Royal National er vårt billigste hotell i London. Familierom

Pris fra 850,- NÅ fra 800,- pr person pr døgn inkl. frokost. PRIS VARIERER NOE ETTER SESONG

Adress: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG . Se beliggenhet på kart.
Våre billigste overnatting i London. Royal National tilbyr en god balanse mellom pris og kvalitet, og det er et godt valg for dere som ønsker å oppleve London uten å tømme lommeboken. Rommene er utstyrt med alt som gjestene trenger for et hyggelig opphold med eget bad, TV, kaffe- og tekoker og gratis Wi-Fi. Engelsk frokost inngår i prisen. Vi anbefaler dette hotellet spesielt for grupper, klasseturer og familier. Enkel- dobbel- og trippelrom. Et ypperlig familihotell for to voksne og to barn inntil 16 år.
Det er også flere restauranter, barer og kafeer på hotellet, hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av mat og drikke.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass med Picadilly Line. Fra Heathrow tar du Picadilly Line (mørk blå) direkte til Russel Square stasjon. Fra Gatwick tar du tog Thameslink toget, til Kings Cross St. Pancras. Herfra tar du Picadilly Line til Russel Square stasjon. Begge reisene tar ca 50 minutter.
Russel Square Tube Station 2 minutters og British Museum 15 minutters gange. Oxford Street 20 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Familierom: Pass til to voksne og to barn under 16 år.
Trippelrom: Passer for tre personer. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.
Ellers leverer vi også både enkelt- og dobbeltrom på Royal National.

Hva sier kundene om Royal National London hotell:

«Min sønn og jeg bodde på Royal National i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.»

BESTILL UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ FAMILIEHOTELLET ROYAL NATIONAL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Holiday InnPresident hotell London