Velkommen til Londontown

Populære pakkereiser og helgetur til London

Ta med venninnene på shopping reise eller din kjære på en romantisk weekend dere aldri vil glemme. Eller bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i studio. Vi skreddersyr også gruppereise til minste detalj for grupper av alle størrelser.

Harry Potter museum


Full pakke fra 3400,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Shopping i London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Gangavstand til British Museum, Covent Garden, teatrene i West End og butikkene i Oxford Street. Hoteller er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Engelsk frokost inkludert. Ypperlig hotell for en shopping weekend.

Familiehotell med barn


Fra 850,- 800,- pr person pr døgn.
Meget sentralt familiehotell for inntil fire personer. Det er flere restauranter, bar og kafeer på hotellet. Sentral beliggenhet med kort vei til undergrunn. Passer dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve.

Kjærestetur London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Unn deg litt luksus. Sentral beliggenhet i fasjonable Kensington. Hotellet har egen restaurant og bar og treningsstudio. I området finner du Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace.

Klassetur London


Fra 850,- 800,- pr person pr døgn. Skreddersydde skoleturer til London.
Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.

Gruppereise London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Meget sentralt sentrale hotell. Vi skreddersyr firmareise, gruppereise og konferansereiser til minste detalj for grupper av alle størrelser. Derfor skal alt fungere ned til minste detalj.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 4500,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!