Vi har funnet de gode hoteller i London sentrum for deg

Hvis du planlegger en tur til London, er valget av hotell en viktig faktor som kan påvirke hele opplevelsen din. Beliggenheten er også en viktig faktor å vurdere når du velger et hotell i London. Vil du se hvor hotellene våre ligger? Bruk vårt Londonkart for å finne noe som passer for dere.

Royal National hotell og overnatting London sentrum


Fra 850,- 690,- pr person pr døgn.
Vårt billigste hotell. Familierom
En av de få hoteller sentralt i London med familierom. Deilig engelsk frokost inkludert. Passer for dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve. Handicapvennlig.

Great Scotland Yard og overnatting London sentrum


Fra 2900,-2500,- pr person pr døgn
Utsøkt 5-stjerners opplevelse
Hotellet er kjent for sin imponerende arkitektur, elegante innredning og førsteklasses fasiliteter som passer for den mest kresne reisende. En fascinerende historie tilbake til 1829

Harry Potter Studio


Full pakke fra 3100,- .
Bli med oss inn i Harry Potters lands magiske verden i Warner Bros studio i London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport og inngangsbillett.

Shopping i London


Fra 900,- 790,- pr person pr døgn
Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street. Hoteller er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Engelsk frokost inkludert. Ypperlig hotell for en shopping weekend.

Reise med barn


Fra 850,- 690,- pr person pr døgn.
Meget sentralt med familierom for inntil fire personer. Det er flere restauranter, bar og kafeer på hotellet. Passer dere som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo, men heller oppleve.

Romantisk weekend


Fra 900,- 750,- pr person pr døgn
Unn deg litt luksus. Sentral beliggenhet i fasjonable Kensington. Hotellet har egen restaurant og bar og treningsstudio. I området finner du Hyde Park, Royal Albert Hall og Kensington Palace.

Klassetur London


Fra 850,- 690,- pr person pr døgn. Skreddersydde skoleturer til London.
Ti minutter til Piccadilly Circus. Enkel- dobbel, trippel- og quadrom. Passer for skoletur hvor man ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo.

Gruppereise London


Fra 900,- 750,- pr person pr døgn
Meget sentralt sentrale hotell. Vi skreddersyr firmareise, gruppereise og konferansereiser til minste detalj for grupper av alle størrelser. Derfor skal alt fungere ned til minste detalj.

Chelsea Flower Show


Full pakke fra 3600,-
Chelsea Flower show arrangeres hvert år i slutten av mai. Ingen kan hager og slott som engelskmennene. Her er sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

London er en pulserende metropol som tiltrekker seg turister fra hele verden, og det er ingen mangel på hoteller i denne mangfoldige byen. Enten du er ute etter luksus eller budsjettvennlige alternativer, vil du finne et hotell som passer dine behov og ønsker i London.
Fra verdenskjente hotellkjeder til sjarmerende boutique-hoteller, er utvalget av overnattingssteder i London stort og variert. De mest luksuriøse hotellene tilbyr gjestene alt de kan ønske seg, inkludert toppmoderne fasiliteter, utsøkt mat og drikke, og en fantastisk utsikt over byen. Men selv om du ikke har et uendelig budsjett, vil du fremdeles finne hoteller som er komfortable og tilbyr gode tjenester.

Hvis du ønsker å bo midt i byens hjerte, er det en rekke hoteller i nærheten av Londons mest populære attraksjoner som Big Ben, Buckingham Palace og Tower of London. Du kan også finne hoteller nær berømte shoppingområder som Oxford Street , eller bo i mer bohemske områder som Camden og Shoreditch.
Mange hoteller i London har også en historisk verdi, og tilbyr gjestene en opplevelse som går utover bare overnatting. Disse hotellene kan ha bevart sin opprinnelige arkitektur og design, og gi gjestene en følelse av å bo på et sted med historisk betydning. Andre hoteller kan ha en moderne og innovativ design, og være perfekte for de som ønsker å bo et sted med en moderne følelse.

Uansett hvilket hotell du velger, kan du være sikker på å bli møtt med den kjente britiske gjestfriheten og profesjonaliteten. Fra de mest luksuriøse til de mest budsjettvennlige hotellene, vil du finne hoteller som vil gjøre oppholdet ditt i London minneverdig og behagelig. Så hvorfor ikke booke hotellrommet ditt nå og begynne å utforske denne fantastiske byen?

Billig overnatting og hotell i London sentrum

London är en stad som aldrig sover, och att ha en bekväm bas att återvända till efter en lång dag av sightseeing är viktigt. Oavsett om du väljer ett lyxigt hotellrum med alla bekvämligheter eller ett mer prisvärt alternativ, kommer du garanterat att uppskatta din vistelse i denna fascinerande stad.

Om du reser med en budget i åtanke behöver du inte oroa dig. London har också många prisvärda hotellalternativ. Du kan söka efter «budgethotell i London«, «ekonomiska boenden nära Victoria Station» eller «billiga hotellrum i Kensington» för att hitta överkomliga alternativ som fortfarande erbjuder bekvämligheter och ett trevligt boende.