FOTBALLREISER CHELSEA Womens Super League 2024

DATO
BILLETT+2 DØGN
04-02-2024
2695
16-02-2024
3295
17-03-2024
3295
21-04-2024
2695
05-05-2024
2695

Sist oppdater 19-08-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom på President hotell.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Trippelrom er et dobbeltrom med en enkel ekstraseng satt inn. Forholdsvis store hotellrom. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har te/kaffefasiliteter. Eget bad med dusj/badekar. Frokost inkludert.
Hotellet ligger bare 200 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.
Vi kan også levere full pakke med fly.

Stadion:
Følgende matcher spilles på Stamford Bridge hvis ikke annet opplyses: Tottenham, Liverpool, Man Utd og Arsenal.
Øvrige kamper, samt hvis noen av overstående flyttes, spilles på Kings Meadow

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Historien til Chelsea Women’s Super League er en reise gjennom utviklingen av kvinnefotballen i England og Chelseas viktige rolle i denne utviklingen. Ligaen ble etablert i 2011 som det øverste nivået av kvinnefotball i England, og Chelsea Football Club var en av de grunnleggende medlemmene som spilte en sentral rolle i å forme ligaens fremtid.

Fra begynnelsen har Chelsea Women’s Super League vært et viktig sted for å fremme kvinnefotballen og gi talentfulle spillere en plattform for å skinne. Ligaen har vært vitne til en kontinuerlig økning i popularitet, deltakelse og nivået på spillet. Chelsea Women’s Super League har vært med på å endre oppfatningen av kvinnefotball, og det har vært en økende anerkjennelse av spillernes dyktighet, innsats og engasjement.

Chelsea Football Club har vært en av de mest suksessrike klubbene i ligaens historie. Klubben har vunnet flere titler, inkludert både ligaen og ulike cup-turneringer. Denne suksessen har ikke bare gjort Chelsea til en sterk konkurrent innen kvinnefotball, men det har også bidratt til å øke interessen og stoltheten blant supporterne.

Kjente norske spiller i Chelsea Womans League

Maren Nævdal Mjelde er en norsk fotballspiller som har gjort seg bemerket i Chelsea Women’s Super League. Født 6. november 1989, har Mjelde etablert seg som en allsidig og dyktig spiller på midtbanen og i forsvarsrekken.
Mjelde ble med i Chelsea Football Club i januar 2017, og hun har siden vært en sentral del av lagets suksess. Hennes fotballferdigheter, innsats og lederegenskaper har gjort henne til en favoritt blant både lagkamerater og supportere. Mjelde har vært en nøkkelspiller i flere av Chelseas mest prestisjetunge seire og kamper.
I løpet av hennes tid i Chelsea Women’s Super League har Mjelde blitt anerkjent for sin evne til å kontrollere spillet, distribuere pasninger og bidra til både forsvar og angrep. Hennes erfaring og talent har gjort henne til en verdifull ressurs for laget i en rekke forskjellige posisjoner på banen.
Mjelde har også representert det norske landslaget i mange år, og hennes suksess med Chelsea Women’s Super League har bidratt til å styrke hennes omdømme som en av Norges fremste fotballspillere. Hun har vært en inspirasjon for unge fotballspillere og en viktig ambassadør for kvinnefotballen.

Guro Reiten er en talentfull norsk fotballspiller som har gjort seg bemerket i Chelsea Women’s Super League. Født 26. juli 1994, har Reiten etablert seg som en kreativ og målfarlig spiller på midtbanen og i angrepet. Reiten sluttet seg til Chelsea Football Club i juli 2019, og hun har raskt blitt en sentral figur i lagets suksess. Hennes tekniske ferdigheter, evne til å score mål og allsidighet på banen har gjort henne til en verdifull ressurs for laget.
I løpet av sin tid i Chelsea Women’s Super League har Reiten vært med på å vinne flere titler og utmerkelser. Hennes evne til å skape sjanser, levere nøyaktige pasninger og score mål har vært avgjørende for lagets suksess. Reiten har også vært kjent for sin evne til å utfordre forsvarslinjen og lage målsjanser for både seg selv og lagkameratene.
Gjennom sin deltakelse i Chelsea Women’s Super League har Reiten også blitt en viktig del av det norske landslaget. Hennes suksess med klubblaget har bidratt til å styrke hennes posisjon som en av Norges mest talentfulle fotballspillere. Hun har vært en inspirasjon for unge spillere og en stolt representant for kvinnefotballen.

Maria Thorisdottir er en fremtredende norsk fotballspiller som har gjort en markant innsats i Chelsea Women’s Super League. Født 5. juni 1993, har Thorisdottir etablert seg som en solid og pålitelig forsvarsspiller på banen.
Thorisdottir sluttet seg til Chelsea Football Club i januar 2017, og hennes defensive ferdigheter, styrke og taktiske innsikt har gjort henne til en viktig del av lagets suksess. Hun har vært en pålitelig og stødig tilstedeværelse i Chelseas forsvarsrekke.
I løpet av sin tid i Chelsea Women’s Super League har Thorisdottir vært med på å bidra til flere triumfer og suksesser for laget. Hennes evne til å lese spillet, takle utfordrende situasjoner og bryte ned motstanderens angrep har gjort henne til en nøkkelspiller i forsvarslinjen.
Thorisdottir har også representert det norske landslaget med stolthet, og hennes prestasjoner i Chelsea Women’s Super League har bidratt til å forsterke hennes omdømme som en solid forsvarsspiller. Hun har vært en inspirasjon for unge spillere som ser opp til henne som et forbilde innen kvinnefotballen.