Meget sentrale hotellrom på St Giles i Oxford Street

Pris fra 1250,- NÅ fra 890,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer noe etter sesong.

Adress: St Giles hotell, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se beliggenhet på kart.
St Giles er et meget sentralt hotell rett ved Oxford Street. Hotellet har små, men komfortable hotellrom med bad/dusj, hårføner, TV, vannkoker med kaffe/te og safe. Enkel- dobbel- og trippelrom. WiFi over hele hotellet. Nyrenoverte rom.
I tillegg har hotellet flere restauranter og kafe. Gjestene har tilgang til et av de største og best utstyrte helse- og treningssentrene i sentrum av London. Senteret inneholder også et 25 meter svømmebasseng. For hotellets kunder er det redusert pris for å benytte disse fasiliteter.

Gangavstand til teatrene i West End, Leicester Square, Covent Garden og Chinatown.
Et hotellrom på St Giles hotell er et ypperlig utgangspunkt for shopping på Oxford Street med nærhet til alle de store merkevarebutikkene.
Tottenham Court Road Tube Station 1 minutters gange. Oxford Street 1 minutters gange. West End 15 minutters gange. Mange restauranter i nærheten.

Konferanse på St Giles hotell:

Ypperlig for firmaturer og konferanser. Hotellet har egen konferanseavdeling med flere konferanserom i ulike størrelser. De kan også tilby full pakke med både lunch og middag hvis dere ønsker.

Hva sier kundene om St. Giles hotell:

«Dette hotellet bor jeg gjerne på neste gang jeg skal til London. God pris og vanvittig bra beliggenhet. Rommene er ganske små, men absolutt fine, Det er uansett ikke på hotelrommet en tilbringer tid på når en er i London.»
– Michael

3,5

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ST GILES HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Trinn 1 av 3

Park Plaza hotellRoyal National hotell