Hva sier kundene om Londontown

Her er et utvalg av de tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder:

«Løsningsorientert og imøtekommende er vel to ord som dekker alt. Tar utfordringen på strak arm og leverte på topp etter vårt behov.»
– Kjell Inge, 22. juli 2023

«Fornuftige priser. Bra utvalg på hoteller. Noe sein tilbakemelding/svar.»
-Terje,  22. juli 2023

«Jeg er veldig fornøyd med dere! Både som en god og nyttig nett-side – og ikke minst i praksis 🙂 Min datter og jeg har vært på 2 fantastiske opphold, via dere, inkl. konserter m.m. Dere er «ryddige», alt gikk som det skulle, på alle måter😊
Prisene er også et pluss, samt at alt var ordnet for oss på forhånd. Anbefaler dere!»
– Heidi, 15. juni 2022

«Jeg er veldig fornøyd med bestillingen av konsertbilletter. Det ble gitt veldig god informasjon. Bestillingen ble raskt effektuert. Forøvrig er jeg og veldig fornøyd med informasjonen om aktiviteter og råd for hva som skjer og hva man kan gjøre i London. Selvom jeg har bodd i London for mange år siden, synes jeg at det blir gitt gode og nyttige tips.»
– Evita

«Dere er utrolig proffe og service innstilt».
– Geir Gulbrandsen

«Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene.
Ser at dere kan tilby en pakkeløsning som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte.
Det betyr at vi vil bruke dere til vår årlige tur.»

– Frode Andresen, Arrangement- og prosjektansvarlig Moss fotballklubb

«Nettstedet Londontown virker helt suverent. Imponert hilsen fra Tor Åge.»
– Tor Åge Bringsvære, forfatter og Londonkjenner

«Vil bare takke for at dere sendte meg mail og hjalp meg til å bli tryggere for å komme til London første gangen…og det var på grunn av deres instruksjoner jeg reiste…fortsett med den meget gode kundebehandlingen…»
– Mona Østby Johansen, 1.gangs reisende til London

«Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde De Skandinaviske Londonguider som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene.«
– Morten Berger Karlsen

«Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året. Sist gang var helt i begynnelsen av september i år, og det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates.»
– John Larsen, sportsklubben Trane i Bergen

«Jeg må få takke deg/dere for supert opplegg og bra service i forbindelse med turen
– Vi dro og så Manchester United – Liverpool nå i Februar. En jeg reiste med hadde bestilt via et annet firma, og når han troppa opp for å få billetten sin på stadion fant de ikke noe, og han måtte stå å vente/krangle/ta telefoner i en og en halv time før han fikk billetten sin. VELDIG greit å få bilettene levert på hotellet når vi kom på kvelden. Hotellet (ramada salford quays) var knallbra også, hyggelig betjening og god service. Vi snakker om å gjøre dette til en årlig tur, og da blir vi å bruke dere igjen, uten tvil. «

– Yngve Berg

«Jeg føler for å gi litt skryt til dere i fotballtur.no eller londontown.no.
Jeg har benyttet meg av dere før og har aldri blitt skuffet! Tok nå en kikk rundt omkring på nettet nå for å se på priser til litt ulike Premier League kamper. Jeg syns dere har lagt dere på et veldig fornuftig prisnivå, og dere gjør ikke som en rekke andre selskaper og flår kundene deres! Hos dere i fotballtur.no føler jeg at man får både enkeltbilletter og pakker til en meget bra pris! Jeg har reist med dere før og gjør det helt klart igjen! Jeg har ordnet billett og slikt til de fleste kampene de siste årene sjøl, men jeg ser jo nå at jeg betaler omtrent lik pris som dere tilbyr deres kunder enda jeg ordner alt sjøl! Meget bra av dere syns jeg! 🙂 Anbefaler å benytte dere av fotballtur.no ved neste tur over til balløya. Fornuftige priser og man veit(!!) at man får billettene sine og at alt er i orden når man lander på «balløya» :-))
»
– Jens Heggestad

«Jeg må bare takke deg enda en gang, det var virkelig så snilt at du kunne hjelpe oss med billetter til kampen. Gutta hadde en kjempebra opplevelse og at Arsenal vant 4-1 over Reading gjorde jo heller ingentingJ Tusen, tusen takk!
PS. Dere redda London-turen vår!!! 
«
– Nina Tufte

«Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London 🙂
Turen var kjempebra, vi fikk sett det vi ville, rent bortsett fra å rusle tur i Hyde Park. Det var det rett og slett for kaldt til. Musicalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera.
Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har – Piccadilly line rett til døra fra Heathrow – enklere kan det ikke gjøres.
Igjen – tusen takk for gode tips og forslag og hjelp.
«
– Sissel Ambjør

«Har bare positive opplevelser med dere, fra mail, telefon og besøk på kontoret i London !!!»
– Per Jenssen, februar 2021

«Har brukt Londontown 2-3 ganger i året siden 2012. Vært på fotballkamper , musicals og konserter. Alt har fungert perfekt hver gang. Får veldig god service gjennom Londontown. Ser frem til nye turer når verden blir litt annerledes. Topp score til alle ansatte i Londontown.»
– Erik Valseth Strømmen, januar 2021

«Har brukt Londontown nå i over 10 år, og dem leverer som alltid varene, Vi er meget fornøyd, vi kommer aldri til å bytte leverandør. Billig er det også.»
– Tom Stryken, september 2020

«Jeg har brukt Londontown ved en rekke anledninger over mange år og kan ikke tenke meg å bruke andre reisebyrå. Om det har vært tur til metropolen med familie, barnebarn, venner til alt fra musical, fotballkamper eller bare turistbesøk, er Londontowns ansatte unike til alle døgnets tider! Kjempefornøyd! «
– Arnt Magne Olsen, desember 2020

«Har brukt Londontown ved flere anledninger , hvor de har vært utmerket leverandør av de tjenester jeg har bedt om . Jeg har brukt dem til gruppereiser ( 6 personer) , hvor de har lagt alt til rette. Selskapet har gitt oss gode tips på kulturfronten , og jeg har også benyttet dem til å skaffe billetter på forskjellige arrangement. Overnattingsstedene de har anbefalt har dekket de forventninger vi har hatt.»
– Trond Midtvil, august 2020

«Vi er en kameratgjeng som har vært på fotballturer til London, Manchester og Liverpool 8 sesonger på rad med Londontown. Vi har alltid fått god service ved bestilling av turene. Hotellene har vært veldig bra og vi har fått mange fine fotballopplevelser. Dessverre ble det ikke tur i år pga Covid-19. Men vi er klare for tur igjen neste sesong.»
– Arnt-Ivar Eilertsen, mai 2020

«Jeg har hatt gleden av ha dere med meg gjennom flere år som gode rådgivere og å kunne bestille hotell sig billetter til minne fornøyelser i London. Takker for informasjon av av det dere presenterer og som skal skje. Gleder meg til Covid går over og landene åpner opp igjen,da kommer jeg til å bestille gjennom dere. Igjen takk for fin informasjon og kontakt.»
– Frank Erik Henriksen

«Kunnskapsrik og løsningsorientert. Kan hjelpe med det meste og leverer som forventet. Svikter aldri»
– Wenche Moe

«Jeg har brukt londontown.no i mange år. Grunnen til det er den glimrende servicen jeg har fått. Alltid god oppfølging. Alltid til å stole på! Vi skal til England igjen til høsten og fotball. Med londontown.»
– Tor Gunnar Henriksen

«Jeg vil bare si at jeg setter veldig stor pris på eposter med fortellinger og gode tips om London!! Jeg og min mann har London som stor favoritt, og vi har gjennom flere år vært i denne byen ganske så mange ganger. Likevel kommer vi stadig tilbake, og vi skulle ha vært der nå i mai, men dessverre så må den turen avlyses. Men vi har tenkt å ta det igjen, om en stund når tingene er noe bedre i denne verden. Det er stadig nye ting vi ikke har sett før, og blir aldri lei denne fantastiske byen:)»
– Kjellrun Bjørkedal, 12. april 2020

«Fantastisk service ifra dere. Det er jo ingen problemer med konsertbilletter i London når vi har dere. Rock On!!»
– Vidar Veste

«Hei Henry!
Ville bare si takk for hjelpen med å skaffe fotballbillett! Satte stor pris på det»

