Velkommen til Londontown

Populære pakkereiser og helgetur til London

Ta med venninnene på shopping reise eller din kjære på en romantisk weekend dere aldri vil glemme. Eller bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i studio. Vi skreddersyr også gruppereise til minste detalj for grupper av alle størrelser.

Shoppingweekend


Fra 1250,- 890,- pr person pr døgn
Meget sentralt hotell.
Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til alle de kjente shopping gatene Leicester Square, Picadilly Circus, Oxford Street og Chinatown. Ypperlig hotell for en shopping weekend.

Harry Potter Studio


Full pakke fra 3100,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Romantisk weekend


Fra 1100,- 1050,- pr person pr døgn
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks. Alle rommene har klimaanlegg. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant. Sjekk vårt tilbud

Gruppereise London


Pris på forespørsel
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til teatrene i West End, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og konferanser. Grupperom i flere ulike størrelser med muligheter for servering.

Reise med barn


Fra 1250,- 1200,- pr person pr døgn
Familierom hvor to barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. Attraksjoner i gangavstand: Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon, sightseeing på Themsen og London Aquarium.

Klassetur London


Pris på forespørselSkreddersydde skoleturer til London.
Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Vi har egen gruppeavdeling som følger dere opp hele tiden.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 3600,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Vi har den glede å tilby pakketurer til dette verdensberømte show. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!