Reise med barn til London. Bo på familiehotell

PRIS FRA 1250,-  1200,- pr person inkl. frokostbufe. Prisene varierer noe etter sesong.

2 barn bor og spiser frokost gratis når de bor i familierom sammen med to betalende voksne.
Adress: 1 Addington St, London SE1 7RY. Se beliggenhet på kart.

Bo med barn på Park Plaza County Hall hotell

Dette 4-stjerners hotellet, som er beliggende et stenkast unna London sentrum, er perfekt for familieturer. Hotellet ligger rett ved siden av mange av London’s favoritt attraksjoner inkludert London Eye, Shrek’s Adventure, City Cruises Westminster Pier og Westminster Millenium Pier,  London Aquarium, London Dungeon, Big Ben og Parlament.

Den sofistikerte Park Plaza County Hall tilbyr både elegante Superior rom og studio suiter med separate sove-og oppholdsrom, kjøkken og luksuriøse bad. Noen suiter har dessuten en spektakulær utsikt over Themsen og London Eye. Park Plaza County Hall hotell har helsesenter, et treningsstudio og restaurant.

Rommene på Park Plaza County Hall har plasma-TV, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkel- dobbel- og trippelrom, familierom for 2 voksne og 2 barn. Du har også tilgang til Wi-Fi og romservice. Studioleilighet på Park Plaza inneholder en dobbeltseng og en dobbel sovesofa. Opptil 2 barn under 12 år bor gratis inkl. frokost i en studio med 2 betalende voksne.

Tips og anbefalinger på morsomme ting å gjøre på reise med barn til London:

 • Sightseeing i de røde bussene som går over hele byen. Sett dere i 2.etasjen!
 • Madame Tussauds vokskabinettet
 • London Eye, pariserhjulet ved Themsens bredd
 • Varehuset Hamleys, verdens største leketøybutikk
 • National Army Museum
 • Covent Garden, masse artige småbutikker, gjøglere og gateselgere
 • Buckingham Palace med vaktskifte ved dronningens slott
 • Camden Market
 • Tower of London. Spennende for både store og små
 • Parlement , Big Ben og British Museum
 • Få med dere en musikal. Litt avhengig av barnas alder, men The Lion KingMamma Mia og Roald Dahls Mathilda.

For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva!

Museer dere bør besøke
Grant Museum of Zoology
Dette lille museet fungerer som et studiesenter for zoologistudenter ved University College London, men er også åpent for offentligheten. Her finner du alskens rare ting å se på, noe som gjør museet spennende for barn. Museet er også kjent for å vise gamle filmer hvor dyr eller monster har hovedrollene, og da gjerne med vin-servering til.
Adr: 21 University Street

British Museum
Dette museet er så kjent at man uten problemer kunne betalt inngangsbillett. Så se på det som en bonus at det er helt gratis. Få med deg Elgin Marbles som opprinnelig stod i Athens Pantheon. Beregn en dag til dette museet, her finner du kunst og skatter fra nesten alle kjente sivilisasjoner på jorden. Passer for litt større barn.
Adr: Great Russelll Street

Natural History Museum
Hit drar du for å se på de kjente dinosaur-utstillingene – som er gipsmodeller av sine levende brødre. Men museet har også mer å by på enn utdødde dyr. Her finner du blant annet et mineral-galleri, en modell av en blåhval i full størrelse og en hel fløy der du kan lære om geologi.
Adr: Cromwell Road
Mange spennende tips i vår London blog

Hva sier kundene om Park Plaza County Hall hotell:

“Et veldig bra sted for familier i London. Barn gratis med 2 voksne. I nærheten av London Eye, London Dungeon og Big Ben, Parlament. Dette er et helt nytt og moderne hotell med fantastisk utsikt fra rommene i de øvre etasjene. God restaurant og frokost”

“Sentralt, hyggelig betjening og rent. Waterloo stasjon er rett rundt hjørnet, og rommet hadde utsikt mot London Eye og Big Ben. Perfekt beliggenhet hvis du er interessert i sightseeing og serverdigheter.”

BESTILL ET UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ REISE MED BARN TIL LONDON

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts