London shopping. Bo i gangavstand fra Oxford Street

Pris fra 1100,- NÅ fra 950,- PR PERSON INKL. FROKOST. PRIS VARIERER NOE ETTER SESONG

Adresse: President hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se beliggenhet på kart.
Shopping i London, bo på meget sentralt hotell. Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street.
President hotell er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Forholdsvis store rom. Engelsk frokost inkludert. Rommene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, kaffe- og tekoker og eget bad med dusj og/eller badekar. De fleste rom og fellesarealer er nyoppusset.
Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar, som serverer øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld er det underholdning i baren.

Jentetur og shopping – London er et sikkert valg

London er kjent som en av verdens beste shoppingdestinasjoner, og er et paradis for alle shoppingentusiaster. Med et utall av butikker og kjøpesentre, fra high-end luksusbutikker til vintagebutikker og markeder, er det ingen tvil om at en shoppingweekend i London vil tilfredsstille selv de mest kresne kjøperne.

En av de mest populære shoppingområdene i London er Oxford Street. Med over 300 butikker og merkevarehus, inkludert de store kjedene som Topshop, H&M, Zara og Selfridges, er det ingen tvil om at du vil finne alt du trenger her. Hvis du er ute etter mer eksklusive butikker og luksusmerker, bør du sjekke ut området rundt Bond Street. Her finner du butikker som Gucci, Louis Vuitton, Burberry og Tiffany & Co.

En annen populær destinasjon for shopping i London er det trendy området Covent Garden. Dette området har en blanding av butikker, restauranter og markeder, og er kjent for sine unike og originale butikker. Du vil finne alt fra motebutikker og smykkebutikker til butikker som selger kunsthåndverk og gaver.

Hvis du er ute etter vintagekupp og unike funn, er området rundt Brick Lane og Shoreditch et must-besøk. Her finner du en rekke uavhengige butikker som selger alt fra klær og sko til møbler og dekorasjoner. Det er også verdt å besøke Camden Market, som er en av de største markedene i London. Her finner du over 1000 boder som selger alt fra vintageklær og antikviteter til kunst og håndverk.

En annen må besøke shoppingdestinasjon i London er Westfield London. Dette er Europas største kjøpesenter, og har over 300 butikker, inkludert luksusmerker som Prada, Jimmy Choo og Mulberry. Kjøpesenteret har også en rekke restauranter og kafeer, samt kino og bowlinghall.

Når du er ferdig med shoppingen, er det mange andre ting å se og gjøre i London. Du kan besøke noen av Londons berømte attraksjoner som Big Ben, Tower of London og London Eye. Du kan også besøke noen av Londons museer og gallerier, som British Museum og National Gallery.

Samlet sett er London en fantastisk destinasjon for en shoppingweekend. Med et utall av butikker og kjøpesentre, er det ingen tvil om at du vil finne alt du trenger og mer. Når du er ferdig med shoppingen, kan du utforske by

Hva sier kundene om President hotell

«Vil bare takke dere for et supergodt forslag og hjelp med hotell i London. Ingen av oss hadde skjønt hvilken fantastisk god beliggenhet hotell President faktisk har – Piccadilly line rett til døra fra Heathrow – enklere kan det ikke gjøres. Musikalene slo utmerket an for alle, vi gir våre beste anbefalinger til både Lion King og The Phantom of The Opera. Igjen – tusen takk for gode tips og forslag og hjelp.»

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ PRESIDENT LONDON HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Reise London med barnHarry Potter studio london