Book of Mormon

The Book Of Mormon musical London

The Book of Mormon er en musikal som handler om to unge mormonere, Elder Price og Elder Cunningham, som blir sendt på misjon til Uganda. De to guttene har forskjellige personligheter – Elder Price er en selvsikker og ambisiøs person, mens Elder Cunningham er mer usikker og ukomfortabel i sosiale situasjoner.

I Uganda møter de en tøff og utfordrende virkelighet, preget av fattigdom, sult, AIDS og en brutal krigsherre. De prøver å spre evangeliet og konvertere lokalbefolkningen til mormonkirken, men møter på flere utfordringer underveis.

Musikalen er kjent for sin morsomme, men samtidig kontroversielle humor, som tar opp temaer som religion, kulturkollisjoner, og seksualitet. Musikken er også veldig populær, med sanger som «Hello!», «I Believe», og «Turn It Off».

The Book of Mormon har blitt en stor suksess både på Broadway og i West End, og har vunnet en rekke priser, inkludert ni Tony Awards. Selv om musikalen har skapt kontroverser på grunn av sin humor og temaer, er den også kjent for å være underholdende og fengende, og har tiltrukket seg et stort publikum over hele verden.

Adresse: Prince of Wales Theatre.  31 Coventry Street, London, London W1D 6AS
Tube stasjon: Leicester Square

Billetter Book of Mormon musical  >

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda