STOR NOK TIL Å VÆRE SERIØS, LITEN NOK TIL Å VÆRE PERSONLIG…

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

VISJON
Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Det kan vi med medarbeidere som har bodd eller bor i London, og som kan gi deg gode råd og anbefalinger. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også.
Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

HVEM ER VI
Londontown har solgt reiser til London og England siden år 2000. Vår samarbeidspartner i London, twist&shout sports and events, har vært i bransjen siden 1986.

HVA VI TILBYR
Vi har bare satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene.
Du finner billetter til en mengde ulike aktiviteter og severdigheter, fotballreiser, musicals, konserter og museer. Når du bestiller reise til London hos oss får du alltid bra vilkår og service. Ved kontoret i London  er det bare skandinaviske ansatte.

LONDONTOWN KUNDEKLUBB – få mer som medlem
Som medlem i vår kundeklubben ønsker vi å gi deg ekstra fordeler!
Ved å være medlem vil du få ekstra gode tilbud og fordeler

– Nyhetsbrev med verdifulle tips på ting å gjøre og aktiviteter i London
– Kampanjer med gode og unike medlemsfordeler

Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv.1, 2312 Ottestad.
Tlf 900 19 054 Epost: henry(@)londontown.no.
Organisasjonsnummer: 981607503

De Skandinaviske Londonguider/twist&shout/Go Sport Travel UK
6th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP
Tlf +44 20 72 40 39 83. Epost: impact(@)londontown.no

Go Sport Travel og twist&shout er våre samarbeidspartnere og utførende ledd i London.

Henry GunnarHenry Jovik

grunder og CEO
Henry er er utdannet grafisk formgiver og webmaster, og har ansvaret for design og oppdatering av alle våre nettsteder. Henry har jobbet med reiser til London i over 20 år, men har tidligere vært både lærer i design og drevet reklamebyrå. Han er bosatt på Hamar.
Firmaet er registrert i Brønnøysundregistret og medlem av Reisegarantifondet.

Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no

Lars SmithLars Smith

Lars er leder for kontoret hos vårt utførende ledd i London, Go Sport Travel/twist&shout. Han har over 30 års erfaring i organisering av reiser til England og London for skandinaver. Han er født i Sverige, men oppvokst og bosatt i London. Lars har ansvaret for kontrakter med hoteller, fotballklubber og andre leverandører. Vi kan derfor tilby deg meget gode priser, og du er sikre mot falske fotballbilletter.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.no

AmandaAmanda Petterson

Amanda jobber også for Go Sport Travel og er fra Ørebro i Sverige, men er nå bosatt i London. Hun har jobbet med turisme i Norge og Portugal før hun flyttet til London. Amanda har også en BA i International Sales and Marketing. Hun har store interesse er fotball og reise. Ansvar for fotballreiser, fotballbilletter, musical og hotell.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller amanda(@)londontown.no

Kayleigh KilsbyKayleigh Kilsby

Kayleighs startet sin reiselivskarriere hos Thomas Cook i 2004. Senere jobbet hun hos Chelsea FC i 12 år med utvikling av klubbens hospitality salg. Hun har også jobbet med administrasjon av Wembley’s Overseas Travel Agent Programme med bla fotball, konserter og NFL-arrangementer. Kayleigh er engelsk og oppvokst i London. Business development and corporate sale Go Sport Travel.

Tlf +44 20 72 40 39 83 eller impact(@)londontown.no

FredrikFredrik Hallgren

Fredrik jobber fra vår samarbeidspartners Sportsinternational kontor i Kungsbacka Sverige og har ansvar for fotballreiser til Berlin, Paris og Barcelona  samt  fotball treningsleirer over hele Europa.

Tlf +46 300-720 95 eller fredrik(@)londontown.no