig reise gjennom ABBA’s tidløse hits, og skaper en atmosfære full av latter, kjærlighet og musikk som man ikke kan motstå å synge med på.

ABBA Voyage er en nyskapende forestilling som bringer ABBA’s musikk til live gjennom ny teknologi og digitale avatarer av bandmedlemmene.

Book of Mormon utforsker humoristisk og intelligent temaer som religion og kulturforskjeller. Denne musikalen kombinerer bitende satire med catchy musikk og har vunnet internasjonalt anerkjennelse.

Sister Act er en energisk og morsom fortelling om en diva som havner i et nonnekloster. Musikalen byr på livlige sanger og hjertevarm underholdning.

Wicked utforsker de tidlige livene til heksene i Oz og gir en unik vri på den velkjente historien. Denne magiske musikalen har blitt en moderne klassiker med sitt plot og imponerende produksjon.

Matilda bygger på Roald Dahls bok og forteller historien om en intelligent liten jente med overnaturlige evner. Musikalen har sjarmert publikum med sitt fantasifulle scenografi og gripende historie.

I tillegg til de store musikalene er det også mange mindre forestillinger å se i London. Disse er ofte mer eksperimentelle og utfordrende, og de kan være et godt alternativ for de som er interessert i å oppleve noe nytt.

Uansett om du er interessert i musikaler, teater eller begge deler, er London et perfekt reisemål for deg. Byen har noe å tilby alle, og du er garantert en uforglemmelig opplevelse.