Velkommen inn i Warner Bros Harry Potter studio i London

Pris fra 3100,- pr person inkl. frokost. Pris varierer noe etter sesong

Harry Potter Studio Tour i London, også kjent som Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter, er en turistattraksjon som ligger i Leavesden, i utkanten av London. Studioet åpnet i 2012 og lar besøkende utforske bak kulissene på filmene om Harry Potter.
Turen begynner med en introduksjonsfilm som gir en kort oversikt over Harry Potter-filmene. Besøkende blir deretter tatt gjennom en rekke studioer som viser de forskjellige settene, kostymene og rekvisittene som ble brukt i filmene. Det er også interaktive utstillinger som lar besøkende prøve ut magi og flygende koster.
En av høydepunktene på turen er den store modellen av Hogwarts-skolen som ble brukt i filmene. Modellen er 1:24-skala og tar opp et helt rom. Besøkende kan utforske modellen fra forskjellige vinkler, og se hvordan den ble brukt i filmene.
I tillegg til å vise frem filmsettene og rekvisittene, har Harry Potter Studio Tour også et omfattende utvalg av bakomfilmmateriale, inkludert intervjuer med skuespillere og besetningsmedlemmer, så vel som dokumentarer om hvordan filmene ble laget.
Turen avsluttes med et besøk i butikken, der besøkende kan kjøpe alt fra Harry Potter suvenirer og kostymer, til offisielle Harry Potter-bøker og film-tilbehør.
Harry Potter Studio Tour i London er en populær turistattraksjon, spesielt blant fans av bøkene og filmene.
Billetter MÅ bestilles senest 4 uker for reisen. I høysesongen på sommeren minst 6 uker før.

Sjekk vårt unike Harry Potter tilbud:

– 2 døgn på Royal National hotell inkl. frokost (kan utvides med flere døgn)
– Transport og inngangsbillett til Harry Potter Studio.
– Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert
Full pakke fra 3100,- pr person

Det er flere avganger både formiddag og ettermiddag. De fleste avganger går direkte fra Royal National hotell der dere bor. Bussen tar dere hele veien til studio, henter dere der igjen etter 4 timer, og tar dere tilbake til Royal National. Med denne pakken trenger dere ikke å tenke på togbilletter eller transfer fra togstasjonen og til studio, men kan nyte en bekvem reise hele veien både til og fra studio. Turen er ”self guided” så man utforsker studio i eget tempo. Hele turen varer ca 7 timer.

Hotellet har enkelt-, dobbel- og trippelrom. Også familierom for to voksne og to barn under 16 år.
Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Frokost er inkludert. Forholdsvis enkel standard. Kan også levere hotell med høyere standard hvis ønskelig.

Hva sier kundene om Harry Potter studio:

«For en opplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for deg. Enkel standard på hotellet, anbefaler å oppgradere til feks President hotell.»

«Jeg er 39 år og en ihuga Harry Potter fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fikk se alle filmsettene og kostymene. Fikk også se alle settene, kostymene og en tur bak kamera. Så mye å se at jeg rakk ikke og få med meg alt. Det er helt klar, jeg skal tilbake hit. Ikke et kjedelig øyeblikk!

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER STUDIOTUR

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
Skriv i merknadsfeltet om dere ønsker formiddag eller ettermiddagstur og hvilken dato dere ønsker billetter til. Noter også om dere eventuellt ønsker å oppgradere hotell.

Trinn 1 av 2

Shoppingweekend LondonSt Giles hotell