Billig og sentral overnatting i London – Det er faktisk mulig!

Vi har testet overnatting i den fantastiske byen over mange år, og som lever opp til den standarden og prisen våre reisende ønsker og fortjener.  Vil du se hvor hotellene ligger? Bruk vårt Londonkart for å finne noe som passer for dere.

President hotell


Fra 900,- 790,- pr person pr døgn
Bestselger og favoritthotell
Engelsk frokost inkludert. Sentral beliggenhet og hyggelig atmosfære. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Handicapvennlig. Det meste av hotellet er nyoppusset.

Royal National hotell


Fra 850,- 690,- pr person pr døgn.
Vårt billigste hotell. Familierom
En av de få hoteller sentralt i London med familierom. Deilig engelsk frokost inkludert. Passer for dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve. Handicapvennlig.

St Giles London hotell


Fra 1250,- 890,- pr person pr døgn
Shopping- og konferansehotell
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til West End, Leicester Square, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og shoppingweekend.

Park Plaza County Hall


Fra 1250,- 1200,- pr person pr døgn
Familierom. Spa og velvære
Familiehotell. 2 barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. Park Plaza County Hall et et barnevennlig familiehotell. Spa- og velværeavdeling. Deilig frokostbuffet.

Tower A Guoman hotell


Fra 1100,-1050,- pr person pr døgn
Ideel beliggenhed ved Themsen
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks.
Wi-Fi. Alle hotellrom har klimaanlegg. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant.

Copthorne Tara hotell


Fra 900,- 750,- pr person pr døgn
Unn deg litt luksus
Sentral beliggenhet i fasjonable Kensington. Hotellet har egen restaurant og bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. I området finner du Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace. Handikaptilpasset.

Shoppingweekend


Fra 1250,- 890,- pr person pr døgn
Meget sentralt hotell.
Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til alle de kjente shopping gatene Leicester Square, Picadilly Circus, Oxford Street og Chinatown. Ypperlig hotell for en shopping weekend.

Harry Potter Studio


Full pakke fra 3100,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Romantisk weekend


Fra 1100,- 1050,- pr person pr døgn
Strålende utsikt til Tower Bridge og Docks. Alle rommene har klimaanlegg. Unn dere litt luksus og ta med din kjære på en romantisk weekend og nyt en en bedre middag på hotellets utsøkt restaurant. Sjekk vårt tilbud

Gruppereise London


Pris på forespørsel
En av Londons mest sentrale hotell. Oxford Street rett utenfor dørene. Gangavstand til teatrene i West End, Picadilly Circus og Chinatown. Ypperlig for grupper og konferanser. Grupperom i flere ulike størrelser med muligheter for servering.

Reise med barn


Fra 1250,- 1200,- pr person pr døgn
Familierom hvor to barn bor og spiser frokost gratis når dere bor i familierom. Attraksjoner i gangavstand: Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon, sightseeing på Themsen og London Aquarium.

Klassetur London


Pris på forespørselSkreddersydde skoleturer til London.
Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Vi har egen gruppeavdeling som følger dere opp hele tiden.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 3600,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Vi har den glede å tilby pakketurer til dette verdensberømte show. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!