FOTBALLREISER TOTTENHAM HOTSPUR  KAMPER 2024

KAMPER
DATO
BILLETT+2 DØGN
Tottenham – Arsenal 28-04-2024 8295
Tottenham – Burnley

Tottenham – Manchester City

11-05-2024

14-05-2024

4495

6595


SEND FORESPØRSEL billetter og fotballreiser TOTTENHAM KAMPER

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippel- eller quadrom. Vi kan også levere full pakke med fly.

Dato Tottenham kamper:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter Tottenham:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Vi bruker fortrinnsvis Royal National eller tilsvarende standard på hotell ved fotballkamp i London.
Dette er et 3 stjerners hotell med enkelt- dobbet- twin- og firesengs rom og en bra standard og renhold.  Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 500 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet.
Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort.
Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

KOMME SEG TIL Tottenham Hotspur Stadium

Enkleste måten å komme seg till Tottenham Hotspur Stadium er med undergrunnen, Tube. Seven Sisters ( Victoria Line- sone 3, eller White Hart Lane – tog over bakkenivå) men dette er en forholdsvis lang gåtur. White Hart Lane (London Overground): fem minutters gange til stadion.
Buss: 149 Ponders End Garage til Liverpool Street Station. 259 Edmonton Green til King’s Cross. 279 Waltham Cross til Holloway.

FAKTA OM TOTTENHAM

Hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium
Kallenavn: Spurs
Klubbfarver: Hvit, navy, blå, gul
Adresse: 782 High Rd, Tottenham, London N17 0BX
Kapasitet: 62.062 tilskuere
Publikumsrekord: 75.038 (1938) på gamle White Hart Lane
Åpnet: 2019

Fem fakta om Tottenham Hotspur
1. Tottenham var den første engelske klubben som spilte i tre store europeiske finaler
2. Paul Stewart var klubbens første kjøp over 1 million pund, da han kom fra Manchester City for 1,5 millioner pund i 1988.
3. Mangeårig norsk landslagspiller Steffen Iversen var populær hos Spurs på slutten av 1990-tallet, på grunn av sin kompromissløse spillestil.
4. I 1963 scoret Jimmy Greaves, klubbens toppscorer, klubbens høyeste antall seriemål på en sesong, 37

Kuriositet
Spurs kan spore sitt navn tilbake til William Shakespeares tid – det kommer fra en av dikterens rollefigurer, Harry Hotspur, i Henrik IV del 1.
Les mer om Totteham historie, fakta og berømte spillere >>

Tottenham historie

Tottenham Hotspur Football Club ble grunnlagt i 1882 som Hotspur FC av en gruppe ungdommer fra St. John’s skole i Tottenham, London. Klubben ble senere omdøpt til Tottenham Hotspur FC.

Tottenham har en rik historie i engelsk fotball og har vunnet tolv titler, inkludert to ligatitler, åtte FA Cup-titler og fire ligacup-titler. Klubben vant også UEFA-cupen i 1972 og nådde finalen i Mesterligaen i 2019, men tapte mot Liverpool.

Tottenham har hatt mange legendariske spillere gjennom årene, inkludert Jimmy Greaves, Danny Blanchflower, Glenn Hoddle og Gary Lineker. Klubben har også hatt mange suksessrike managere, inkludert Bill Nicholson, som ledet klubben til sin første dobbel i 1961.

Tottenham spiller sine hjemmekamper på Tottenham Hotspur Stadium, som åpnet i 2019 og har en kapasitet på over 62 000 tilskuere.

Les hele Tottenham historien >