KAMPER
DATO
BILLETT+2 DØGN
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –
Hertha Berlin –

SEND FORESPØRSEL FOTBALLTUR HERTHA BERLIN KAMPER

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Fotballreiser til Berlin leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Vi kan også levere full pakke med fly.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser.

Dato Hertha Berlin kamp:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Denne kan du enten ta bilde av på telefonen din, eller skrive ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser Hertha Berlin kamper:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter
Alle klubbene har i de senere årene drevet et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til en samtale med politiet. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Hvor er sitteplassene
Standard billetter er i svingen. Oppgradering til langside +600 kr pr person.
3* hotell i sentrale Berlin inngår. Oppgradering til 4* +400 pr person pr døgn.

Vi samarbeider med velkjente hoteller i Berlin sentrum. Vi har hoteller i alle deler av byen, om du vil bo et roligere område eller midt på Alexanderplatz. Alle priser er beregnet utifra del i dobbeltrom. Samtlige hoteller har dusj/wc og TV.
Frokost inngår alltid på våre hoteller.

Det finnes to flyplasser i Berlin. Den flest bruker er Brandenburger, som ligger 4 mil sør for Berlin. Den andre flyplassen er Tegel. Du kan enten ta taxi, buss eller tog fra flyplassen til sentrum.

fakta om hertha berlin

Hertha Berlin holder til på den berømte Olympiastadion i vestre Berlin som ble bygget til olympiaden 1936. Det var her Hitler måtte overvære at Jesse Owens tok med seg 4 gullmedaljertog hjem. Før fotball-VM 2006 i Tyskland ble arenaen bygget om, tar i dag 76 000 tilskuere og jan tilby tak rundt hele tribuneseksjonen.

Det har vært fem nordmenn innom klubben. Jan Halvor Halvorsen spilte der fra 1988 til 1992, Kjetil Rekdal var kaptein for Hertha BSC, og spilte i klubben fra 1997 til 2000. Han noterte seg for 6 scoringer på 64 kamper. Rekdal ble fort en helt blant de trofaste Hertha-supporterne. Trond Fredrik Ludvigsen var den tredje, men kun i én sesong (2001). Per Ciljan Skjelbred var utlånt i sesongen 2013/2014 fra Hamburg SV, og senere kjøpt Han spiller fortsatt i klubben. Rune Almenning Jarstein ble hentet i 2014 og spiller fortsatt i klubben.

KOMME SEG TIL Olympiastadion

Hertha Berlin spiller på Olympiastadion i vestre Berlin. Du tar undergrunnen ut til arenaen, og hopper av på Olymia Stadion

1o fakta om Hertha Berlin

 1. Grunnleggelsen: Hertha BSC ble grunnlagt 25. juli 1892 som «BFC Hertha 92» og ble senere en del av «Stade Berlin.»
 2. Fargekombinasjon: Klubbens farger er blått og hvitt, og de spiller hjemmekampene sine på Olympiastadion i Berlin.
 3. Navnets opprinnelse: Klubben fikk navnet «Hertha» etter en tysk personifikasjon av det gamle gudinnenavnet Nerthus.
 4. Stadionets historie: Olympiastadion har en rik historie og var vert for sommer-OL i 1936. Hertha har spilt der siden 1963.
 5. Suksessfulle år: Hertha vant sitt eneste tyske mesterskap i 1930 og har siden den gang blitt tildelt flere nasjonale og internasjonale trofeer.
 6. Supporterlidenskap: Klubben har en dedikert supportergruppe kjent som «Die Blau-Weißen,» som gir en lidenskapelig atmosfære på hjemmekampene.
 7. Kallenavn: Klubben er kjent som «Die Alte Dame» (Den Gamle Damene), et kallenavn som reflekterer klubbens lange historie.
 8. Spillere med historie: Mange bemerkelsesverdige spillere har spilt for Hertha, inkludert ikonet og kapteinen Michael Preetz.
 9. Ungdomsutvikling: Klubben har et anerkjent akademi som fokuserer på å utvikle unge talenter og integrere dem i førstelaget.
 10. Internasjonale forbindelser: Hertha BSC har fans og følgere over hele verden og har deltatt i europeiske turneringer som UEFA Europa League. Klubben har også tatt del i samfunnsprosjekter og veldedighetsarbeid.

