Reise til London med barn. Bo på familiehotell

PRIS FRA 850,- NÅ FRA 690,- PR PERSON PR DØGN INKL. FROKOST. PRIS VARIERER ETTER SESONG

Adress: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG . Se beliggenhet på kart.
Våre billigste hotellrom i London. Ypperlig for deg som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Rommene er enkle, men komfortable og utstyrt med alt som gjestene trenger for et hyggelig opphold. Rommene har eget bad, TV, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi. Engelsk frokost inngår i prisen. Vi anbefaler dette hotellet spesielt for grupper og familier. Enkel- dobbel- og trippelrom. Også familierom for to voksne og to barn inntil 16 år.

Det er også flere restauranter, barer og kafeer på hotellet, hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av mat og drikke.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass med Picadilly Line. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte til Russel Square stasjon. Fra Gatwick tar du tog Thameslink toget, til Kings Cross St. Pancras. Herfra tar du Picadilly Line til Russel Square stasjon. Begge reisene tar ca 50 minutter.
Russel Square Tube Station 2 minutters og British Museum 15 minutters gange. Oxford Street 20 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Å reise med barn til London kan være en spennende og morsom opplevelse for hele familien. Med en rekke aktiviteter og attraksjoner som passer for både voksne og barn, vil du aldri kjede deg i denne fantastiske byen.

En av de mest populære attraksjonene for barn i London er London Eye. Dette er et stort pariserhjul som gir deg en fantastisk utsikt over byen. Barna vil elske å se utover byen fra høyden, og det er også en morsom opplevelse å ta en tur i selve pariserhjulet.

En annen attraksjon som passer for hele familien er London Zoo. Dette er en av verdens eldste dyrehager, og har et bredt utvalg av dyr fra hele verden. Her kan du se alt fra aper og elefanter til pingviner og løver.

Hvis du har barn som er interessert i Harry Potter, bør du ta dem med på en tur til Warner Bros. Studio Tour London. Dette er en guidet tur bak kulissene på Harry Potter-filmene, og gir deg muligheten til å se reell filmutstyr og kulissene som ble brukt i filmene. Barna vil elske å se de kjente stedene fra filmene, som Galtvorts store sal og Diagonalen.

For barn som er interessert i vitenskap og teknologi, er Science Museum et must-besøk. Dette museet har en rekke interaktive utstillinger som lar barna lære om alt fra romforskning til energi og klima.

Hvis du vil ta en pause fra bylivet og tilbringe tid utendørs, kan du besøke en av de mange parkene i London. Hyde Park er en av de største parkene i London, og har en rekke aktiviteter som passer for barn. Her kan du leie båter, spille fotball, ha en piknik og mye mer.

Når du reiser med barn til London, er det også viktig å planlegge turen på forhånd. Sørg for å sette av tid til å besøke alle attraksjonene dere ønsker å se, og husk å ta pauser underveis for å unngå at barna blir slitne og utmattede. Det kan også være lurt å ha med seg snacks og drikke, og å holde seg oppdatert på været slik at du kan kle deg og barna riktig.

Tips og anbefalinger på morsomme ting å gjøre på reise med barn til London:

  • Sightseeing i de røde bussene som går over hele byen. Sett dere i 2.etasjen!
  • Madame Tussauds vokskabinettet
  • London Eye, pariserhjulet ved Themsens bredd
  • Varehuset Hamleys, verdens største leketøybutikk
  • National Army Museum
  • Covent Garden, masse artige småbutikker, gjøglere og gateselgere
  • Buckingham Palace med vaktskifte ved dronningens slott
  • Camden Market
  • Tower of London. Spennende for både store og små
  • Få med dere en musikal. Litt avhengig av barnas alder, men The Lion KingMamma Mia og Roald Dahls Mathilda.

For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva!

Samlet sett er London en fantastisk destinasjon for en familieferie. Med et utall av attraksjoner og aktiviteter som passer for både voksne og barn, vil dere garantert ha en minneverdig opplevelse sammen. Så pakk kofferten og gjør deg klar for en spennende reise med hele familien.
Mange spennende tips i vår London blog

Hva sier kundene om Royal National hotell:

«Min sønn og jeg bodde på Royal National i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.»

BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ REISE MED BARN TIL LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 2

Romantisk weekend LondonShoppingweekend London