Fotballreiser England

Fotballreiser og billetter Premier League kamper i England 2023 – 2024

T-skjorte ArsenalFotballreiser Arsenal >

Fotballtur og billetter Arsenal kamper

T-skjorte ChelseaFotballreiser Chelsea >

Fotballtur og billetter Chelsea kamper

BrentfordFotballreiser Brentford >

Fotballtur og billetter Brentford kamper

T-skjorte Crystal PalaceFotballreiser  Crystal Palace >

Fotballtur og billetter Crystal Palace kamper

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Fulham >

Fotballtur og billetter Fulham kamper

Fodboldrejser Paris SGFotballreiser Leeds >

Fotballtur og billetter Leeds kamper

T-skjorte LiverpoolFotballreiser Liverpool >

Fotballtur og billetter Liverpool kamper

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Manchester United >

Fotballtur og billetter Manchester United

T-skjorte Manchester UnitedFotballreiser Manchester City >

Fotballtur og billetter Manchester City

T-skjorte TottenhamFotballreiser Tottenham >

Fotballtur og billetter Tottenham kamper

T-skjorte West Ham

Fotballreiser West Ham >

Fotballtur og billetter West Ham kamper

fotballreiser og billetter BARCELONA, PARIS OG BERLIN 2023

Fodboldrejse BarcelonaFotballreiser Barcelona >

Fotballtur og billetter Barcelona kamper

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Hertha Berlin >

Fotballtur og billetter Hertha Berlin kamper

Fodboldrejser Paris SGFotballreiser Paris SG >

Fotballtur og billetter Paris SG kamper

FOTBALLREISER OG KAMPBILLETTER CHAMPIONSHIP I LONDON I 2023

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Millwall >

Fotballtur og billetter Millwall kamper

Fodboldrejser Hertha BerlinFotballreiser Queens Park >

Fotballtur og billetter Queens Park kamper

T-skjorte West Ham

Fotballreiser Watford >

Fotballtur og billetter Watford kamper

«Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året.
Det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates.»

– John Larsen, Sportklubben Trane

Pengene tilbakegaranti på fotballpakker

Vi gir deg en mulighet til å bestille bekymringsfritt med vår 100% pengene-tilbake-garanti på hotell- og billettpakker. Så slipper du å uroe deg.

  • pengene tilbake for fotballkamp som annulleres eller spilles uten publikum

  • pengene tilbake for hotell hvis du følger våre avbestillingsregler

  • pengene tilbake hvis du ikke ønsker en ny tur senere.
  • gratis tilbud og ingen ekstra bestillingsgebyrer

HVORFOR VELGE LONDONTOWN SOM LEVERANDØR AV FOTBALLLREISER OG BILLETTER

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

  • Ved å kjøpe gjennom oss gir vi 100% billettgaranti.
  • Mer en 30 års erfaring med fotballtur til England
  • Gratis tilbud og ingen bestillingsgebyrer
  • Trygghet og proffesjonalitet i alle ledd
  • Vi er ekte og ukompliserte

BILLIGE FOTBALLBILLETTER KAN KOSTE DEG DYRT

Bli med på en uforglemmelig fotballreise til noen av de største fotballklubbene i verden. Opplev spenningen og lidenskapen til engelsk fotball mens du ser ditt favorittlag kjempe om seieren på banen. Fra den ikoniske Wembley stadion til de mer intime stadionene som Craven Cottage, Stamford Bridge og Emirates Stadium, har England noen av de mest imponerende fotballanleggene i verden. La oss hjelpe deg med å planlegge den perfekte fotballreisen med alt fra billetter til overnatting og transport. Få en autentisk opplevelse av engelsk fotballkultur og bli med på en fotballreise i dag!

MED GUTTA PÅ FOTBALLTUR

Vi tilbyr enkeltbilletter og pakketurer skreddersydd etter eget ønske. Vi kan også levere fotballreiser inkludert flyreise.Vær raskt ute. De beste kampene blir fort utsolgt.
92 fotballag deltar i det som anses som profesjonell fotball i England. De utgjør de fire øverste divisjonene i det enorme ligasystemet. Seriespillet begynner i lokale serier som spilles på baner i parker, vanligvis søndag morgen, og går trinnvis videre til nye divisjoner. Klubbene i lavere divisjoner drømmer hele tiden om opprykk. Etterhvert som konkurransen blir hardere, blir lagene semiproffesjonelle og begynner å tiltrekke seg publikum.
En vanlig vits er at parkfotball kamper blir spilt for en mann og hunden hans. Men sannheten er at lokale kamper kan tiltrekke seg hundrevis av tilskuere. I Conference – den siste divisjonen før lagene er helproffesjonelle – har tilskuertallene økt til flere tusen.
Spillerne på dette nivået får ofte lønn, og i likhet med sine supportere, drømmer de om å bli tatt opp i Football League. League Two er den nederste divisjonen i Football League, regnet som fjerde høyeste nivå i engelsk fotball. Opprykk herfra leder til League One. Neste skritt er Championship. Opprykk herfra bringer klubben til Premier League og på vei mot global stjernestatus. Høye lønninger, kravstore tilskuere, enorme økonomiske avtaler og spill i europeiske turneringer er belønningen som venter spillere, klubber og supportere.

