FOTBALLREISER MANCHESTER CITY KAMPER 2024

KAMPER
DATO
BILLETT+2 DØGN
Manchester City – Chelsea 17-02-2024 6895
Manchester City – Manchester United

Manchester City – København CL

03-03-2024

06-03-2024

9495

På forespørsel


Manchester City – Arsenal 31-03-2024 9495
Manchester City – Aston Villa 03-04-2024 4195
Manchester City – Luton 13-04-2024 4495
Manchester City – Wolves 04-05-2024 4795
Manchester City – West Ham 19-05-2024 5495

SEND FORESPØRSEL billetter og fotballreiser MANCHESTER CITY kamper

Dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling

Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn på Britannia Manchester hotell inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noe rimeligere ved trippel- eller quadrom. Vi kan også levere full pakke med fly.
Billetter på 93:20.

Dato Mancheser City kamper:
Vær oppmerksom på at den endelige kampdatoen kan endre helt inntil 14 dager før avspark. For helgekamp anbefaler vi derfor at dere bestiller opphold fra fredag til mandag. Kamper blir ofte flyttet lørdag til søndag, og vise versa. Siste kamp på søndag kan gå så sent at du ikke rekker siste fly hjem. Grunnen til dette er ofte at man ønsker å sende to kamper lørdag og to søndag på TV.

Billetter:
E-billetter sendes deg pr e-post 2 – 5 dager før kampdato. Skriv ut og scanne ved inngangen. For å sikre tilgang på billetter samarbeider vi med autoriserte leverandører.

Manchester City pakkereiser:
Alle priser er fra… og inneholder billett og to døgn på hotell. Vi kan også levere full pakke med fly. Den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser.
Ved kjøp av pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester som kjøpes av den reisende til samme reise. Innkvartering sammen med enhver annen turisttjeneste er en pakke.

Bo i London
Mange foretrekker å bo i London og reise fram og tilbake til Manchester på kampdagen. Dette er veldig enkelt, med tog fra Euston stasjon. Herfra går det tog 3 ganger i timen, og togturen tar ca 2 timer. Vi kan også lage en pakke hvor dere veksler på å London og Manchester. Reise opp til Manchester på kampdagen, tar en overnatting der, og returnerer til London igjen dagen etter.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet.
Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort.
Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

KOMME SEG TIL Etihad Stadium

Etihad Stadium ligger mot østenden av Manchester, omkring 1.5 miles fra Manchester’s city centre, og litt mindre fra Manchester Piccadilly Station.
Vil du gå til stadioen fra Manchester sentrum, tar dette ca 30 minutter.
Det raskeste er å ta metrolink fra enten Piccadilly Station eller – foreksempel – Market Street i sentrum. Ta et tog mot Droylsden, og hopp av på Etihad Campus, rett ved Etihad Stadium. Turen tar 8-10 minutter.

FAKTA OM MANCHESTER CITY

Etablert: 1894
Publikumsrekord: 84.564 mot Stoke City i FA-cupen 1934
Største seier: 12-0 mot Liverpool, Stanley, FA-cup 1890
Verste tap: 2-10 mot Small Heath i 1893
Hjemmebane: Eithad Stadium
Kapasitet: 48.000
Flest kamper: Alan Oakes, 680, 1959-76
Flest scoringer: Eric Brook, 177, 1928-40
Dyreste kjøp: Sergio Aguero, 38 mill. pund fra Atletico Madrid, 2011
Dyreste salg: Shaun Wright-Phillips, 21 mill. pund til Chelsea i 2005
Laveste divisjon: Tredjedivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Manchester City historie

Manchester City Football Club ble grunnlagt i 1880 under navnet St. Mark’s (West Gorton), og ble senere omdøpt til Ardwick AFC i 1887. I 1894 ble navnet endret til Manchester City FC.

Klubben spilte opprinnelig på en bane i West Gorton, men flyttet senere til Hyde Road i Ardwick. Etter en brann i 1920, som ødela stadionen, flyttet klubben til sin nåværende hjemmebane, Etihad Stadium, som tidligere het City of Manchester Stadium.

I løpet av sin lange historie har Manchester City vunnet en rekke titler og trofeer, inkludert seks ligatitler, syv FA Cup-titler, seks ligacuptitler og en UEFA-cuptittel. Klubben har også vært finalist i Mesterligaen i 2021.

Manchester City har hatt mange kjente spillere gjennom årene, inkludert Colin Bell, Mike Summerbee, Francis Lee, Yaya Toure og Sergio Aguero. Klubben har også hatt mange suksessrike managere, inkludert Joe Mercer, Malcolm Allison, Roberto Mancini og Pep Guardiola, som har hjulpet til med å bringe suksess til klubben.

Manchester City har opplevd en betydelig økning i popularitet de siste årene, og har et stort og lidenskapelig globalt supportertall.

Les hele Manchester City historie >