Velkommen inn i Harry Potter studio i London

Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i studio i Watford utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett.

Her vil du kunne se kostymene som er brukt i filmene, besøke storsalen og Dumbledores kontor. På museet får du også beskue Professor Umbridges rom i Trolldomsministeriet og butikken med Ollivanders tryllestaver. Gå over de berømte brosteinene i Diagonalgangen på tur til Harrys Nimbus 2000 og guttenes sovesal.
Høydepunktet for mange er å se modellen av Hogwart, som brukes i alle filmene. Mye av handlingen i Harry Potter-serien utspilles nettopp på Hogwart. Modellen er laget slik at du skal få følelsen av hvordan slottet ser ut innvendig, og det er mulig å få en titt inn i de ulike innspillingssteder som alle kjenner fra filmene.

Sjekk vårt unike Harry Potter tilbud:

– 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost (kan utvides med flere døgn)
– Transport og inngangsbillett til Harry Potter Studio.
– Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert
Full pakke fra KUN 3100,- pr person

Det er flere avganger både formiddag og ettermiddag. De fleste avganger går direkte fra Royal National hotell der dere bor. Bussen tar dere hele veien til studio, henter dere der igjen etter 4 timer, og tar dere tilbake til Royal National. Med denne pakken trenger dere ikke å tenke på togbilletter eller transfer fra togstasjonen og til studio, men kan nyte en bekvem reise hele veien både til og fra studio. Turen er ”self guided” så man utforsker studio i eget tempo. Hele turen varer ca 7 timer.

Hotellet har enkelt-, dobbel- og trippelrom. Også familierom for to voksne og to barn under 16 år.
Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Frokost er inkludert. Forholdsvis enkel standard. Kan også levere hotell med høyere standard hvis ønskelig.

Hva sier kundene om Harry Potter studio:

«For en opplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for deg. Enkel standard på hotellet, anbefaler å oppgradere til feks President hotell.»

«Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!

Billetter til Harry Potter må bestilles senest 4 uker for reisen. I høysesongen på sommeren minst 6 uker før.

Skriv i merknadsfeltet om dere ønsker formiddag eller ettermiddagstur og hvilken dato dere ønsker billetter til. Noter også om dere eventuellt ønsker å oppgradere hotell.

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER STUDIOTUR

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Romantisk weekend LondonShoppingweekend London