KAMPER
DATO
BILLETT+2 DØGN
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –
Barcelona –

SEND FORESPØRSEL fotballreiser BARCELONA KAMPER

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Fotballreiser til Barcelona leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Vi kan også levere full pakke med fly.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser.

Dato Barcelona kamper:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Denne kan du enten ta bilde av på telefonen din, eller skrive ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Barcelona pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter
Alle klubbene har i de senere årene drevet et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til en samtale med politiet. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Billetter og hotell i Barcelona sesongen 2023 – 2024
Billettene i pakken er langside høyt oppe. Oppgradering kr 500,- for GOL 2. Oppgradering til Tribuna kr 1000,-. Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet.
Overnatting på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom i to døgn. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen. Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales.
Oppgradering til 3* Hotel Gravina. Extra natt kr 600,-
Oppgradering til 4* Grupotel Gran Via . Extra natt kr 600,-
Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet.

Fly er ikke inkludert. Men vi kan gi komplett tilbud som også inkluderer flyreise.
Fotballreiser til Barcelona arrangeres i samarbeid med Sportsinternational AB.

Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadion er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på. Det er en tjeneste som vi tror at alle reisende skal ha rett til å vite før fotballturen.

KOMME SEG TIL CAMP NOU

Enkleste måte å ta seg til Stadion i Barcelona er å gå ca 10 minutter fra Amrey Sant Pau hotell i retning Familie Segrada.
Du kommer til undergrunnen rett før Segrada, som går direkte ut til Camp Nou. Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadioen er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på.

Hva sier kundene om våre fotballreiser Barcelona kamper

«Veldig bra hotell, fint og sentralt med god mat. Flotte fotball billetter og i tillegg opplevde vi mye annet spennende. Takk til deg og dine partnere som gjorde turen til en suksess»
– Tore Anshus

«For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!»
– Wenche, Arild og Magnus Vasshus

«Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende»
– Magne Almeland

«Takker for turen til fotball i Barcelona– perfekt hotell og ingen problemer !
Da sparer vi penger til neste tur J – da tar vi med besteforeldre også.»
– Ole Jørgen Nordahl

Et fotball besøk hos FC Barcelona i den gigantiske Nou Camp (kapasitet over 98 000) er en helt uforglemmelig opplevelse. Fotballkamper i Spania spilles på søndagskvelder. Den bekreftede dagen vil bli annonsert ca. 10 dager før fotball kampen finner sted.
En bestilling av fotballreiser Barcelona FC hos oss betyr trygghet og profesjonalitet i alle ledd. Og kanskje best av alt; Ingen problemer med fotballbilletter. Hos oss trenger du aldri å være nervøs for at levering av billetter til hotellet ikke fungerer. I god tid før avreise, sender vi billettene hjem til deg. Sikkert. Profesjonellt. Dyktig. Vi kan arrangere fly, transport, middager, konferanser, vinsmaking, guidede turer og hjelp til reservasjon av restaurant.

10 fakta om Barcelona FC

 1. Grunnleggelsen: Barcelona FC, også kjent som «Barça,» ble grunnlagt den 29. november 1899 av en gruppe sveitsiske, engelske og katalanske fotballentusiaster.
 2. Klubbens farger: Klubbens farger, blått og rødt, representerer byen Barcelona og kommer fra fargene i byens våpenskjold.
 3. Camp Nou: Klubben spiller sine hjemmekamper på Camp Nou-stadion, som er et av de største fotballstadionene i verden med en kapasitet på over 99 000 tilskuere.
 4. La Masia: Klubben er kjent for sitt berømte ungdomsakademi, La Masia, som har produsert en rekke verdensklasse spillere, inkludert Lionel Messi og Andrés Iniesta.
 5. Tiki-Taka stilen: Barcelona FC er kjent for sin karakteristiske spillestil kjent som «Tiki-Taka,» som involverer rask pasningsspill og bevegelse.
 6. Trofeer: Klubben har vunnet utallige nasjonale og internasjonale trofeer, inkludert flere La Liga-titler, Copa del Rey-titler og UEFA Champions League-titler.
 7. Lionel Messi: Argentinske Lionel Messi, en av verdens mest anerkjente fotballspillere, har tilbrakt størstedelen av sin profesjonelle karriere i Barcelona FC.
 8. Cruyff-revolusjonen: Under Johan Cruyffs ledelse på 1990-tallet startet Barcelona en fotballrevolusjon som påvirket klubbens spillestil og filosofi.
 9. Sosialt engasjement: Klubben er engasjert i flere samfunnsprosjekter gjennom «Barça Foundation,» som jobber med ulike initiativer for å hjelpe barn og samfunn.
 10. Unik styreform: Barcelona FC eies og drives av sine medlemmer, kjent som «socios,» som har en stemme i klubbens avgjørelser, inkludert valg av president

