Holiday Inn Regent’s Park, et moderne hotell i hjertet av London

PRIS FRA 1800:- NÅ FRA 1700,- PR PERSON PR DØGN INKL. FROKOST. PRIS VARIERER NOE ETTER SESONG

Adress: Carburton Street, London W1W 5EE. Se beliggenhet på kart.
Holiday Inn London – Regent’s Park er et moderne hotell som ligger i hjertet av London. Hotellet ligger i en flott beliggenhet i gangavstand fra noen av byens mest populære attraksjoner, som Regent’s Park og Madame Tussauds.

Dette moderne hotellet har 332 rom og suiter som er elegant innredet og utstyrt med førsteklasses fasiliteter som satellitt-TV, klimaanlegg og kostnadsfritt trådløst internett. Hotellet tilbyr også et treningssenter og en avslappende loungebar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink.

Hotellets beliggenhet gjør det også ideelt for å utforske London. Det ligger i nærheten av flere offentlige transportforbindelser, som gjør det enkelt å komme seg til andre deler av byen. Det er også i gangavstand fra noen av Londons beste shoppingområder og restauranter.

Hvis du ønsker å nyte mat uten å forlate hotellet, så er vår Junction Restaurant et moderne spisested. De tilbyr et bredt utvalg av menyer, inkludert à la carte og Table d’hote-alternativer, samt en pre-teatermeny, og serverer en rekke tradisjonelle og internasjonale retter. Du vil finne et deilig måltid for enhver smak. Barene på London Regent’s Park-hotell har en omfattende vinliste og et fullt utvalg av lokale, internasjonale øl og brennevin, noe som gir våre gjester et flott utvalg. Lette måltider og snacks serveres også hele dagen i baren til kl. 22.30, og baren er alltid åpen til sent for gjester som bor på hotellet.

Hvis du planlegger å besøke London og ønsker et moderne og komfortabelt hotell i en flott beliggenhet, er Holiday Inn London – Regent’s Park et utmerket valg. Med førsteklasses fasiliteter og en praktisk beliggenhet, vil du garantert ha et minneverdig opphold på dette hotellet.

Hva sier kundene om Holiday Inn Regent’s Park hotell:

«Fellesområdene er OK. Baren er et ganske stort område. Rommet var av en grei størrelse, men badet var lite. Rommet var også litt slitt, men rent. Frokosten var vanlig med varme og kalde alternativer. Kort gangavstand til en T-banestasjon og en rimelig spasertur til Euston-stasjonen»

«Hyggelig opphold på et innbydende hotell, innen gangavstand fra Oxford Street, Madame Tussaud og Covent Garden. Vennlig personale, god frokost og rene rom, selv om noen møbler viste tegn til slitasje»

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ HOLIDAY INN REGENT PARK LONDON HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Cophtorne Tara hotellRoyal National hotell