Anfield Road Liverpool

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 20-06-2022 med en pundkurs på NOK 12.50.
Alle priser er fra…og inkluderer billett og hotell i 3 døgn, fredag til mandag. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs.

Vi gjør oppmerksom på at for å være dekket av reisegaranti fra  Reisegarantifondet, forutsetter det kjøp av pakkereiser med billett og hotell. Kjøp av kun billett dekkes ikke av garantien.

Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Billetter sendes som E-tickets på mail før avreise.
Har du problemer eller spørsmål, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no

Hvor er sitteplassene
Alle priser er pr person i delt twin/dobbeltrom på Marriott Liverpool hotell. Sitteplass i hjørnet på langsiden eller bakom mål, inkl. 2-retters buffé inkl. drikke & kamprogram før kampen på en offisiell Liverpool lounge/pub c. 300 meter fra stadion.  De har også tilgang til denne lounge/pub etter kampen om de vil.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet.
Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort.
Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Bo i London
Mange foretrekker å bo i London og reise fram og tilbake til Liverpool på kampdagen. Dette er veldig enkelt, med tog fra Euston stasjon. Herfra går det tog 3 ganger i timen, og togturen tar ca 2 timer. Vi kan også lage en pakke hvor dere veksler på å London og Liverpool. Reise opp til Liverpool på kampdagen, tar en overnatting der, og returnerer til London igjen dagen etter.

FOTBALLREISER & BILLETTER LIVERPOOL KAMPER

Kan kamper på Anfield flyttes?
Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp flyttes til søndag og vise versa. Vi anbefaler derfor at du bestiller tre døgn på hotell, fra fredag til mandag. Endring av kampdag innenfor samme weekend kan skje inntil Sky Sport har fastlagt sine tv-kamper. Dette skjer normalt rundt 2 måneder før kampdato. Du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert om kampstart.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene.
Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.

Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

FAKTA OM LIVERPOOL

Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 mars 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Liverpool, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 54.000 seter
Rekord: 61.905. Liverpool-Wolves, 2 February 1952
Største seier: 11-0 mot Strømsgodset, cupvinnercupen 1974
Verste tap: 1-9 mot Birmingham, andredivisjon i 1954
Flest kamper: Ian Callaghan, 857, 1960-1978
Flest scoringer: Ian Rush, 346, 1980-1987, 1988-1996

Fem fakta om Liverpool
1. Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt seg til en klubb. Han begynte i Liverpool i 1990 og kunngjorde sin avskjed i 2012-13, 35 år gammel, etter å ha spilt mer enn 700 kamper for Reds
2. Liverpool var den første britiske klubben som vant serievinnercupen mer en en gang. De har den britiske rekorden for antall seiere, med fem
3. Liverpool-kapteiner som får velge side, velger alltid å spille mot Anfield-Road enden i første omgang
4. I 1947, under en utrolig 7-4 seier mot Chelsea, scoret Billy Liddell sitt første seriemål for Liverpool. Han scoret deretter 229 mål for Reds i løpet av 23 år
5. Bob Paisley spilte 227 kamper for Liverpool før han ble en av deres beste managere noensinne.

Kuriositeter
I 1894 ble byens farge – rødt – tatt i bruk på Liverpools drakter. Innen 1901 var bysymbolet Liverbird i bruk som endel av klubbmerket.

Liverpool historie
Det fulgte flere nedrykk og opprykk for Liverpool før første verdenskrig, selv om de på dette tidspunktet hadde vunnet to serietitler og kommet til finalen i FA-cupen for første gang, der de tapte. Bare tre år etter at seriespillet ble gjenopptatt etter krigen, ble Liverpool på nytt kronet til mestere i 1922 og beholdt tittelen også neste sesong.

Etter slutten på andre verdenskrig viste Liverpool nok en gang sine ferdigheter, og vant en ny tittel i 1947, samtidig som de gjennomførte et rekordkjøp av angrepsspiller Albert Stubbins fra Newcastle for 12.500 pund. I 1950 fikk laget et nytt nederlag i FA-cupen, da de tapte 2-0 mot Arsenal på Wembley, og verre ting skulle følge fire år senere, da de rykket ned etter 50 år i øverste divisjon.

Desember 1959 skulle innvarsle begynnelsen på slutten for Liverpools elendighet, da Bill Shankly overtok som manager. I 1961 betalte han en ny klubbrekord på 37.500 pund for Ian St John, som skulle vise seg å bli en viktig spiller i mange år. Mannen som ble kalt “The Saint” scoret 20 mål den første sesongen, noe som hjalp Liverpool med å bli seriemestere på slutten av sesongen 1961-62 og sikret gjenopprykk til førstedivisjon. I klubbens andre sesong tilbake på toppnivå vant de sin sjette tittel, og med den retten til å spille i en europeisk turnering for første gang. Det var dessuten nå Liverpool begynte å spille bare i rødt, da de fjernet det hvite på drakten.

På slutten av sesongen 1964-65 vant Liverpool FA-cupen for første gang, med seier over Leeds United. Deretter, med bare 15 spillere i løpet av sesongen 1965-66, tok Shankly tilbake serietittelen som klubben ikke hadde klart å erobre i 1965.

Liverpool ble slått i semifinalen i serievinnercupen i 1965, og året etter spilte de finalen i cupvinnercupen, der de tapte 2-1 mot Borussia Dortmund. De klarte imidlertid å vinne Charity Shield mot rivalen Everton.

Liverpool hadde noe magre år, som tok slutt i 1972-73, da de tok sin åttende serietittel og sitt første europeiske trofe – i UEFA cupen – etter å ha slått Borussia. bare 12 måneder senere slo de Newcastle 3-0 og vant dermed FA-cupen nok en gang. Men i 1974 sjokkerte Shankly fotballverden ved å trekke seg som manager for Liverpool. Etter 15 år som sjef og en rekke imponerende suksesser visste Reds at det ville bli vanskelig å følge opp det skotten hadde fått til, men de vendte seg mot sitt eget trenerteam og forfremmet Bob Paisly, som var født i County Durham.

KOMME SEG TIL ANFIELD

Liverpool Lime Street 2 miles fra arenaen .
Buss: Linje 26 (fra Paradise St. buss stasjon) eller 17B, 17C, 17D & 217 (fra Queen Square buss stasjon direkte til stadion).
Du kan også bo i London, og ta toget T/R på kampdagen. Noen velger også å bo i London under oppholdet, men å ta en overnatting i Liverpool. Vi lager pakken etter deres ønsker.