KAMP
DATO
BILLETT+2 DØGN
00-00-0000
0000
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 15-06-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Fotballreiser til Berlin leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noen lavere pris for trippelrom. Dere bør imidlertid vurdere opphold fra fredag til mandag da weekendkamper kan flyttes fra lørdag ettermiddag til søndag kveld, og vise versa.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser – ingen ekstra betalingsavgifter.

Hvor er sitteplassene
Standard billetter er i svingen. Oppgradering til langside +600 kr pr person.
3* hotell i sentrale Berlin inngår. Oppgradering til 4* +400 pr person pr døgn.

Vi samarbeider med velkjente hoteller i Berlin sentrum. Vi har hoteller i alle deler av byen, om du vil bo et roligere område eller midt på Alexanderplatz. Alle priser er beregnet utifra del i dobbeltrom. Samtlige hoteller har dusj/wc og TV.
Frokost inngår alltid på våre hoteller.

Det finnes to flyplasser i Berlin. Den flest bruker er Brandenburger, som ligger 4 mil sør for Berlin. Den andre flyplassen er Tegel. Du kan enten ta taxi, buss eller tog fra flyplassen til sentrum.

fakta om hertha berlin

Hertha Berlin holder til på den berømte Olympiastadion i vestre Berlin som ble bygget til olympiaden 1936. Det var her Hitler måtte overvære at Jesse Owens tok med seg 4 gullmedaljertog hjem. Før fotball-VM 2006 i Tyskland ble arenaen bygget om, tar i dag 76 000 tilskuere og jan tilby tak rundt hele tribuneseksjonen.

Det har vært fem nordmenn innom klubben. Jan Halvor Halvorsen spilte der fra 1988 til 1992, Kjetil Rekdal var kaptein for Hertha BSC, og spilte i klubben fra 1997 til 2000. Han noterte seg for 6 scoringer på 64 kamper. Rekdal ble fort en helt blant de trofaste Hertha-supporterne. Trond Fredrik Ludvigsen var den tredje, men kun i én sesong (2001). Per Ciljan Skjelbred var utlånt i sesongen 2013/2014 fra Hamburg SV, og senere kjøpt Han spiller fortsatt i klubben. Rune Almenning Jarstein ble hentet i 2014 og spiller fortsatt i klubben.

KOMME SEG TIL Olympiastadion