ABBA Voyage

Billetter ABBA konserter London

Et band på ti medlemmer skal fremføre 22 Abba-låter live mens de fire hovedpersonene selv er med digitalt, som såkalte «abbatars».
Det er bygget en egen ABBA Voyage Arena i Queen Elizabeth Olympic Park, øst i London.

Med et rykte for vanvittig energiske live show har ABBA laget en konsert de alltid har ønsket å gjøre – hvor de får reise tilbake i tid og opptre for fans som digitale versjoner av seg selv.
Ved å viske ut linjene mellom det fysiske og digitale, bringes ABBA til live ved å bruke det siste innen bevegelsesteknologi.

Konserten varer i 100 minutter og det er ingen pause – så du kan nyte så mye sang og dans som mulig. Dørene åpner 1 time og 45 minutter før konsertstart. Det er mange serveringssteder og barer på området, så benytt muligheten for en G&T før konserten.

ABBA Voyage er en musikal som ble lansert i 2021, og er en hyllest til det svenske popbandet ABBA. Musikkalen følger historien om fire unge musikere som møtes og danner ABBA på 1970-tallet. Gjennom ulike musikalske numre og scenografier, tar musikalen publikum med på en reise gjennom bandets karriere og liv.

ABBA Voyage er ikke en biografisk musikal, men en fiktiv fortelling som tar inspirasjon fra bandets musikk og historie. Musikalen inneholder alle bandets klassiske sanger, som «Dancing Queen», «Mamma Mia» og «Waterloo», samt noen nye sanger skrevet spesielt for musikalen.

Musikalen er en unik opplevelse som kombinerer live musikk og teater med moderne teknologi, inkludert avanserte visuelle effekter og holografisk teknologi som gjenskaper de fire ABBA-medlemmene på scenen.

ABBA Voyage ble lansert som et samarbeid mellom ABBA og produsentene bak Mamma Mia! musikalen, og hadde sin verdenspremiere i London’s Queen Elizabeth Olympic Park i mai 2022. Musikalen har blitt møtt med stor entusiasme fra ABBA-fans over hele verden, og har blitt omtalt som en av de mest etterlengtede musikalene i moderne tid.

 

Adresse: ABBA Arena. Pudding Mill Lane London E15 2RU
Tube stasjon: Stratford

Billetter ABBA konserter i London >

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda