FOTBALLREISER ARSENAL Women Super League  2024

DATO
BILLETT+2 DØGN
17-02-2024
2595
03-03-2024
2595
31-03-2024
2595
21-04-2024
2595
Arsenal Woman – Brighton 18-05-2024 2595

Sist oppdater 19-08-2023.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom på President hotell.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippelrom. Trippelrom er et dobbeltrom med en enkel ekstraseng satt inn. Forholdsvis store hotellrom. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har te/kaffefasiliteter. Eget bad med dusj/badekar. Frokost inkludert.
Hotellet ligger bare 200 meter fra Russel Square undergrunnstasjon, som har direkteforbindelse med Heathrow flyplass via Piccadilly Line.
Vi kan også levere full pakke med fly.

Stadion:
Følgende matcher spilles på Emirates hvis ikke annet opplyses: Liverpool , Aston Villa, Chelsea, Man Utd, Tottenham.
Øvrige kamper, samt hvis noen av overstående flyttes, spilles på Meadow Park.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Arsenal Women’s Super League er den øverste kvinnelige fotballigaen i England, og Arsenal Football Club er en fremtredende deltaker i denne ligaen. Laget har en rik historie med suksess og har vært med på å forme kvinnefotballen i Storbritannia.
Laget ble etablert i 1987 og har siden blitt en kraft å regne med innen kvinnefotballen. Arsenal Women’s Super League har vært vitne til en betydelig økning i popularitet og nivået på spillet, og Arsenal har vært med på å fremme sporten gjennom sitt engasjement og prestasjoner.
Arsenal Women’s Super League har sett flere talenter komme og gå gjennom årene, og klubben har vært en sentral aktør i utviklingen av spillere på alle nivåer. Laget har også oppnådd en imponerende rekke med titler, inkludert ligaen og forskjellige cup-turneringer.
Arsenal Football Club har også vært dedikert til å støtte og fremme kvinnefotballen utenfor banen. Gjennom utdanning, engasjement og samfunnsprosjekter har klubben spilt en aktiv rolle i å inspirere og utvikle unge jenter som drømmer om å spille fotball på høyt nivå.