Følg i fotsporene til berømte filmer og tv-serier i London og England. Alt fra gåturer i London sentrum til heldagsturer til Downton Abbey og Harry Potter studio.

Downton Abbey filmlocations i London
På denne vandreturen vil du se verdensberømte steder og sjarmerende historiske gater hvor denne prisbelønte TV-serien ble filmet.
Downton Abbey filmlocations i London >


Beatles gåtur i Soho og Mayfair
Vi besøker stedet for The Beatles’ ikoniske takkonsert, et mindre kjent studio der de laget en av sine største hits, hjemmet og kontoret til en av Fab Four, og fødestedet til den britiske musikkscenen. Underveis vil du høre historiene bak noen av The Beatles mest kjente sanger.
Beatles gåtur i Soho og Mayfair >


Beatles Magical Mystery London walk
I løpet av denne 2 ½ timers Beatles Magical Mystery-turen i London, vil du bli overrasket over hvor mye du vil se og lære. Du vil oppdage hva som inspirerte sangene deres og hvor de senere ble skrevet og spilt inn.
Beatles Magic Mystery of  Marylbone and Abbey Road >

Notting Hill Walking Tour
På denne 2-timers Notting Hill-turen får du en muligheten til å se minneverdige filmsteder fra Hugh Grant-filmen så vel som andre Rom Coms i denne trendy urbane landsbyen. Oppdag det verdensberømte Portobello Road-markedet.
Notting Hill Walking Tour >

Bridget Jones Walking Tour London
På denne vandreturen får du besøke mange av stedene som er med i mange minneverdige scener i hovedstaden og også se mange av Londons kjente landemerker som Tower Bridge, London Bridge, St Pauls Cathedral og mye mer.
Bridget Jones Walking Tour London >

Flere gåturer i London: