FOTBALLREISER LIVERPOOL KAMPER 2024

KAMPER
DATO
BILLETT+2 DØGN
Liverpool – Brighton 30-03-2024 UTSOLGT
Liverpool – Sheffield U

Liverpool – Atlanta EL

04-04-2024

11-04-2024

14995

6695


Liverpool – Crystal Palace 14-04-2024 15495
Liverpool – Tottenham 04-05-2024 24995
Liverpool – Wolves 19-05-2024 48995

SEND FORESPØRSEL billetter og FOTBALLREISER LIVERPOOL kamper

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn på Britannia Liverpool hotell inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippel- eller quadrom. Vi kan også levere full pakke med fly.
Billetter på Brodies Sports Bar.

Dato Liverpool kamper:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter Liverpool:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Liverpool fotballreiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Bo i London
Mange foretrekker å bo i London og reise fram og tilbake til Liverpool på kampdagen. Dette er veldig enkelt, med tog fra Euston stasjon. Herfra går det tog 3 ganger i timen, og togturen tar ca 2 timer. Vi kan også lage en pakke hvor dere veksler på å London og Liverpool. Reise opp til Liverpool på kampdagen, tar en overnatting der, og returnerer til London igjen dagen etter.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet.
Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort.
Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

KOMME SEG TIL ANFIELD

Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion).
Du kan også bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London under oppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.

FAKTA OM LIVERPOOL FC

Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996

15 fakta om Liverpool

 1. Grunnleggelsen: Liverpool Football Club ble grunnlagt den 3. juni 1892 i byen Liverpool, England.
 2. Kallenavn: Klubbens kallenavn er «The Reds,» på grunn av deres karakteristiske røde drakter.
 3. Stadion: Liverpool spiller sine hjemmekamper på Anfield Stadium, som har en lang og stolt historie i britisk fotball.
 4. Farger: Klubbens farger er rødt og hvitt, og de spiller tradisjonelt i røde trøyer og hvite shorts.
 5. Bill Shankly: Den legendariske skotske manageren Bill Shankly spilte en avgjørende rolle i å forme klubbens moderne identitet og suksess.
 6. The Kop: The Kop er den mest kjente tribunen på Anfield og er kjent for den intense stemningen og lidenskapelige supporterne.
 7. European Dominans: Liverpool har vunnet UEFA Champions League/EC-trofeet seks ganger, noe som gjør dem til en av de mest suksessrike klubbene i turneringens historie.
 8. Premier League-titler: Klubben har vunnet flere ligatitler i engelsk fotball, inkludert Premier League, og er kjent for sin prestasjon i toppdivisjonen.
 9. You’ll Never Walk Alone: Klubbens kjente hymne, «You’ll Never Walk Alone,» blir sunget av fansen før hver hjemmekamp.
 10. Bob Paisley: Manageren Bob Paisley er den mest suksessrike manageren i klubbens historie og vant flere ligatitler og europeiske trofeer.
 11. Steven Gerrard: Klubblegenden Steven Gerrard var kjent for sin trofasthet til Liverpool og sin betydelige innflytelse på banen.
 12. Merseyside Derby: Rivaliseringen med Everton, kjent som «Merseyside Derby,» er en av de eldste og mest intense rivaliseringene i engelsk fotball.
 13. Klopp-eraen: Under ledelse av Jürgen Klopp har Liverpool igjen blitt en dominerende kraft i engelsk og europeisk fotball.
 14. Samfunnsengasjement: Klubben er involvert i flere samfunnsprosjekter og veldedighetsarbeid gjennom Liverpool FC Foundation.
 15. Kjente spillere: Liverpool har hatt en rekke legendariske spillere gjennom historien, inkludert Kenny Dalglish, Ian Rush, Robbie Fowler og mange flere.

 

Forslag til aktiviteter i Liverpool:

 1. Besøk Anfield: Ta en stadiontur på Anfield, hjemmebanen til Liverpool FC, og opplev den legendariske atmosfæren og historien til klubben.
 2. The Beatles Story: Utforsk The Beatles Story-museet og lær mer om den ikoniske musikkgruppen som ble dannet i Liverpool.
 3. Albert Dock: Utforsk Albert Dock-området, en vakker havnepromenade med museer, gallerier, restauranter og butikker.
 4. Liverpools katedraler: Besøk Liverpools to imponerende katedraler – Liverpool Cathedral og Metropolitan Cathedral of Christ the King.
 5. Merseyside Maritime Museum: Lær om byens maritime historie på Merseyside Maritime Museum og oppdag den viktige rolle Liverpool spilte som en havneby.
 6. Penny Lane og Strawberry Field: Besøk Penny Lane og Strawberry Field, steder som er kjent fra The Beatles-sangene og har blitt ikoniske turistattraksjoner.
 7. Walker Art Gallery: Utforsk Walker Art Gallery og nyt en imponerende samling av kunstverk, inkludert malerier, skulpturer og kunsthåndverk.
 8. Cavern Club: Opplev den levende musikkscenen i Cavern Club, hvor The Beatles først startet karrieren sin.
 9. Liverpool One: Gå på shopping i Liverpool One, et moderne og populært kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker og restauranter.
 10. Se The Three Graces: Beundre Liverpools ikoniske arkitektur ved å se på The Three Graces – Liver Building, Cunard Building og Port of Liverpool Building – som ligger langs elvebredden.

Kuriositeter
I 1894 ble byens farge – rødt – tatt i bruk på Liverpools drakter. Innen 1901 var bysymbolet Liverbird i bruk som endel av klubbmerket.

Liverpool historie

Liverpool Football Club er en engelsk fotballklubb som ble grunnlagt i 1892. Klubben har spilt hjemmekampene sine på Anfield stadion i Liverpool siden grunnleggelsen.

Liverpool har en rik historie med mange store triumfer og spillere. På 1970-tallet og 1980-tallet under manager Bill Shankly og senere under Bob Paisley, vant klubben seks ligamesterskap, tre UEFA-cupen, fire ligacupen og fire FA-cupen. På 1980-tallet var Liverpool også dominerende i europeisk fotball, og vant fire europacuper (nå Champions League).

På 1990-tallet og 2000-tallet fortsatte klubben å vinne trofeer, og vant blant annet ytterligere tre ligamesterskap, to FA-cupen, tre ligacupen og en UEFA-cupen. I 2005 vant Liverpool sin femte europacup (Champions League) i en dramatisk finale mot AC Milan.

Liverpool har også hatt flere bemerkelsesverdige spillere, inkludert Kenny Dalglish, Ian Rush, Steven Gerrard og Mohamed Salah. Klubben har en stor og lojal supporterbase, og er kjent for sin karakteristiske røde drakt og fansens sang «You’ll Never Walk Alone».

Les hele Liverpool historie >