FOTBALLREISER ARSENAL KAMPER  2024 – 2025

DATO
BILLETT+2 DØGN
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –
Arsenal –

2 døgn på Royal National hotell & Cannon Club Level Package.

Cannon Club Level pakke:

 • Premium sitteplasser på Club Level
 • Tilgang til VIP Lounge 2,5 timer før avspark og 1 time etter sluttsignalet
 • Pre-match hospitality (drikke- og matkuponger til bruk i lounge og bar) med uformelle sitteplasser
 • Forfriskninger i pausen
 • Kampprogram
 • Gratis inngang til Arsenal Museum & Emirates Stadium Tour
 • Suvenirkupong
 • Uber-kupong

Dato Arsenal kamper:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter Arsenal kamp:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.
Billetter på Club Level med gode seter bak mål, også tilgang til privat bar/lounge både før og etter kampen, samt i pausen. I pausen får du servert gratis drikke (øl, vin, kaffe osv). Du får dessuten: gratis program, omvisning og besøk på Arsenal Museum, samt en £5 voucher du kan bruke i Arsenal butikken.
Vi kan også tilby en 3-retters middag før kamper på forespørsel. Skriv i merknadsfeltet hvis du ønsker pris på oppgradering med servering eller hotell.

Fotballreiser Arsenal:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Vi bruker fortrinnsvis Royal National eller tilsvarende standard på hotell ved fotballkamp i London.
Dette er et 3 stjerners hotell med enkelt- dobbet- twin- og firesengs rom og en bra standard og renhold.  Inkludert engelsk frokost og Wi-Fi. Hotellet ligger bare 500 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.

KOMME SEG TIL EMIRATES

Enkleste måten å komme seg till Emirates er med undergrunnen, Tube.
Du tar Piccadilly Line direkte fra Russel Square undergrunnstasjon, som er like rundt hjørnet. Denne går direkte til Arsenal stasjon/Emirates. Herfra er det tre minutters gange till stadion. Da det kan være mye trafikk og trangt på Arsenal Stadion, kan alternativer være a ta Victoria eller Picadilly Line till Finsbury Park Station eller Highbury & Islington station med Victoria Line. Begge stasjonene er ti minutters gange fra stadion.
Merk at Holloway Road Station er stengt pa kampdager, og togene stopper ikke her da. Vil du bruke buss, stopper rute 30 rett ved Emirates. Det finnes bussruter på alle sider av stadion. Hovedholderplassene er Holloway Road, Nags Head, Seven Sisters Road, Blackstock Road og Highbury Corner.

FAKTA OM ARSENAL

Stadion: Emirates Stadium
Innviet: 2006
Kapasitet: 60.000 seter hvor 3.000 er avsatt til bortelaget
Kallenavn: Gunners
Tilskuerrekord: 73.295 Arsenal-Sunderland, 9 March 1935
Adresse: Avenell Road, Highbury, London, N5 1BU
Nærmest undergrunnsstasjon: Arsenal – (Piccadilly Line)
eller Finsbury Park – (Victoria, Piccadilly Lines)

Første kamp: Arsenal-Leicester Fosse 2-1
Største seier: 12-0 mot Loughborough Town, andredivisjon 12. mars 1900
Verste tap: 0-8 mot Loughborough Town 12.desember 1896
Flest kamper: David O`Leary, 722, 1975-1993
Flest scoringer: Thierry Henry, 228, 1999-2007, 2012
Dyreste kjøp: Mesut Ozil, 42,5 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Dyreste salg: Cesc Fabregas, 28 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyste divisjon: Premier League

