London hotel

Populære pakkereiser og weekender til London

Ta med venninnene på shopping reise eller din kjære på en romantisk weekend dere aldri vil glemme. Eller bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi skreddersyr også gruppereise til minste detalj for grupper av alle størrelser. Vi leverer alle typer Londonturer for deg etter dine ønsker.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 3600,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Vi har den glede å tilby pakketurer til dette verdensberømte show. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

Harry Potter Studio


Full pakke fra 2800,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Romantisk weekend


Fra 1050,- 830,- pr person pr døgn
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV med Freeview. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant.

Londonreise med barn


Familierom fra 2500,- 2300,- pr døgn
Familierom hvor to barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. TV og mikroovn. Attraksjoner i gangavstand: Big Ben, the House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.

Gruppereise London


Pris på forespørsel
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til teatrene i West End, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og konferanser. Personlig oppfølging fra vårt kontor i London.

Skole- klassetur London


Fra 650,- 575,- pr person pr døgn
Skreddersydd og billig skoletur. Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Vi har egen gruppeavdeling som følger dere opp hele tiden.

Shoppingweekend London


Fra 790,- 625,- pr person pr døgn
Bo på hotell rett ved shoppingområdet.
Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til alle de kjente shopping gatene Leicester Square, Picadilly Circus, Oxford Street og Chinatown. Ypperlig hotell for en shopping weekend.