London hotel

Billige og sentrale hotell i London – Det er faktisk mulig!

Vi tilbyr hotell i alle prisklasser i London. Vi har testet hoteller i den fantastiske byen over mange år, da helt spesifikt hvilke som lever opp til den standarden og prisen våre reisende ønsker og fortjener. Vi har gjort direkteavtaler med de ulike hotellene, og kan derfor tilby en meget bra pris.

Vil du se hvor hotellene ligger? Bruk vårt Londonkart for å finne noe som passer for dere.

President hotell


Fra 720,- 650,- pr person pr døgn
Bestselger og favoritthotell.
Engelsk frokost inkludert. Sentral beliggenhet og hyggelig atmosfære. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Handicapvennlig. Det meste av hotellet er nyoppusset.

Royal National hotell


Fra 650,- 575,- pr person pr døgn.
Vårt billigste hotell. Familierom.
Sentralt. En av de få hoteller i London med familierom. Deilig engelsk frokost inkludert. Passer for dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve. Handicapvennlig.

St Giles London hotell


Fra 790,- 625,- pr person pr døgn
Shopping- og konferansehotell.
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til West End, Leicester Square, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og shoppingweekend.

Park Plaza County Hall


Fra 1250,- 1100,- pr person
Familierom. Spa og velvære.
Familiehotell. 2 barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. Park Plaza County Hall et et barnevennlig familiehotell. Spa- og velværeavdeling. Deilig frokostbuffet.

Tower A Guoman hotell


Fra 1050,- 830,- pr person
Ideel beliggenhed ved Themsen.
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks.
Wi-Fi. Alle hotellrom har klimaanlegg. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant.

Gloucester hotell


Fra 1050,- 750,- pr person pr døgn
Sjarm, komfort og gjestfrihet i Kensington.
En perfekt kombinasjon av sjarm og komfort. Undergrunnstasjon rett utenfor døren. Et utmerket utgangspunkt for å utforske London. En tur i Kensington Garden er sjelefred i en travel by.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 3600,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Vi har den glede å tilby pakketurer til dette verdensberømte show. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

Harry Potter Studio


Full pakke fra 2800,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Romantisk weekend


Fra 1050,- 830,- pr person pr døgn
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV med Freeview. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant.

Londonreise med barn


Familierom fra 2500,- 2300,- pr døgn
Familierom hvor to barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. TV og mikroovn. Attraksjoner i gangavstand: Big Ben, the House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.

Gruppereise London


Pris på forespørsel
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til teatrene i West End, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og konferanser. Personlig oppfølging fra vårt kontor i London.

Skole- klassetur London


Fra 650,- 575,- pr person pr døgn
Skreddersydd og billig skoletur. Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Vi har egen gruppeavdeling som følger dere opp hele tiden.

Shoppingweekend London


Fra 790,- 625,- pr person pr døgn
Bo på hotell rett ved shoppingområdet.
Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til alle de kjente shopping gatene Leicester Square, Picadilly Circus, Oxford Street og Chinatown. Ypperlig hotell for en shopping weekend.