Vouge

ABBA Voyage konserter London

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Det er bygget en egen ABBA Voyage Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, øst i London.

“So when you see this show, it is not four people pretending to Abba, it is actually them.”

Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.
Ved å viske ut linjene mellom det fysiske og digitale, bringes ABBA til live ved å bruke det siste innen bevegelsesteknologi.

Konserten varer i 100 minutter og det er ingen pause – så du kan nyte så mye sang og dans som mulig. Dørene åpner 1 time og 45 minutter før konsertstart. Det er mange serveringssteder og barer på området, så benytt muligheten for en G&T før konserten.
Vær oppmerksom på at forestillingen starter på de oppgitte tidspunkt.

Adresse: ABBA Arena. Pudding Mill Lane London E15 2RU
Tube stasjon: Stratford

Vi kan tilby billetter mandag, torsdag, fredag og lørdag kl 19.45.
Lørdag også kl 15.00
Billetter Abba Voyage konserter London >

hotell på ABBA VOYAGE weekend

Når du har kjøpt billett, så anbefaler vi St Giles hotell for oppholdet ditt. St Giles ligger perfekt til ved Oxford Street og med direkte undegrunn (Central Line) til Stratford, hvor konsertene spilles.

Vil du unne deg litt mer “luksus” anbefaler vi Tower hotell som ligger flott til mellom Themsen og St Katherine’s Dock, ved siden av Tower Bridge.