15 fakta om Arsenal

 1. Grunnleggelsen: Arsenal Football Club ble grunnlagt i 1886 i Woolwich, Sørøst-London, før klubben senere flyttet til Highbury i Nord-London.
 2. Kallenavn: Klubbens kallenavn er «The Gunners,» som refererer til klubbens historiske tilknytning til Royal Arsenal, et tidligere ammunisjonsdepot.
 3. Stadion: Arsenal spiller sine hjemmekamper på Emirates Stadium, som ble åpnet i 2006 og har en kapasitet på over 60 000 tilskuere.
 4. Farger: Klubbens farger er rødt og hvitt, og de spiller tradisjonelt i røde trøyer og hvite shorts.
 5. Arsène Wenger: Den ikoniske franske manageren Arsène Wenger var i spissen for klubben i 22 år, og han ledet Arsenal til flere Premier League-titler og FA Cup-seire.
 6. Innovasjon: Arsenal var en av de første klubbene i England til å introdusere en klubblogo på draktene, og de har vært kjent for sin fotballfilosofi og angrepsrettet stil.
 7. The Invincibles: I 2003/2004-sesongen under ledelse av Arsène Wenger, gikk Arsenal ubeseiret gjennom hele Premier League-sesongen, en prestasjon som har blitt kjent som «The Invincibles.»
 8. Troféer: Klubben har vunnet flere ligatitler, FA Cup-trofeer og ligacup-titler gjennom sin historie.
 9. Thierry Henry: Den legendariske franske angriperen Thierry Henry er klubbens mestscorende spiller gjennom tidene, med 228 mål.
 10. Highbury: Før Emirates Stadium spilte Arsenal sine hjemmekamper på Highbury, som hadde vært klubbens hjemmebane siden 1913.
 11. Community Shield: Arsenal har vunnet flere Community Shield-trofeer, som er en årlig kamp mellom vinnerne av Premier League og FA Cup.
 12. Supporterlidenskap: Klubben har en lidenskapelig tilhengerskare kjent som «Gooners,» som skaper en elektrisk atmosfære på kampene.
 13. The North London Derby: Rivaliseringen med Tottenham Hotspur, kjent som «North London Derby,» er en av de mest intense rivaliseringene i engelsk fotball.
 14. Akademi: Arsenal har en anerkjent ungdomsakademi som har produsert mange talentfulle spillere som har gått videre til førstelaget.
 15. Samfunnsengasjement: Klubben er involvert i flere samfunnsprosjekter og veldedighetsarbeid gjennom Arsenal Foundation, som fokuserer på å støtte lokalsamfunnet og gode formål.

Kuriositeter Arsenal
Gunnersaurus, Arsenals maskot, ble «født» i 1993 og har til og med vært med laget på noen av deres turer i Europa.

Arsenal Football Club er en engelsk fotballklubb som ble grunnlagt i 1886 i London. Klubben har en rik historie og er en av de mest suksessfulle i engelsk fotball.

Arsenals første store suksess kom på 1930-tallet da laget vant fem ligatitler og to FA-cup-trofeer. På 1970- og 1980-tallet var Arsenal kjent for sitt aggressive og fysisk sterke spill under managerne Bertie Mee og senere Terry Neill.

I 1996 ble Arsène Wenger ansatt som manager og han endret klubben og engelsk fotball for alltid. Wenger brakte en ny tilnærming til trening, ernæring og spilfilosofi til Arsenal, som resulterte i tre Premier League-titler og fire FA-cup-trofeer i hans første tiår i klubben.

I 2003-2004 sesongen oppnådde Arsenal en av de mest bemerkelsesverdige prestasjonene i engelsk fotballhistorie da laget var ubeseiret i alle 38 kampene i ligaen og vant Premier League-tittelen, og ble kjent som «The Invincibles».

Siden da har Arsenal fortsatt å vinne trofeer, inkludert tre FA-cup-titler og en Community Shield, men har slitt med å oppnå samme nivå av konsistent suksess i ligaen som i Wengers tid som manager. Klubben har fortsatt en stor fanbase og er en av de mest kjente og respekterte klubbene i engelsk fotball.

Les mer om Arsenals historie >

 

Fotballreiser Premier League matcher:
Arsenal kamper, Chelsea kamper, Crystal Palace kamper, Fulham kamper, Liverpool kamper, Manchester City kamper, Manchester United kamper, Tottenham kamper, FA-cup kamper.

Championship kamper:
Millwall kamper, Leeds kamper, Watford kamper

Woman Super League England:
Arsenal kamper, Chelsea kamper

Fotballreiser kamper i Europa:
Barcelona kamper, Hertha Berlin kamper, Paris SG kamper, AC Milan kamper, Juventus kamper, Champions League kamper, Europe League kamper