Overnatting for alle budsjetter i London sentrum

Vi tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter i London. Uansett budsjett eller preferanser finner du noe som passer deg. Uansett hvilke av våre hoteller du velger å overnatte på, vil du være i akseptabel avstand til fots eller med undergrunnen til alt du vil se og gjøre. Hvis du planlegger en tur til London, er valget av hotell en viktig faktor som kan påvirke hele opplevelsen din. Vil du se hvor hotellene våre ligger? Bruk vårt Londonkart for å finne noe som passer for dere.

Formel 1 britiske grand prix Silverstone


Enkeltdagsbilletter, helgebilletter, eksklusive vedlegg
BEGRENSEDE BILLETTER TILGJENGELIG!
Dager med høy oktan, episke netter 🌟 Fra hjertebankende løp til imponerende forestillinger, vi bringer non-stop action på og utenfor banen. 🏎️

Royal National hotell og overnatting London sentrum


Fra 850,- 800,- pr person pr døgn.
Vårt billigste hotell. Familierom
En av de få hoteller sentralt i London med familierom. Tilbyr en god balanse mellom pris og kvalitet, og det er et flott valg for de som ønsker å oppleve London uten å tømme lommeboken. Handicapvennlig.

Harry Potter museum


Full pakke fra 3400,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Shopping i London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Gangavstand til British Museum, Covent Garden, teatrene i West End og butikkene i Oxford Street. Hoteller er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Engelsk frokost inkludert.

Familiehotell med barn


Fra 850,- 800,- pr person pr døgn.
Sentralt familiehotell. Restauranter, bar og kafeer på hotellet. Kort vei til undergrunn. Passer dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve.

Kjærestetur London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Unn deg litt luksus. Sentral beliggenhet i fasjonable Kensington. Hotellet har egen restaurant og bar og treningsstudio. I området finner du Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace.

Klassetur London


Fra 850,- 800,- pr person pr døgn. Skreddersydde skoleturer til London.
Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.

Gruppereise London


Fra 1100,- 950,- pr person pr døgn
Meget sentralt sentrale hotell. Vi skreddersyr firmareise, gruppereise og konferansereiser til minste detalj for grupper av alle størrelser. Derfor skal alt fungere ned til minste detalj.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 4500,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

London er en av verdens mest populære turistdestinasjoner, og det er ikke rart. Byen har noe for enhver smak, fra historie og kultur til shopping og underholdning. Hvis du planlegger en tur til London, er det viktig å velg riktige overnatting.
London sentrum er et populært sted å bo, da det er kort avstand til mange av byens attraksjoner. Her kan vi tilby alt fra luksuriøse femstjerners hoteller til rimelig sentral overnatting.

Å finne den perfekte overnattingen i London er nøkkelen til å gjøre ditt opphold minneverdig, og våre hoteller i sentrum legger grunnlaget for en uforglemmelig opplevelse.  Med praktisk nærhet til Oxford Street, Europas travleste handlegate, har du en enestående tilgang til butikker, varehus og unike boutiquer som gir den ultimate shoppingopplevelsen. Etter en dag med handlelyst, er det befriende å vite at ditt komfortable hotellrom ikke er langt unna.

Matopplevelsen er en viktig del av ditt opphold, og våre overnattingssteder i London sentrum gir deg tilgang til noen av byens beste spisesteder. Enten du foretrekker gourmetretter eller lokale delikatesser, vil du finne et bredt utvalg av restauranter og kafeer i nærheten av hotellet. Nyt en kulinarisk reise gjennom Londons mangfoldige matlandskap rett utenfor døren din.

Samlet sett er overnatting på våre hoteller i London sentrum mer enn bare et sted å hvile hodet. Det er en opplevelse som forbedrer ditt opphold i en av verdens mest spennende byer. Fra praktisk beliggenhet til førsteklasses fasiliteter og enestående service, streber våre hoteller etter å skape en minneverdig opplevelse for alle gjester.

Billig overnatting på hotell i London sentrum

London är en stad som aldrig sover, och att ha en bekväm bas att återvända till efter en lång dag av sightseeing är viktigt. Oavsett om du väljer ett lyxigt hotellrum med alla bekvämligheter eller ett mer prisvärt alternativ, kommer du garanterat att uppskatta din vistelse i denna fascinerande stad. Om du reser med på budgethotell i åtanke behöver du inte oroa dig. London har också många prisvärda hotellalternativ.

Oplev en uforglemmelig tid i London centrum ved at bo på vores unikke hotel. Vi tilbyder en enestående atmosfære, stilfuld indretning og en beliggenhed i hjertet af byen. Udforsk de berømte seværdigheder, nyd spændende shopping og prøv lækre kulinariske oplevelser lige uden for døren. Velkommen til billig overnatning London centrum.

Opplev det unike ved å bo på våre hotell i London sentrum. Våre hotell skiller seg ut med sin karakteristiske atmosfære, elegant design og sentrale beliggenhet. Utforsk de berømte severdighetene, nyt shopping i verdensklasse og opplev det pulserende bylivet rett utenfor døren. Sjekk våre tips og anbefalinger. Velkommen til en unik opplevelse i hjertet av London.