London shopping og venninnetur. Bo ved Oxford Street

Pris fra 1250,- NÅ fra 890,- PR PERSON INKL. FROKOST. PRISENE VARIERER NOE ETTER SESONG.

Adress: St Giles hotell, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se beliggenhet på kart.
Shopping i London, bo på meget sentralt hotell. Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street.
St Giles hotell har små, men komfortable rom med bad/dusj, hårføner, aircondition, TV, telefon, PC-uttak, vannkoker med kaffe/te og safe. De tilbyr også WiFi på hele hotellet. St Giles hotell har også flere restaurant.

Jentetur og shopping – London er et sikkert valg

Ta med gjengen og boltre dere i en ”shoppers” paradis. London kan friste med over 30.000 forretninger i tillegg til alle de sjarmerende gatemarkedene rundt omkring i byen. Her finner dere noe for enhver smak, også designerklær til ”vanlige” priser. Ypperlig for venninnetur og shopping. Ta dere god tid, få med dere hva byen har å tilby og ikke minst – KOS DERE!

Selfridges
Londons kanskje mest kjente motehus, Selfridges kan tilby luksus, klær, sko, mat og sminke. Du finner Selfridges i Oxford Street og med eksklusive merker som Louis Vuitton, Michael Kors og Chanel er det mulig å investere i noe uunnværlig. Men ingen grunn til panikk om dette blir i dyreste laget. Selfridges har nemlig også merker til en mye mer behagelig pris. Om man ikke ser etter klær og sko har de også en veldig imponerende Food Hall som byr på mye spennende mat.

Harrods
En annen klassiker blant kjøpesentre i London er Harrods som ligger i rett ved Knightsbridge tube station. Butikken er eksklusiv og har mye spennende interiør. Om du er i London i desember bør du gå forbi for å se juleutsmykningen. Harrods er også et sted hvor mathallen er ekstra spennende å besøke. Når du er i området er det også mye annet som er veldig spennende å se. Du kan for eksempel gå ned Brompton Road og ta en tur på Victoria and Albert Museum eller Natural History Musem.

Westfield
Westfield er to store shoppingsentre som ligger i øst og i vest. Begge er suverene på størrelse og utvalg av butikker. Begge steder har butikker som ligger fra rimelige til mere eksklusivt. Det er mye å velge mellom til både han og henne. Westfield London som ligger i vest er rett ved Shepherds Bush eller White city tube station. Westfield Stratford ligger ved Stratford station. Besøker du Westfield stratford kan du også ta en tur ut og titte på OL-byen som ble bygget i til OL i London i 2012 i det samme området.

Angel Central Shopping
Senteret ligger rett ved Angel tube station og har som de andre kjøpesentrene mye å by på. Det er litt mere avslappet i stilen og ligger også rett ved en spennene utendørs shoppinggate som gir flere muligheter til å se denne bydelen. Senteret har også Kino, så det er full mulighet til å bli underholdt også om kvelden etter at butikkene stenger

Hva sier kundene om St Giles hotell

«Jeg bruker St Giles hotell fast når jeg er i London. De har en hyggelig pris, og grei kvalitet til å være et hotell i London sentrum. Men det aller viktigste er den sentrale beliggenheten. Handlegaten Oxford Street og Tottenham Court Road undergrunnstasjon rett utenfor døren»

3,5

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Harry Potter studio londonCophtorne Tara hotell