VILKÅR FOR BRUK AV VÅRE TJENESTER

PERSONVERNERKLÆRING

Disse vilkårene er laget for å imøtekomme EU direktivet av 25. mai 2018 om behandling av personopplysninger.
Vilkårene er laget for å hjelpe deg til å forstå hvilken informasjon vi samler inn, behandler, bruker, oppbevarer, sletter og hvilke valg du har.

Når du bruker denne nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er informasjon om navn, telefonnummer og e-postadresse samt opplysninger om hvordan du bruker nettstedet.

HVILKE REGLER GJELDER FOR HÅNDTERING AV PERSONOPPLYSNINGER?

De Skandinaviske Londonguider og vårt utførende ledd Go Sport Travel, er sammen ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

De øvrige som utfører tjenester for oss for å kunne fullføre din bestilling vil ha et selvstendig ansvar for behandling av opplysninger.
Vi tar sikkerheten rundt dine personlige opplysninger på alvor. Alle webtransaksjoner du gjør med Arrangør bruker 128-bit Secure Socket Layer (SSL) kryptering som krypterer alle dine personlige opplysninger, inkludert ditt kredittkortnummer og ditt navn.
Korttransaksoner som gjøres ved bestilling hos oss utføres av vår partner Twist & Shout Sports and Events London og vi har ingen tilgang til disse opplysninger.

OPPLYSNINGER DU SELV OPPGIR

  • Når du gjør en forespørsel eller legger inn informasjon i våre forespørselskjemaer.
  • Meldinger du sender via nettsiden, for eksempel til vårt kundesenter i London.

OPPLYSNINGER VI SAMLER INN OM DIN BRUK AV NETTSIDENE

  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker på vårt nettsted.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon.

HVILKEN INFORMASJON OPPBEVARES OG DELES INFORMASJONEN MED ANDRE?

Opplysninger om deg deles aldri med andre enn de som utfører den tjenesten du har sendt forespørsel om. Øvrige opplysningene blir kun brukt til analyseformål.

Ved innsending av forespørsel, oppbevarer De Skandinaviske Londonguider følgende opplysninger:
– Din epostadresse oppbevares for det formålet å kunne kommunisere med deg i etterkant av en bestilling. Din epostadresse vil ligge i vårt databasesystem uten tidsbegrensning.
– De øvrige opplysninger du har gitt ved innsending av forespørsel på tjenester fra oss, oppbevares med det å formålet å kunne kommunisere med deg under utførelsen og i etterkant av en bestilling.
Alle andre opplysninger slettes når din bestilling er ferdig behandlet. Ønsker du sletting av opplysninger, kan du enten kontakte oss direkte, eller følge avmeldingslink vi vedlegger i all kommunikasjon med deg.
Din epostadresse vil oppbevares i database hos Mailmojo, som er vår leverandør av nyhetsbrev til våre kunder. Mailmojo har et selvstendig ansvar for å følge reglene i GDPR.
Denne epostlisten brukes for å sende ut tilbudsmailer til våre kunder som alle er medlem i vår kundeklubb. I alle nyhetsbrev vil det være en link for avmelding. Mailadresser i databasen vil bli revurdert hvert år, og inaktive abonnenter fjernes.

Vårt utførende ledd, Twist & Shout Sports and Events London og GO Sport Travel, oppbevarer følgende opplysninger:
De opplysninger du har gitt ved innsending av forespørsel på tjenester fra oss.
Disse opplysninger oppbevares elektronisk med det formålet å kunne kommunisere med deg under utførelsen og i etterkant av en bestilling, samt for for bruk ved en eventuell reklamasjon fra deg som kunde. Opplysningene oppbevarses også for bruk i selskapets regnskap, men bare den tiden selskapet er lovpålagt å oppbevare elektroniske bilag.
Ønsker du sletting av opplysninger, kan du enten kontakte oss direkte, eller følge avmeldingslink vi vedlegger i all kommunikasjon med deg.

SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Vi sletter kunder som ikke har vært i kontakt med oss de siste 6 måneder fra vår mailingliste.

HVA INNEBÆRER DET Å REGISTRERE SEG?

Du får mange fordeler ved å være kunde hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du fyller ut skjemaet på våre nettside, skjer det to ting: Du legger inn en uforpliktende forespørsel, og du får tilgang til vår kundeklubb og vårt fordelsprogram.

SPØRSMÅL OG SVAR PÅ BRUK AV COOKIES

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på våre sider. Våre sider benytter Google Analytics for å samle statistikk og hvordan besøkende opptrer på våre sider. Informationen er som samles inn og lagres i din websleser er i anonym form der vi kan se hvor mange besøkende vi har, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. Les mer om Google Analytics sikkerhetspolicy.
NB: uten aksept for cookies vil du kunne oppleve at svært mange sider ikke fungerer optimalt.
Informasjonenen vil kun benyttes internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor De Skandinaviske Londonguider.

SOM MEDLEM AV KUNDEKLUBBEN FÅR DU MANGE FORDELER

  • Verdifulle tips og anbefalinger på ting å gjøre og aktiviteter i London
  • Gode og unike medlemsfordeler
  • Kampanjer og tilbud forbeholdt våre medlemmer
  • Vi har eget kontor i London med bare skandinaviske ansatte, som er tilgjengelig på vår nødtelefon i London 24/7 for deg som reiser med oss.Dette er tilbud forbeholdt kunder i vår kundeklubb.
    Ønsker du innsikt i eller sletting av opplysninger vi oppbevarer om deg, finner du kontaktopplysninger under.

Arrangør i disse vilkårene er De Skandinaviske Londonguider (Londontown.no),  twist&shout sports and events LTD og G&O Sports Travel AB.

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge
Tlf +47 900 19054
Email: henry(@)londontown.no

De Skandinaviske Londonguider/Go Spåort Travels
6th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP
Tel: +44 20 7240 3983
Email: impact(@)londontown.no