Royal National vårt billigste hotell alternativ. Familierom

Pris fra 850,- NÅ fra 720,- pr person pr døgn inkl. frokost. Prisene varierer etter sesong.

Adress: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG . Se beliggenhet på kart.

Våre billigste hotellrom i London. Ypperlig for deg som ikke vil bruke hele reisebudsjettet på å bo. Meget sentralt.

Vi anbefaler dette hotellet spesielt for grupper, klasseturer og familier. Enkel- dobbel- og trippelrom. Også familierom for to voksne og to barn inntil 16 år eller fire ungdommer ved klassetur.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Det finnes bar, restaurant, pub, gavebutikk, internet tilgang og vekslingskontor i hotellet. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost inngår i prisen.
Enkel, men absolutt tilfredsstillende standard.
Russel Square Tube Station 2 minutters og British Museum 15 minutters gange. Oxford Street 20 minutters gange. Picadilly Circus 10 minutter med banen.

Familierom: Pass til to voksne og to barn under 16 år, eller fire ungdommer ved klassetur.
Trippelrom: Passer for tre personer. Trippelrom er et ordinært twinrom med ekstraseng.
Ellers leverer vi også både enkelt- og dobbeltrom på Royal National.

Hva sier kundene om Royal National London hotell:

“Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London”

“Min sønn og jeg bodde på Royal National i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.”

Tripadvisor

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ ROYAL NATIONAL

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov. Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Trinn 1 av 3

Recent Posts