PREMIER LEAGUE I ENGLAND

Det spiller ingen rolle om du kaller sporten rugby eller fotball – å reise utenlands for å se engelsk Premier League er en minneverdig anledning for enhver fan. De fleste begynner å planlegge turen måneder på forhånd, og det er en rekke ting å huske når du reiser utenlands. Det er best å legge planer så tidlig som mulig og ikke vente til siste minutt.
En av de første oppgavene bør være å ordne pass, eller å sørge for at ditt pass er oppdatert. Når du er sikker på at du har riktig dokumentasjon til å reise til England, kan du begynne å legge dine reiseplaner. Hotellene nærmest stadion vil fylles opp raskt og ha meget høye priser. Hvis du har råd til å bo på ett av disse hotellene og er i stand til å bestille langt nok i forveien for å få et rom, er du heldig.
Hvis du er ute etter å spare penger, bør du booke både hotell og fly så tidlig som mulig. Dagen det er kamp er folkemengden helt sinnsyk. Det å prøve å få tak i en drosje eller benytte offentlig transport, kan ta timer bare for å reise noen få kilometer. Beregn god tid. Jeg reiser vanligvis fra hotellet 2,5-3 timer før avspark. Selv når du spaserer fra undergrunnstasjonen til stadion, kan dette ta tid, spesielt når tusenvis av andre fotballfans skal til samme sted. Det er også viktig å merke seg at taxi-og transporttjenester ofte øker sine priser kraftig på kampdager.
Benytt deg av undergrunnen eller buss, det er billigst.

HVA SIER KUNDENE OM FOTBALLREISER FRA LONDONTOWN

«Jeg vil få takke for glimrende opplegg/leveranse ihht avtalt på vår London tur forrige helg – helt topp!!!»
– Pål Helgestad

 

«Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde De Skandinaviske Londonguider som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene.»
– Morten Berger Karlsen

 

«Jeg må bare takke deg enda en gang, det var virkelig så snilt at du kunne hjelpe oss med billetter til kampen. Gutta hadde en kjempebra opplevelse og at Arsenal vant 4-1 over Reading gjorde jo heller ingentingJ Tusen, tusen takk! PS. Dere redda London-turen vår!!! «
– Nina S. Tufte

 

«Vil bare komme med litt ros. Var i London forrige helg. Fantastisk tur!!! All ære til dere! Jeg vet hvem jeg vil bruke neste gang jeg drar til London. Skal faktisk feire 30 årsdagen min på Stamford Bridge. Jeg ønsker å bruke dere på den turen også. Jeg er 90 prosent blind og med kun 10 prosent syn er jeg avhengig av gode plasser Wise Suite er en slik plass. Så da jeg skal over 21 mai og se Chelsea vs Sunderland på min egen 30 årsdag er det Wise Suite som gjelder! Den er plassert nederst på West upper og gir meg fin utsikt»
– Jo Morten, 24. oktober 2016

«Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året.
Sist gang var helt i begynnelsen av september i år.
Det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates.»

– John Larsen
Les flere anbefalinger på våre fotballreiser.

Premier Leagues historie

Premier League er den øverste fotballigaen i England, og ble grunnlagt i 1992 etter at klubber brøt ut fra den gamle First Division. Premier League består av 20 klubber som spiller 38 kamper hver i løpet av en sesong.

Ligaen har hatt en stor innvirkning på engelsk fotball og har blitt et av de mest populære og mest sette fotballigaene i verden. Den første sesongen, 1992/1993, ble vunnet av Manchester United, som skulle komme til å bli en dominerende kraft i ligaen i de kommende årene.

Andre klubber som har hatt suksess i Premier League inkluderer Arsenal, Chelsea og Manchester City. Arsenal vant ligaen tre ganger på rad mellom 1998 og 2000, og igjen i 2002 og 2004. Chelsea vant sin første Premier League-tittel i 2005 og har siden da vunnet ligaen fem ganger. Manchester City har også hatt stor suksess i ligaen, med fire ligatitler siden 2012.

Premier League har også blitt kjent for sine mange profiler og stjernespillere. Blant de mest berømte spillerne i ligaens historie er Alan Shearer, Thierry Henry, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

Ligaen har også gjort seg bemerket for sin økonomiske kraft og sin evne til å tiltrekke seg store investeringer. Klubber som Chelsea, Manchester City og Tottenham Hotspur har alle fått store summer fra utenlandske eiere i løpet av de siste årene, noe som har bidratt til å øke nivået og kvaliteten på spillerne i ligaen.

I tillegg til ligaen har Premier League også et omfattende TV-avtale og har blitt en av de mest sette og mest omtalte fotballigaene i verden. Ligaen har også blitt en av de mest lukrative i verden, med store inntekter fra TV-rettigheter, sponsorer og billettinntekter.
Fotballturer og billetter til kamper i England.

Terminliste Premier League 2023 – 2024

Terminliste fotballreiser Arsenal 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Chelsea 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Crystal Palace 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Fulham 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Leeds 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Liverpool 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Manchester City 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Manchester United 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Tottenham 2023 – 2024

Terminliste fotballreiser Barcelona 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Hertha Berlin 2023 – 2024
Terminliste fotballreiser Paris SG 2023 – 2024