HER ER NOEN FORSLAG TIL HVA DU KAN GJØRE I Berlin

 1. Brandenburger Tor: En ikonisk port som representerer enhet og frihet i Tyskland.
 2. Berlins mur: Et historisk symbol for delingen av byen og den kalde krigen.
 3. Reichstag: Det tyske parlamentet med en spektakulær glasskuppel.
 4. Checkpoint Charlie: En tidligere grenseovergang mellom Øst- og Vest-Berlin, nå et minnesmerke.
 5. Museumsinsel: En øy i Spree-elven med flere verdenskjente museer, inkludert Pergamon-museet og Neues Museum.
 6. Holocaust-minnesmerket: Et gripende minnesmerke over ofrene for Holocaust.
 7. Berliner Dom: En storslått katedral og et viktig religiøst landemerke.
 8. Fernsehturm: TV-tårnet i sentrum av Berlin, med en panoramautsikt over byen.
 9. Tiergarten: Berlins største park, perfekt for avslappende spaserturer og piknik.
 10. East Side Gallery: En del av Berlins mur som er dekorert med kunstverk og gatekunst.
 11. Charlottenburg-palasset: Et overdådig barokkpalass med vakre hager.
 12. Gendarmenmarkt: En vakker plass omgitt av to imponerende kirker og Konzerthaus.
 13. DDR-museet: Et interaktivt museum som gir innsikt i livet i Øst-Tyskland.
 14. Topographie des Terrors: Et dokumentasjonssenter som utforsker nazistenes regime.
 15. Potsdamer Platz: Et travelt knutepunkt med moderne arkitektur, butikker og restauranter.
 16. Berlin Zoo: En av de eldste dyrehagene i verden, med et bredt utvalg av dyr.
 17. Olympiastadion: Vert for sommer-OL i 1936 og hjemmebane for Hertha BSC.
 18. KaDeWe: Europas største varehus med luksuriøse butikker og gourmetmat.
 19. Alexanderplatz: En sentral plass med shopping, restauranter og TV-tårnet.
 20. Schloss Bellevue: Presidentboligen og en vakker bygning ved Spree-elven.

Hertha Berlin historie

Hertha Berlin er en tysk fotballklubb som ble grunnlagt i 1892. Klubben har sin base i hovedstaden Berlin og har spilt i Bundesligaen, Tysklands øverste fotballdivisjon, i perioder gjennom sin historie.

Hertha Berlin har hatt noen suksessfulle perioder i løpet av sin historie, inkludert å vinne det tyske mesterskapet to ganger på 1930-tallet. Klubben har også vunnet den tyske cupen to ganger, i 1979 og 1993.

I 2000 ble Hertha Berlin det første laget fra det gjenforente Tyskland som kvalifiserte seg til Champions League. Klubben har også hatt noen kjente spillere i sin stall, inkludert Michael Preetz og Andrej Voronin.

Hertha Berlin spiller sine hjemmekamper på Olympiastadion, som ble bygget for OL i Berlin i 1936. Klubben har en lojal supporterbase og er kjent for å være en viktig del av Berlins kulturelle og sportslige identitet.

Les hele Hertha Berlins historie >

 

Fotballreiser Premier League matcher:
Arsenal kamper, Chelsea kamper, Crystal Palace kamper, Fulham kamper, Liverpool kamper, Manchester City kamper, Manchester United kamper, Tottenham kamper, FA-cup kamper, Leeds kamper

Championship kamper:
Watford kamper

Fotballreiser kamper i Europa:
Barcelona kamper, Hertha Berlin kamper, Paris SG kamper, Champions League kamper, Europe League kamper