– Mvh Eskil, 09.03.17

«Hei. Vil bare komme med litt ros. Var i London forrige helg. Fantastisk tur!!! All ære til dere!
Jeg vet hvem jeg vil bruke neste gang jeg drar til London. Skal faktisk feire 30 årsdagen min på Stamford Bridge. Jeg ønsker å bruke dere på den turen også.
Jeg er 90 prosent blind og med kun 10 prosent syn er jeg avhengig av gode plasser Wise Suite er en slik plass. Så da jeg skal over 21 mai og se Chelsea vs Sunderland på min egen 30 årsdag er det Wise Suite som gjelder! Den er plassert nederst på West upper og gir meg fin utsikt»

– Jo Morten, 24. oktober 2016

«Vi bestillte Coldplay billetter i juni og disse kom til hotellet og det var knallfine plasser. Slapp køer og ble tatt i mot som VIP. Knallbra. Anbefaler å kjøpe billetter…. «
– Torhild Tveit

«Vi hadde en flott opplevelse i helgen med Åge Aleksandersen. Hotellet var også topp, President. Takk for hjelpa»
– Tom Kristiansen

«Vil bare takke for godt levert av Mamma Mia billetter dere hjalp/ga råd for oss i helgen. seteplasseringen var toppen. Musical’en var veldig bra og vi fikk en super kveld.
Kommer garantert tilbake ved senere anledning»

– Anne Olsen.

«Takk for all hjelp; dere er enestående.»
– Hilde Linstad

«I dag kom vi hjem 4 voksne menn etter en fantastisk tur til London.Vi håpet det skulle bli bra,men det blei mye bedre enn det.
Et fint hotell med nydelig engelsk frokost.
En stor opplevelse var også det som skjedde på White hart lane.Vi blei tatt i mot av
En meget velkledd herre og han sendte oss opp til enda en som tok oss i mot og viste oss plassene vi skulle
Sitte å spise.For et stilig og flott spisested med veldig hyggelige mennesker som var pent kledd som serverte oss.
Nydelig mat,vi kunne få så mye vi orket,forret hovedrett og dessert med kaffe og kaker etter kampen,flotte plasser
Som vi satt ved vinduet når vi spiste og så ut mot banen.fine plasser som vi hadde også under kampen.
Rett og slett en perfekt dag som vi er veldig fornøyd med at du ordnet for oss.
Vi kommer til å bruke dere igjen.
Vi skal antagelig til Liverpool og se på Everton på Goodison park en gang før Jul.
Til slutt vil jeg igjen takke deg for den fantastiske dagen vi hadde som du ordnet for oss.
Vi er meget takknemlige for det.»

– Øyvind Andersen 

«Tusen takk for en profesjonell og konge service. Jeg må bare si at dere er virkelig best på denne jobben. Jeg har vært bort i så mange useriøse og lurere i denne bransjen at jeg ble virkelig overasket positivt over servicen deres. Alt var så konge og gikk etter planen som dere lovet. Jeg har anbefalt dere allerede til flere venner og jeg kommer å anbefale dere til mange andre også. Jeg kommer sikkert til å bestille flere fotballturer hos dere senere. Tusen takk for alt igjen, stå på, dere er det beste selskapet for fotballturer.»
– Saman Eskandari

«Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på – turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet 🙂 Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. «
– Simen A. Haaland

«Har bare lyst å nevne at vi hadde en fantastisk Londontur!
Som spurs-supporter var det selvsagt et skår i gleden at det ble 0-3 tap hjemme mot et av PL`s dårligste bortelag, men det er ikke så lett for noen av oss å gjøre noe med.
Ellers satte vi stor pris på oppgradering til Pat Jennings Lounge – vi møtte han og slo av en prat.
Reiste sammen med min gamle far, min bror og min svoger. Ingen av de hadde vært på PL-kamper før – de fikk en opplevelse for livet 🙂
All form for kontakt og service fra deres side har vært upåklagelig – dersom jeg reiser gjennom byrå en annen gang, vil det uten tvil være med dere! «

– Arve Haukeland

«Må bare gi en tilbakemelding angående vår tur til Manchester denne helgen.
Dette var topp! Hotellet var bra og beliggenhet i.f.t Old Trafford var supert:-)
Våre sitte plasser på kampen var kjempebra, min sønn er jo ikke gamle gutten og han fikk virkelig sett kampen fra sin plass…det satt jeg pris på.
Så takk for god service, så får vi se på om det blir gjentagelse neste år også!!»

– Rune Weidel

«Vi er en gjeng som drar på foppaltur minst en gang i året, og bruker dere som vår leverandør. Vi syns dere gjør en strålende flott jobb!!
Vi er fem-seks godt voksne bergensere som har bare gode erfaringer med dere. Billigst,også! 😉 «

– Sven-Tore Moldskred

«Nå er vi hjemme igjen etter en vellykket fotball tur til London. Vi storkoste oss i de 5 dagene vi hadde i storbyen denne gang, med musikalen We Will Rock You, kamp på Emirates stadion med seier over Norwich og mye mer. Vi vil atter en gang takke for flott og god service fra dere. Bra hotell og flotte billetter på Emitates. Vi vil ta kontakt med deg igjen senere, for vi vil gjenta denne turen i 2014. Med vennlig hilsen fra oss 4. «
– Karl Johan Knutsen

«Jeg vil bare få takke dere for flott service ang meg og min kones opphold i London nå nylig. Da jeg hørte at Joe Bonamassa skulle spille i Royal Albert Hall sjekket jeg RAH web side for å kjøpe billet. Men det var utsolgt på en time fikk jeg vite.
Stor ble overraskelsen da jeg hørte om dere, og at dere hadde billetter.
Hotel og billetter ble booket til en fordelaktig pris.
Billettene fikk vi ved sjekk inn på hotellet.
Alt effektivt og greit. Konserten var kjempe bra og vi koste oss resten av weekenden i London. Vi kommer snart tilbake, for dette ga mersmak. Takk for servicen og for uppdates dere sender. «

– Arild Kolnes

«Takk for all god hjelp til fotballkamp booking.
Knall service av proffe jenter og gutter.
Vi snakkes sikkert ved neste tur vi skal på.!!»

– Tore Brogstad

 

«Nå i helga var jeg og en kamerat i Manchester og så ManU mot Fulham. Og hva dere klarer å få til! Tog fra flyplassen og direkte til Manchester Picadelli, som ligger 3 min. unna hotellet. Et herlig 4-stjerners hotell. Det var 5 min å gå til trikken som gikk til Old Trafford. Billettene var helt prima. Rad 17, midt på banen med panoramautsikt til det som foregikk, og et par besøk i ManU-suiten. Ett før kampen og ett i pausen. Dette frister til gjentakelse!»
– Bjørn Pettersen

«Dette har vist seg å være en meget bra, oversiktlig og informasjonsrik side, og dette vil jeg gi deg litt skryt for»
– Sverre

«Jeg bruker sidene dine til å finne ut ting jeg trenger å vite om London. Du har ellers fått inkludert mange interssante linker»
– Arild

«Vi er 4 stykker som skal på jentetur til London og var så heldig å finne nettstedet. Et must for førstegangsreisende.
Tusen takk for gode tips.»

– Elisabeth

«Flott at du har lidenskapen du har, har drømt om Londontur i 15 år. I år har jeg bestemt at jeg skal avgårde.»
– Tone

«Flotte sider med alt en trenger å vite om London. Jeg anbefaler sidene til alle jeg kjenner 😉 «
– Soldrid

«Her var det utrolig mye god og nyttig informasjon til en bode som skal på bytur…hehe…»
– Tone

«Hadde jeg vist om disse sidene før jeg flyttet til London, hadde jeg spart meg for mye leting og ergrelser»
– Karin, London

«Jeg synes det er et skikkelig bra nettsted dette her. jeg har sammen med min venninne vært flere ganger i London. For å finne ut ting har jeg brukt sidene deres»
– Arild

«Hei, og takk for flotte og informative sider. De ble flittig brukt før vi reisete til London. Keep up the good work! «
– Oddbjørg

«Har studert sidene dine og jeg må si at det er noe av det beste jeg har sett. Kan ikke se det er noe som mangler.
De er intuitive og oversiktlige»

– Morten

«Takk for meget gode internettsider, som jeg ofte benytter.»
– Erik