Mamma Mia

Mamma Mia musical

Musikalen Mamma Mia! er en jukebox-musikal som er basert på musikken til den svenske popgruppen ABBA. Musikalen følger historien til en mor og datter, henholdsvis Donna Sheridan og Sophie, som bor på en gresk øy.

Sophie er på vei til å gifte seg og ønsker at faren skal føre henne opp til alteret. Men hun har aldri kjent faren, så hun inviterer tre av morens tidligere elskere til bryllupet i håp om å finne ut hvem som er faren hennes. Når de tre mennene ankommer øya, blir Donna konfrontert med fortiden sin og Sophie begynner å lære mer om morens ungdomstid og kjærlighetsliv.

Musikalen inneholder mange av ABBA’s største hits, som «Dancing Queen», «Take a Chance on Me», «Super Trouper» og tittelsangen «Mamma Mia». Den fargerike scenografien og dansenumrene skaper en livlig og energisk atmosfære, og musikalens temaer om kjærlighet, vennskap og familie har gjort den til en publikumsfavoritt over hele verden. Mamma Mia! har blitt en av de mest populære musikalene i historien, og har blitt satt opp på teatre over hele verden.

Adresse: Novello Theatre. 5 Aldwych London WC2B 4LD
Tube stasjon: Covent Garden, Temple

Finn billetter til Mamma Mia >

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda