Kart London severdigheter og hotell

[ Klikk markører på kartet for mer info om hvert hotell ]

Våre mest populære hoteller i London

  • President hotell. Vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Forholdsvis store hotellrom. Handicapvennlig.
  • Royal National hotell. Vårt billigste hotell i London. Familiehotell. Ypperlig for deg som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.
  • St Giles hotell. Meget sentralt ved Oxford Street. Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
  • Millennium @ Chelsea FC. Et 4-stjerners hotell som ligger ved Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea FC.
  • Holiday Inn Regent Park hotell. Et moderne hotell som ligger i hjertet av London.
  • Copthorne Tara hotell. Sentral beliggenhet i fasjonable Kensington.

London er best. Uansett om du har vært der før eller ikke!

London Eye, Madame Tussauds, Kensington Palace og Tower of London. Takket være et mangeårig samarbeid med dyktige, erfarne agenter tilbyr vi et bredt utvalg innen underholdning og opplevelser, som du bestiller enkelt, raskt og trygt online eller via vår personlige og erfarne kundeservice. Vi gir deg tips om ting å gjøre i London. Enkelte attraksjoner er jo et «must» når man besøker London. Bestiller du billetter til severdigheter før du reiser, slipper du å bruke din dyrebare tid i billettkø.
Les informationen om de attraksjoner vi tilbyr, og velg det som passer dere best.
London – her nyter du livet !

LONDON SEVERDIGHETER

Madame Tussauds >
Millioner av mennesker har strømmet gjennom dørene hos Madame Tussauds siden de åpnet over 200 år siden og det er fortsatt like populær. Det er mange grunner til denne varige suksess, men i hjertet av det hele er god gammeldags nysgjerrighet.
Adresse: Madame Tussaud’s, Marylebone Road, NW1 5LR, London
Tubestation: Baker Street

London Eye >
London Eye er en av de mest visuelt slående strukturer i verden. London Eye tilbyr deg også et nytt perspektiv på en stor by. Dub tas med 135 meter opp i luften i en glassboble, og kan se Londons berømte gater, kirker, palasser og monumenter i 360 graders panorama – og på en klar dag – kan du se hele 40 km avgårde, helt til Windsor Castle.
Adresse: County Hall London SE1 7PB
Tube: Waterloo Station med Bakerloo, Northern, Jubilee och Waterloo & City

Tower of London >
Bygningen har hatt stor betydning i den britiske kongehistorien. Her i the Tower of London oppbevares kronjuvelene, og det hele voktes av de berømte Beefeaters.
Adresse: Tower of London, Lower Thames Street, EC3N 4AB, London
Tubestation: Tower Hill

Tower Bridge >
Denne London-attraksjonen er den mest kjente broen i verden. Bli med inn for å utforske dens ikoniske struktur, spektakulære utsikt og glassgulv, moderne utstillinger og praktfulle viktorianske maskinrom!
Opplev den fantastiske utsikten over London fra gangveiene på høyt nivå, og fortsett til de viktorianske maskinrommene for å lære om hvordan den mest berømte broen i verden fungerer. Tower Bridge ble bygget for 120 år siden for å lette veitrafikken og samtidig opprettholde elvetilgangen til den travle Pool of London-kaien. Bygget med gigantiske bevegelige veier som løfter seg for passerende skip, er det til i dag ansett som et ingeniørvidunder, og utover å være et av Londons favorittikoner, er det uten tvil en av de mest kjente og umiddelbart gjenkjennelige strukturene i hele verden.
Adresse:  Tower Bridge Road London SE1 2UP
Tube: London Bridge Station på Jubilee och Northern Line

St. Pauls Cathedral >
St. Pauls katedral er den anglikanske biskopen av Londons katedral. Den ligger på Ludgate Hill i City of London. Dagens katedral regnes for å være den femte på stedet, og ble bygget etter at en eldre katedral ble ødelagt i bybrannen i 1666.
Bispedømmet London ble opprettet i 604, og dets katedral har alltid ligget på Ludgate Hill og vært viet til apostelen Paulus. Høyden har også før dette vært assosiert med religion; man mener at det først sto en megalitt der, og senere et romersk tempel viet til Diana.
Den første katedralen ble reist av angelsakserne i 604, og var i tre. Den brant i 675, og ble gjenoppbygget omkring ti år senere.
Adresse:  St Pauls Churchyard London EC4M 8AD.
Tube: St Paul Station  på Central Line

Her finner du fullstendig oversikt >