Her er noen forslag til hva du kan gjøre i Barcelona

 1. Besøk FC Barcelona Museum: Dette museet ligger på Camp Nou, og det er en flott måte å lære mer om klubben og dens historie. Museet har en imponerende samling av trofeer, drakter og memorabilia.
 2. Utforsk Barcelona: Det er mye å se og gjøre i Barcelona, og det er en flott by å utforske til fots. Besøk La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og andre kjente attraksjoner.
 3. Prøv lokale retter og tapas: Barcelona er kjent for sin mat, og det er en flott mulighet til å prøve lokale retter og tapasbarer.
 4. Gå på stranden: Barcelona har flere flotte strender, og det kan være en flott måte å slappe av etter en kamp eller en dag med sightseeing.
 5. Nyt nattelivet: Barcelona har et pulserende natteliv, spesielt i områdene rundt Plaça Reial og El Raval. Det er mange barer, klubber og restauranter å utforske.
 6. Ta en sykkeltur: En sykkeltur kan være en flott måte å se byen på, og det er mange guidede turer tilgjengelig.
 7. Delta på en guidet tur: En guidet tur kan være en flott måte å lære mer om Barcelona og dens historie og kultur.
 8. Besøk Montserrat: Dette er en vakker fjellkjede i nærheten av Barcelona, og det er et flott sted å besøke for å se fantastisk utsikt og en benediktinerkloster.
 9. Slapp av på en terrasse: Barcelona har mange flotte terrasser og utsiktspunkter, og det er en flott måte å slappe av og nyte byen fra en annen vinkel.
 10. El Born, også kalt La Ribera, er Barcelonas svar på New Yorks Soho. Den går over i den mer berømte bydelen Barri Gotic, som er det historiske sentrum. El Born var frem til 1980-tallet en skummel og lurvete bydel, der i hvert fall ingen turister turde sette sin fot. I dag er dette en perle, med sine labyrinter av stemningsfulle smug.
 11. I Carrer de Montcada, en kort spasertur fra sentrum, ligger av de største severdigheter i Barcelona: Picasso-museet. Det gamle herskapshuset er i seg selv en severdighet. Kunstnerens kubistiske bilder kjenner de fleste, men du vil bli overrasket over å se hvilken fantastisk kunstner han var allerede som barn.
 12. Snur du deg og går litt tilbake og inn i «museumsgaten» igjen, kommer du snart til den gotiske 1300-tallskirken Santa Maria del Mar, også kalt «Havets katedral». Dette er folkets gudshus, i motsetning til den mer berømte katedralen familia Sagrada, som kalles turistenes kirke.
 13. I de gamle smugene finner du noen av byens beste klesbutikker, Camper-sko og originale smykkeutsalg. Natura i Argenteria 78 og Anna Pova i Vidrieria 11 er verdt å titte innom.
 14. På kirkeplassen Placa Santa Maria er det hyggelig å ta et glass i vinbaren La Vinya del Senyor før du fortsetter rundt kirken der en rekke tapasbarer frister med mye godt. Taller de Tapas i Argenteria 51 har alle de kjente tapasrettene på menyen. I Sagradi og Bilbao Berria rett over veien kan du nyte pinxos, som er baskiske tapas med tannpirkere i. Sagradi har også en restaurant med høy kvalitet på maten.
 15. Ved siden av ligger Vaho Shop med «trashion baggage». Det er kule vesker, bager, lommebøker og telefonetuier laget av alt fra punkterte sykkeldekk til reklameplakater i plast. Alt materialet er hentet fra bybildet, redesignet og produsert i fengsler og instituasjoner.
 16. Mange kjenner det berømte matmarkedet Bouqueria ved Las Ramblas, men prøv Mercat Santa Caterina neste gang du er i Barcelona. Dette er den katalanske utgaven av bondens marked, og her kan du handle deilig ost, skinke og oliven til hjemreisen. Be om å få det vakumpakket.
 17. Barceloneta er bydelen som kan skryte av å ha de beste fiskerestaurantene. herlig uteservering rundt hele odden ut mot havet. I de gamle smugene vaier klesvasken i vinden og livet går sin vante gang.
 18. De lokale finner gjerne veien til La Bombeta i Maquinista 3. Klassisk tapasbar med lang disk og respatex. Alltid smekkfult av folk, som elsker den gode og rimelige maten.
 19. Palau de Musica står på Verdensarvlisten. Her kan du nyte konserter i sjeldent vakre omgivelser. Den fabelaktige søylegangen kan du se i Pedro Almodovars berømte film «Alt om min mor» fra 1990
 20. Fra restauranten Los Caracoles i Casa Bofarull fra 1835 dufter det nygrillet kylling lange veier. Du må gjennom kjøkkenet for å komme inn til restauranten, som er i flere etasjer. Escudellers 14, nær Placa Reial i El Gotic

FC Barcelona historie

Barcelona Football Club, også kjent som Barca, ble grunnlagt i 1899 av en gruppe sveitsiske, engelske og spanske fotballentusiaster. Klubben spiller i La Liga, den øverste divisjonen i spansk fotball, og har en av de mest suksessrike historiene i europeisk fotball.

Barcelona har vunnet La Liga 26 ganger, Copa del Rey 31 ganger og UEFA Champions League fem ganger, inkludert tre titler på rad fra 2009 til 2011. Klubben har også vunnet UEFA-cupen, Supercopa de España og FIFA Club World Cup flere ganger.

Barcelona har hatt mange legendariske spillere gjennom årene, inkludert Lionel Messi, Johan Cruyff, Ronaldinho, Xavi, Andres Iniesta og Carles Puyol. Klubben spiller sine hjemmekamper på Camp Nou, som har en kapasitet på over 99 000 tilskuere.

Barcelonas motto, «Més que un club» (Mer enn en klubb), reflekterer klubbens betydning i katalansk kultur og politikk, og klubben har vært en viktig kraft i kampen for katalansk autonomi.

Les hele FC Barcelonas historie >

 

Fotballreiser Premier League matcher:
Arsenal kamper, Chelsea kamper, Crystal Palace kamper, Fulham kamper, Liverpool kamper, Manchester City kamper, Manchester United kamper, Tottenham kamper, FA-cup kamper, Leeds kamper

Championship kamper:
Watford kamper

Fotballreiser kamper i Europa:
Barcelona kamper, Hertha Berlin kamper, Paris SG kamper, Champions League kamper, Europe League kamper