Ofte stilte spørsmål (FAQ) om Londontown

Hvem er vi?
Londontown er en del av De skandinaviske londonguider. Firmaet er registrert i Brønnøysundregistrene. Vi stiller også garanti i Reisegarantifondet.
Vi samarbeider med GO Sport Travel SE og GO Sport Travel UK  som leverer de fleste av tjenester vi tilbyr. I tillegg samarbeider vi med Encore ticket i London med billetter til musikaler, teater og severdigheter. Sportsinternational leverer fotballreiser til Barcelona, Paris og Berlin.

Hva vi tilbyr:
Vi kan ordne det meste i London. Hoteller, konserter, fotball i London – Manchester og Liverpool, billetter til  musikaler, teater, severdigheter og Harry Potter museum. Vi tilbyr også fotball til AC Milan, Juventus, Champions League, Arsenal Woman og Chelsea Woman.

Kundeservice:
Vi kan kontaktes hver dag mellom 9 – 17 både hos De Skandinaviske Londonguider og GO Sport Travel UK ( adresser og telefonnummer under)
GO Sport Travel SE har døgnvakt for alle våre reisende. Nummeret oppgis når bestillingen er gjort.

Priser på nettsiden:
Priser er for det meste angitt i norske kroner. Noen priser er angitt i engelske pund. Dette fordi prisene kan varierer noe pga endringer i valutakurs, sesongvariasjoner, endrede priser fra leverandør mm. Opplyste priser er veiledende.

Forespørsel/bestilling:
De fleste av våre tjenester er ikke en bestilling, men kun en forespørsel på pris. lltid bare forespørsel, får tilbud og eventuellt aksepterer.
Det er tilbudet du mottar fra oss som vil være den endelig prisen. Du betaler 100% ved bestilling. Tilbudet du får må benyttes innenfor fristen angit i tilbud. Vi reserverer ingenting før betaling er gjort.
Det er også vedlagt avbestillingsregler i tilbud.

Avbestilling:
Dessverre er det slik at når en billett er bestille og betalt, er den gyldig for den datoen kampen/konserten spilles. Vi kan ikke tilby noen form for refusjon av billetter som ikke benyttes, så vi anbefaler å ha en reiseforsikring som dekker tapet dersom datoen for arrangementet endres og du ikke kan reise på ny dato. Vi dekker heller ikke følgeutgifter av en slik situasjon som feks fly, hotell osv.
Dette er retningslinjene til alle fotballklubber og konsertarrangører. En refusjon vil kun skje dersom en kamp/konsert avlyses, eller når det gjelder fotball, dersom kampen spilles uten publikum.
Vi kan imidlertid være behjelpelig med å prøve og videreselge billetter for kunde, men kan ikke gi noen garanti for at vi lykkes. Lykkes vi, vil vi snarest mulig tilbakebetale den summen billettene er solgt for etter avtale med kunde minus eventuellt gebyr til arrangør.
Hoteller har egne avbestillingsregler som oppgis ved bestilling, men normalt kan det avbestilles hotell inntil fem dager før ankomst.
Bestilte flybilletter i en pakkereise refunderes aldri uansett når avbestillingen finner sted.

Betaling av reise:
Du betaler 100% ved bestilling. Tilbudet du får må benyttes innenfor fristen angit i tilbud. Vi reserverer ingenting før betaling er gjort. En reisende som bestiller en pakkereise med flere deltakere enn ham, påtar seg ansvaret som betaler for alle deltakerne.

 

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv.1, 2312 Ottestad.
Tlf 900 19 054 Epost: henry(@)londontown.no.

GO Sport Travel UK
Oasis Office, 85-87 Bayham Street, London NW1 0AG
Tlf +44 20 72 40 39 83. Epost: impact(@)londontown.no