Britmovies

Opplev atmosfæren fra kjente filmer og tv-serier i England

Følg i fotsporene til berømte filmer og tv-serier i London og England. Alt fra gåturer i London sentrum til heldagsturer til Downton Abbey og Harry Potter studio.

1. Dagstur til Harry Potter studio
Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i Warner Bros studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett. Studio Tour London gir en fantastisk ny mulighet til å utforske de magiske Harry Potter filmene.
Dagstur til Harry Potter studio >


2. Busstur til Harry Potter filmsteder i London
Kom og bli med på Wizards London Bus Tour med en magisk og morsom busstur til Harry Potter-filmsteder i den britiske hovedstaden.
Denne 3 timer bussturen inkluderer mange av opptaksstedene og inspirasjonene fra alle de 8 filmene i serien.
Busstur til Harry Potter filmsteder i London >

3.  Heldagstur med buss til Downton Abbey
Nyt en dagstur med buss fra London og besøk to av de viktigste innspillingsstedene for det populære TV-serien Downton Abbey. Vi reiser med luksusbuss fra London sentrum og skal oppleve skjønnheten i Cotswolds og deretter det virkelige Downton Abbey – Highclere Castle. Når du drar fra London sentrum vil det ta i underkant av 2 timer å nå din første destinasjon for dagen – Downton Village. Guiden din vil peke ut steder fra showet, inkludert kirken, postkontoret, sykehuset samt hjem til nøkkelkarakterer som Isobel Crawley.
Deretter fortsetter vi til Highclere Castle. her har vi tre timer til disposisjon før vi reiser tilbake til London
Heldagstur med buss til Downton Abbey >

4. Downton Abbey filmlocations i London
Mens Highclere Castle og Bampton er de viktigste stedene  i Downton Abbey, er også deler av serien filmet i London sentrum. Så det er her i London sentrum hvor denne Downton Abbey London Tour of Locations tar deg til noen av disse minneverdige stedene.
Bli med Lords and Ladies under London-sesongen på vår Downton Abbey London Tour of Locations. På denne vandreturen vil du se verdensberømte steder og sjarmerende historiske gater hvor denne prisbelønte TV-serien ble filmet.
Downton Abbey filmlocations i London >


5. Beatles gåtur i Soho og Mayfair
Vi besøker stedet for The Beatles’ ikoniske takkonsert, et mindre kjent studio der de laget en av sine største hits, hjemmet og kontoret til en av Fab Four, og fødestedet til den britiske musikkscenen. Underveis vil du høre historiene bak noen av The Beatles mest kjente sanger.
Når du rusler gjennom bakgatene i Londons mest frodige nabolag, vil du se hvordan arven fra The Beatles formet byen i flere tiår etterpå. Vi avslutter på stedet der John Lennon først møtte Yoko Ono.
Beatles gåtur i Soho og Mayfair >


6. Beatles Magical Mystery London walk
I løpet av denne 2 ½ timers Beatles Magical Mystery-turen i London, vil du bli overrasket over hvor mye du vil se og lære. Turen navigerer gjennom Marylebone og St John’s Wood. Du vil besøke en rekke steder, bla der Beatles filmet, spilte inn, fremførte, festet, bodde, giftet seg og mer. Du vil høre om kjente fotoshoots og reklamestunts. Du går forbi noen av Beatles’ hjem i London. Se stedet der Paul Mccartney skapte sangen «Yesterday». Du vil oppdage hva som inspirerte sangene deres og hvor de senere ble skrevet og spilt inn.
Beatles Magic Mystery of  Marylbone and Abbey Road >

7. Notting Hill Walking Tour
På denne 2-timers Notting Hill-turen får du en muligheten til å se minneverdige filmsteder fra Hugh Grant-filmen så vel som andre Rom Coms i denne trendy urbane landsbyen. Oppdag det verdensberømte Portobello Road-markedet. Finn ut om det årlige gatekarnevalet og selvfølgelig filmen med samme navn, med Hugh Grant og Julia Roberts i hovedrollene. Du får innsideinformasjon fra vår ekspertguide om hvordan dette pulserende hjørnet av Vest-London har blitt omtalt i en rekke romantiske filmer.
Notting Hill Walking Tour >

8. Heartbeat og Aidensfield Tour of Film Locations
Med publikum over hele verden i nesten to tiår. Nå kan du besøke stedene i Aidensfield og Whitby hvor mye av serien er filmet på vår Heartbeat Tour. Den 7 timers Heartbeat-turen tar deg til noen av de viktigste stedene fra serien.
Til slutt er det avgårde til landsbyen Aidensfield, landsbyen som er mest knyttet til showet og hvor de fleste stedene kan bli funnet.
Heartbeat og Aidensfield Tour of Film Locations >

9. Morse og Lewis tur i Oxford
På denne guidede Morse-turen i Oxford er den gamle byen bakteppet for det vi alle har opplevd foran skjermen som publikum siden 1980-tallet. Guiden din vil dele fasinedende historisk informasjon om the Collages, puber, gater, hus og andre steder kjent for Morse og hans meddetektiver, samt interessante anekdoter om hvordan serien og karakterene ble utviklet. For mange har Oxford lenge vært assosiert med det berømte universitetet. For fans av Inspector Morse, Lewis og Endeavour er det imidlertid verdens drapshovedstad, der drap, korrupsjon og laster florerer.
Morse og Lewis tur i Oxford >

10. Bridget Jones Walking Tour London
På denne vandreturen får du besøke mange av stedene som er med i mange minneverdige scener i hovedstaden og også se mange av Londons kjente landemerker som Tower Bridge, London Bridge, St Pauls Cathedral og mye mer.
Underveis vil du ha mange muligheter til å ta mange bilder, se stedene på nært hold, eller hvis du er heldig, støte på Mr Darcy.
Bridget Jones Walking Tour London >

Flere gåturer i London: