Fotballreiser og billetter

Fotballreiser Premier League kamper i England 2024 – 2025

T-skjorte ArsenalFotballreiser Arsenal kamper >

Fotballtur og billetter Arsenal kamper

T-skjorte ChelseaFotballreiser Chelsea kamper >

Fotballtur og billetter Chelsea kamper

BrentfordFotballreiser Brentford >

Fotballtur og billetter Brentford kamper

T-skjorte Crystal PalaceFotballreiser  Crystal Palace >

Fotballtur og billetter Crystal Palace kamper

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Fulham kamper >

Fotballtur og billetter Fulham kamper

T-skjorte LiverpoolFotballreiser Liverpool kamper >

Fotballtur og billetter Liverpool kamper

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Manchester United kamper >

Fotballtur og billetter Manchester United

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Manchester City kamper >

Fotballtur og billetter Manchester City

T-skjorte TottenhamFotballreiser Tottenham kamper >

Fotballtur og billetter Tottenham kamper

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Queens Park >

Fotballtur og billetter Queens Park kamper

T-skjorte West Ham

Fotballreiser West Ham >

Fotballtur og billetter West Ham kamper

fotballreiser BARCELONA, PARIS og BERLIN 2024 – 2025

Fodboldrejse BarcelonaFotballreiser Barcelona kamper >

Fotballtur og billetter Barcelona kamper

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Hertha Berlin kamper >

Fotballtur og billetter Hertha Berlin kamper

Fodboldrejser Paris SGFotballreiser Paris SG kamper >

Fotballtur og billetter Paris SG kamper

Fodboldrejser AC MilanFotballreiser AC Milan kamper >

Fotballtur og billetter AC Milan kamper

Fodboldrejser JuventusFotballreiser Juventus kamper >

Fotballtur og billetter Juventus kamper

Fotballreiser Champions League/Europa LeagueChampions League, EL og FA-cup >

Fotballtur Champions League, EL, landskamper og FA-cup

FOTBALLREISER OG BILLETTER CHAMPIONSHIP 2024 – 2025

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Millwall kamper >

Fotballtur og billetter Millwall kamper

Fodboldrejser Paris SGFotballreiser Leeds kamper >

Fotballtur og billetter Leeds kamper

T-skjorte West Ham

Fotballreiser Watford kamper >

Fotballtur og billetter Watford kamper

FOTBALLREISER WOMAN SUPER LEAGUE ENGLAND 2024 – 2025

T-skjorte ArsenalFotballreiser Arsenal Woman >

Fotballtur og billetter Arsenal Woman

T-skjorte ChelseaFotballreiser Chelsea Woman >

Fotballtur og billetter Chelsea Woman

«Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året.
Det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates.»

– John Larsen, Sportklubben Trane

«Har brukt Londontown 2-3 ganger i året siden 2012. Vært på fotballkamper , musicals og konserter. Alt har fungert perfekt hver gang. Får veldig god service gjennom Londontown. Ser frem til nye turer når verden blir litt annerledes. Topp score til alle ansatte i Londontown.»
– Erik Valseth Strømmen

Bli med på en uforglemmelig fotballreise til noen av de største fotballklubbene i verden. Opplev spenningen og lidenskapen til fotball i England når du ser ditt favorittlag kjempe om seieren på banen. Fra den ikoniske Wembley stadion til de mer intime stadionene som Craven Cottage, Stamford Bridge og Emirates Stadium i London, har England noen av de mest imponerende fotballanleggene i verden. La oss hjelpe deg med å planlegge den perfekte fotballturen med alt fra billetter til overnatting og transport. Få en autentisk opplevelse av engelsk fotballkultur og bli med på en fotballreise i dag!

FOTBALLTURER TIL KAMPER I ENGLAND

Vi tilbyr enkeltbilletter og pakketurer skreddersydd etter eget ønske. Vi kan også levere fotballreiser inkludert flyreise.Vær raskt ute. De beste kampene blir fort utsolgt.
92 fotballag deltar i det som anses som profesjonell fotball i England. De utgjør de fire øverste divisjonene i det enorme ligasystemet. Seriespillet begynner i lokale serier som spilles på baner i parker, vanligvis søndag morgen, og går trinnvis videre til nye divisjoner. Klubbene i lavere divisjoner drømmer hele tiden om opprykk. Etterhvert som konkurransen blir hardere, blir lagene semiproffesjonelle og begynner å tiltrekke seg publikum.
En vanlig vits er at parkfotball kamper blir spilt for en mann og hunden hans. Men sannheten er at lokale kamper kan tiltrekke seg hundrevis av tilskuere. I Conference – den siste divisjonen før lagene er helproffesjonelle – har tilskuertallene økt til flere tusen.
Spillerne på dette nivået får ofte lønn, og i likhet med sine supportere, drømmer de om å bli tatt opp i Football League. League Two er den nederste divisjonen i Football League, regnet som fjerde høyeste nivå i engelsk fotball. Opprykk herfra leder til League One. Neste skritt er Championship. Opprykk herfra bringer klubben til Premier League og på vei mot global stjernestatus. Høye lønninger, kravstore tilskuere, enorme økonomiske avtaler og spill i europeiske turneringer er belønningen som venter spillere, klubber og supportere.

PREMIER LEAGUE I ENGLAND

Det spiller ingen rolle om du kaller sporten rugby eller fotball – å reise utenlands for å se engelsk Premier League er en minneverdig anledning for enhver fan. De fleste begynner å planlegge turen måneder på forhånd, og det er en rekke ting å huske når du reiser utenlands. Det er best å legge planer så tidlig som mulig og ikke vente til siste minutt.
En av de første oppgavene bør være å ordne pass, eller å sørge for at ditt pass er oppdatert. Når du er sikker på at du har riktig dokumentasjon til å reise til England, kan du begynne å legge dine reiseplaner. Hotellene nærmest stadion vil fylles opp raskt og ha meget høye priser. Hvis du har råd til å bo på ett av disse hotellene og er i stand til å bestille langt nok i forveien for å få et rom, er du heldig.
Hvis du er ute etter å spare penger, bør du booke både hotell og fly så tidlig som mulig. Dagen det er kamp er folkemengden helt enorm. Det å prøve å få tak i en drosje eller benytte offentlig transport, kan ta timer bare for å reise noen få kilometer. Beregn god tid. Jeg reiser vanligvis fra hotellet 2,5-3 timer før avspark. Selv når du spaserer fra undergrunnstasjonen til stadion, kan dette ta tid, spesielt når tusenvis av andre fotballfans skal til samme sted. Det er også viktig å merke seg at taxi-og transporttjenester ofte øker sine priser kraftig på kampdager.
Benytt deg av undergrunnen eller buss, det er billigst.

HVA SIER KUNDENE OM FOTBALLREISER FRA LONDONTOWN

«Jeg vil få takke for glimrende opplegg/leveranse ihht avtalt på vår London tur forrige helg – helt topp!!!»
– Pål Helgestad

 

«Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde De Skandinaviske Londonguider som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene.»
– Morten Berger Karlsen

 

«Jeg må bare takke deg enda en gang, det var virkelig så snilt at du kunne hjelpe oss med billetter til kampen. Gutta hadde en kjempebra opplevelse og at Arsenal vant 4-1 over Reading gjorde jo heller ingentingJ Tusen, tusen takk! PS. Dere redda London-turen vår!!! «
– Nina S. Tufte

«Vil bare komme med litt ros. Var i London forrige helg. Fantastisk tur!!! All ære til dere! Jeg vet hvem jeg vil bruke neste gang jeg drar til London. Skal faktisk feire 30 årsdagen min på Stamford Bridge. Jeg ønsker å bruke dere på den turen også. Jeg er 90 prosent blind og med kun 10 prosent syn er jeg avhengig av gode plasser Wise Suite er en slik plass. Så da jeg skal over 21 mai og se Chelsea vs Sunderland på min egen 30 årsdag er det Wise Suite som gjelder! Den er plassert nederst på West upper og gir meg fin utsikt»
– Jo Morten, 24. oktober 2016

«Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året.
Sist gang var helt i begynnelsen av september i år.
Det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates.»

– John Larsen
Les flere anbefalinger på våre fotballreiser.

Premier Leagues historie

Premier League er den øverste fotballigaen i England, og ble grunnlagt i 1992 etter at klubber brøt ut fra den gamle First Division. Premier League består av 20 klubber som spiller 38 kamper hver i løpet av en sesong.

Ligaen har hatt en stor innvirkning på engelsk fotball og har blitt et av de mest populære og mest sette fotballigaene i verden. Den første sesongen, 1992/1993, ble vunnet av Manchester United, som skulle komme til å bli en dominerende kraft i ligaen i de kommende årene.

Andre klubber som har hatt suksess i Premier League inkluderer Arsenal, Chelsea og Manchester City. Arsenal vant ligaen tre ganger på rad mellom 1998 og 2000, og igjen i 2002 og 2004. Chelsea vant sin første Premier League-tittel i 2005 og har siden da vunnet ligaen fem ganger. Manchester City har også hatt stor suksess i ligaen, med fire ligatitler siden 2012.

Premier League har også blitt kjent for sine mange profiler og stjernespillere. Blant de mest berømte spillerne i ligaens historie er Alan Shearer, Thierry Henry, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

Ligaen har også gjort seg bemerket for sin økonomiske kraft og sin evne til å tiltrekke seg store investeringer. Klubber som Chelsea, Manchester City og Tottenham Hotspur har alle fått store summer fra utenlandske eiere i løpet av de siste årene, noe som har bidratt til å øke nivået og kvaliteten på spillerne i ligaen.

I tillegg til ligaen har Premier League også et omfattende TV-avtale og har blitt en av de mest sette og mest omtalte fotballigaene i verden. Ligaen har også blitt en av de mest lukrative i verden, med store inntekter fra TV-rettigheter, sponsorer og billettinntekter.
Opplev fotballkamp med ditt favorittlag på fotballtur til England. 30 års erfaring med 100% billettgaranti og 24 timers kundeservice.

En treningsleir fotball i utlandet gir en unik mulighet til å utvikle ferdighetene dine, styrke laget ditt og oppleve nye kulturer. Med toppmoderne fasiliteter og kamper mot lokale lag, vil du få en intens og givende opplevelse. Ta ditt fotballspill til neste nivå på en internasjonal treningsleir. Vi tilbyr treningsleir både i Spania, Danmark og Spania.
Hva koster en fotballreise til England?

 

Fotballreiser Premier League kamper i England:
Arsenal kamperChelsea kamperCrystal Palace kamperFulham kamperLeeds kamperLiverpool kamperManchester City kamperManchester United kamperTottenham kamper

Barcelona kamperHertha Berlin kamperParis SG kamper

Terminliste Premier League kamper:
Terminliste Arsenal kamper
Terminliste Chelsea kamper Terminliste Crystal Palace kamperTerminliste Fulham kamperTerminliste Leeds kamperTerminliste Liverpool kamperTerminliste Manchester City kamperTerminliste Manchester United kamper Terminliste Tottenham kamper.
Terminliste Barcelona kamperTerminliste Paris SG kamperTerminliste Hertha Berlin kamper