Ofte stilte spørsmål (FAQ) om Londontown

Hvem er vi?
Londontown er en del av De skandinaviske londonguider. Firmaet er registrert i Brønnøysundregistrene.
Vi samarbeider med GO Sport Travel SE og GO Sport Travel UK  som leverer de fleste av tjenester vi tilbyr. I tillegg samarbeider vi med Encore ticket i London med billetter til musikaler, teater og severdigheter. Sportsinternational leverer fotballreiser til Barcelona, Paris og Berlin.

Hva vi tilbyr:
Vi kan ordne det meste i London. Hoteller, konserter, fotball i London – Manchester og Liverpool, billetter til  musikaler, teater, severdigheter og Harry Potter museum. Vi tilbyr også fotball til AC Milan, Juventus, Champions League, Arsenal Woman og Chelsea Woman.

Kundeservice:
Vi kan kontaktes hver dag mellom 9 – 17 både hos De Skandinaviske Londonguider og GO Sport Travel UK ( adresser og telefonnummer under)
GO Sport Travel SE har døgnvakt for alle våre reisende. Nummeret oppgis når bestillingen er gjort.

Priser på nettsiden:
Priser er for det meste angitt i norske kroner. Noen priser er angitt i engelske pund. Dette fordi prisene kan varierer noe pga endringer i valutakurs, sesongvariasjoner, endrede priser fra leverandør mm. Opplyste priser er veiledende.

Forespørsel/bestilling:
De fleste av våre tjenester er ikke en bestilling, men kun en forespørsel på pris. Du sender bare forespørsel, får tilbud og eventuellt aksepterer.
Det er tilbudet du mottar fra oss som vil være den endelig prisen. Du betaler 100% ved bestilling. Tilbudet du får må benyttes innenfor fristen angitt i tilbud. Vi reserverer ingenting før betaling er gjort.
Det er også vedlagt avbestillingsregler i tilbud.

De fleste priser på våre nettsider er pakker med billett og 2 døgn på hotell. Du står fritt til å bestille flere overnattinger hvis du ønsker. Da skiver du inn ankomst- og avreisedato på forespørselskjemaet.

Du kan også kontakte oss pr telefon 900 19054, epost henry@londontown.no eller chatten på hjemmesiden om du ønsker et tilbud, men vi anbefaler å bruke forespørselskjema slik at vi får alle de opplysninger vi trenger for å gi et tilbud.

På weekend fotballkamper anbefaler vi å bestille opphold fra fredag til mandag. Kamper kan flyttes mellom lørdag og søndag. I verste fall fall kan kampen gå kl 21.00 på søndag. Vi får normalt bekreftet dato senest 14 dager før avspark.

Hva skjer etter bestilling:
Har du bestillt hotell, eller pakke som inneholder hotell, vil du motta hotellvoucher på mail i løpet av noen dager.
Skrives ut og leveres i resepsjonen på hotellet. Dette er en bekreftelse på at hotell er forhåndsbetalt.
Billetter vil bli tilsendt enten pr epost og skrives ut, eller som mobilbillett med QR-kode som scannes ved inngang til arrangemanget.

Avbestilling:
Dessverre er det slik at når en billett er bestille og betalt, er den gyldig for den datoen kampen/konserten spilles. Vi kan ikke tilby noen form for refusjon av billetter som ikke benyttes, så vi anbefaler å ha en reiseforsikring som dekker tapet dersom datoen for arrangementet endres og du ikke kan reise på ny dato. Vi dekker heller ikke følgeutgifter av en slik situasjon som feks fly, hotell osv.
Dette er retningslinjene til alle fotballklubber og konsertarrangører. En refusjon vil kun skje dersom en kamp/konsert avlyses, eller når det gjelder fotball, dersom kampen spilles uten publikum.
Vi kan imidlertid være behjelpelig med å prøve og videreselge billetter for kunde, men kan ikke gi noen garanti for at vi lykkes. Lykkes vi, vil vi snarest mulig tilbakebetale den summen billettene er solgt for etter avtale med kunde minus eventuellt gebyr til arrangør.
Hoteller har egne avbestillingsregler som oppgis ved bestilling, men normalt kan det avbestilles hotell inntil fem dager før ankomst.
Bestilte flybilletter i en pakkereise refunderes aldri uansett når avbestillingen finner sted.

Betaling av reise:
Du betaler 100% ved bestilling. Tilbudet du får må benyttes innenfor fristen angit i tilbud. Vi reserverer ingenting før betaling er gjort. En reisende som bestiller en pakkereise med flere deltakere enn ham, påtar seg ansvaret som betaler for alle deltakerne.

Flyreise:
Våre priser er ikke inkludert flyreise, men vi kan levere full pakke inkl flyreise. Dette angir du ved å krysse av i forespørselskjema.

Type billetter til fotballreiser:
Vi leverer normalt èn type billetter hos hvert lag, men hos flere lag kan vi også levere flere kategorier og oppgradering. Dette vil normalt bli oppgitt i tilbudet du får fra oss med pris. Vi leverer kun billetter på nøytral sone eller hos hjemmesuportere.
Vi har ikke muligheter til å levere hos bortelaget.

Er frokost inkludert på hoteller:
På alle våre hoteller er frokost inkludert. Dette er normalt engelsk frokost eller buffet.

Bruk av supporterutstyr på fotballkamp:
Vær forsiktig med bruk av supporterutstyr. Du kan bli nektet inngang hvis du bruker supporterutstyr for bortelaget hvis du har billett hos hjemmelaget. Vi gir ingen garanti hvis du blir avvist pga supporterutstyr, oppførsel, alkoholpåvirkning eller andre grunner.

Hvor tidlig bør jeg reise fra hotellet:
Jeg har erfart at 2,5 – 3 timer før kampstart er en grei regel. Husk det kan være opptil 70.000 supportere som har samme reiseveg som deg. London underground er veldig flink til å sette inn ekstra tog, men det vil alltid bli kø. Er du tidlig ute vil du også få oppleve den gode stemningen før kampstart også.

 

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv.1, 2312 Ottestad.
Tlf 900 19 054 Epost: henry@londontown.no.

GO Sport Travel UK
Oasis Office, 85-87 Bayham Street, London NW1 0AG
Tlf +44 20 72 40 39 83. Epost: impact@londontown.no