LONDON SEVERDIGHETER, AKTIVITETER, OPPLEVELSER & TING Å GJØRE

London tilbyr et utall av spennende severdigheter og opplevelser. Enkelte opplevelser er jo et “must”, som London Eye, Madame Tussauds, Tower of London og Harry Potter. Bestiller du billetter til aktiviteter før du reiser, slipper du å bruke din dyrebare tid i billettkø. Da vet at du har alt på stell når du ankommer London. Da kan du bare konsentrere deg om å kose deg.

Millioner av mennesker har strømmet gjennom dørene hos Madame Tussauds siden de åpnet over 200 år siden og det er fortsatt like populær. Det er mange grunner til denne varige suksess, men i hjertet av det hele er god gammeldags nysgjerrighet. Dagens besøkende sendes på en unik reise gjennom verdener av personer med A-liste kjendiser, sportslige legender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Og så er det mer interaktive stjerner.

London Eye er en av de mest visuelt slående strukturer i verden. London Eye tilbyr deg også et nytt perspektiv på en stor by. Du tas med 135 meter opp i luften i en glassboble, og kan se Londons berømte gater, kirker, palasser og monumenter i 360 graders panorama – og på en klar dag – kan du se hele 40 km avgårde, helt til Windsor Castle. Dette må bare oppleves og er garantert en opplevelse for livet!

Bli med oss inn i Harry Potters magiske verden i Warner Bros studio utenfor London. Se hvordan Harry Potter filmene ble laget, og bli med bak kulissene. Vi har satt sammen en pakke med hotell, transport fra London til studio, samt inngangsbillett. Studio Tour London gir en fantastisk ny mulighet til å utforske de magiske Harry Potter filmene – den mest vellykkede film serien gjennom tidene.

Afternoon tea bus>

B Bakery Afternoon Tea Bus London Tour er den mest unike måten å ta inn severdighetene i London mens du nyter en fantastisk Afternoon Tea!
Med noen av hovedstadens største landemerker som Big Ben, The Houses Of Parliament, Westminster Abbey, Royal Albert Hall, Nelson’s Column og mye mer, vil turen om bord på en tradisjonell London Routemaster-buss fra 1960-tallet vare i ca. 1 time og 30 minutter (avhengig av trafikk).

Besøke The London Aquarium, et av Europas største utstillinger av vannlevende organismer og hjem for opptil 400 arter i over 50 skjermer, fra haier, stingrays og klovnefisk, til Moray ål, Lionfish og sidelengs gående krabber.
London Aquarium er den første attraksjonen av sitt slag i hovedstaden, og er en av Europas største utstillinger av global vannlevende organismer og vises i over 2 millioner liter vann.

Buss sightseeing London
Denne turen tar deg med til Londons beste severdigheter og attraksjoner.
Kjør den åpne dobbeltdekkerbussen i én dag, og hopp av og på ved holdeplasser som ligger praktisk nærme kjente landemerker og attraksjoner. Du kan hoppe av bussen for å utforske så ofte du ønsker og bli med på turen igjen når du er klar.
Kuponger er gyldige i 7 dager fra oppgitt dato. Løs inn kupongen din på et hvilket som helst Big Bus hopp-på-hopp-av-stopp.

Bygningen har hatt stor betydning i den britiske kongehistorien. Her i the Tower of London oppbevares kronjuvelene, og det hele voktes av de berømte Beefeaters.
Utforsk alle rollene denne imponerende bygningen har hatt å spille gjennom århundrene – fra middelalderpalass og festning til beryktet fengsel og henrettelsessted.

View from The Shard >

The Shard er en skyskraper i det sentrale London, beliggende ved sørenden av London Bridge i Southwark bydel. Med sine 310 meter er The Shard Londons høyeste bygning. På toppen av The Shard ligger The View from The Shard, et utkikkssted åpent for publikum.

St. Pauls katedral er den anglikanske biskopen av Londons katedral. Den ligger på Ludgate Hill i City of London. Dagens katedral regnes for å være den femte på stedet, og ble bygget etter at en eldre katedral ble ødelagt i bybrannen i 1666. Bispedømmet London ble opprettet i 604, og dets katedral har alltid ligget på Ludgate Hill og vært viet til apostelen Paulus. Høyden har også før dette vært assosiert med religion; man mener at det først sto en megalitt der, og senere et romersk tempel viet til Diana.

London Dungeon

Dykk inn i den eldgamle hovedstadens mest forferdelige historie ved London Dungeon – opplev levende skuespillere,  spennende turer og spennende spesialeffekter. Gå tilbake til de mørkeste tider og møte frykten din  i denne unike opplevelsen.
Alt du ser er basert på virkelige historiske hendelser fra Jack the Ripper, til Great Fire of London, tortur og pesten. Med 3 skumle turer gir London Dungeon en spennende og morsom opplevelse som lar familien din skrike etter mer!

Denne London-attraksjonen inviterer deg til å gå inn i den mest kjente broen i verden for å utforske den ikoniske struktur, spektakulære utsikt og glassgulv, moderne utstillinger og praktfulle viktorianske maskinrom!

Opplev det nye glassgulvet og den fantastiske utsikten over London fra gangveiene høyt oppe på broen, og fortsett til de viktorianske maskinrommene for å lære om hvordan den mest berømte broen i verden fungerer.

Hampton Court Palace Hampton Court Palace >

Hampton Court Palace er et tidligere kongelig palass i sørvestlige London i England, i distriktet Richmond upon Thames på grensen med grevskapet Surrey. Palasset er lokalisert rundt 19 km sørvest for Charing Cross og oppover mot strømmen fra sentrale London på elven Thames.

Kensington Palace Kensington Palace >

Kensington Palace er et kongelig slott i Kensington Gardens i bydelen Kensington and Chelsea vest i London. Slottet har vært residens for kongefamilien siden 1600-tallet og er fortsatt eid av dronning Elizabeth II i retten til kronen.

Shrek’s Adventure!

Vær med i dit helt eget hylemorsomme, skøre eventyr til kongeriget Far Far Away, omringet af Shrek og hans højt elskede vener fra Dreamworks. Verdens sjoveste tur begynder, når du stiger ombord på den røde Londonbus med ”Dreamworks Tours”, hvor kaos, katastrofer og uendelige mængder sjov og ballader på programmet.

Red River Rover er en heldags hop on hop off Thames River Pass som tilbyr ubegrenset tilgang til elven i 24 timer. Du kan hoppe på eller av ved hvilken som helst av de fire bryggene. Med komfortable seter, varme og kalde drikker, guidede kommentarer og strålende utsikt fra allværs sightseeingbåter. Mellom stoppene er det guidede kommentarer til de mange severdighetene langs Themsen.