Meget sentrale hotellrom på St Giles hotell i Oxford Street

Pris fra 1250,- NÅ fra 1050,- pr person pr døgn inkl. frokost. Pris varierer noe etter sesong

St Giles kan vi kun tilby i tidsrommet torsdag – mandag fra august 2023 til mai 2024
Adresse: St Giles hotell, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se beliggenhet på kart.

St Giles Hotel er et populært hotell som ligger midt i hjertet av London, i bydelen Bloomsbury. Hotellets utmerkede beliggenhet gjør det til et ideelt sted å bo for både turister og forretningsreisende. Med gangavstand til mange av Londons mest kjente severdigheter og attraksjoner, er dette hotellet et perfekt utgangspunkt for å utforske byen.

Hotellet har over 700 rom, som er designet for å gi gjestene et behagelig og avslappende opphold. Rommene er moderne og velutstyrte, og har fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar.  St Giles Hotel har et bredt utvalg av fasiliteter som gjestene kan nyte godt av. Hotellets restaurant, Sage & Chilli, serverer både britisk og internasjonal mat i en avslappet atmosfære. Du kan også nyte en drink eller to i hotellets bar, som har et godt utvalg av cocktailer og andre drikker. Hvis du ønsker å trene, har hotellet tilgang et fullt utstyrt treningsstudio og 25 meters basseng som er tilgjengelig for gjestene i kjelleren. For forretningsreisende, tilbyr hotellet også konferanserom og et forretningssenter.

En av de beste tingene med St Giles Hotel er dens beliggenhet. Hotellet ligger i gangavstand til mange av Londons mest kjente attraksjoner, som British Museum, Covent Garden og West End. Du kan også enkelt ta t-banen fra Tottenham Court Road-stasjonen, som ligger rett rundt hjørnet fra hotellet, til andre deler av byen.

St Giles Hotel har også en utmerket kundeservice. Personalet er vennlig og hjelpsom, og vil gjøre alt de kan for å sikre at du har et hyggelig opphold. Hotellet tilbyr også daglig rengjøring og romservice, slik at du kan slappe av og nyte tiden din i London.

Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Et hotellrom på St Giles hotell er et ypperlig utgangspunkt for shopping på Oxford Street med nærhet til alle de store merkevarebutikkene.
Samlet sett er St Giles Hotel et flott valg for alle som ønsker å bo midt i hjertet av London. Med sin utmerkede beliggenhet, velutstyrte rom og fasiliteter, og utmerket kundeservice, vil du føle deg som hjemme på dette flotte hotellet.

Hva sier kundene om St. Giles hotell:

«Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London.»
– Michael

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Harry Potter studio londonCopthorne Millennium