Gruppereiser, firmareise eller storfamilietur til London

PRIS FRA 1100:- NÅ FRA 950,- PR PERSON PR DØGN INKL. FROKOST. PRIS VARIERER NOE ETTER SESONG

Adresse: Copthorne Tara hotell, Scarsdale Place, Kensington, London, W8 5SY. Se beliggenhet på kart.
Vi skreddersy firmareise, gruppereise og konferansereiser til minste detalj for grupper av alle størrelser. Uansett om arrangementet er for venner, medarbeidere, for kunder eller for leverandører har det en uant verdi, og som vert står du overfor et stort ansvar. Derfor skal alt fungere ned til minste detalj, og intet må være overlatt til tilfeldighetene.

Shopping, musical, fotball, loppemarked, mat fra hele verden, sjarmerende puber – i London finner du alt. Dessuten er det så enkelt å ta seg en tur til den engelske metropolen. Kort flytid gjør at du får mye ut av tiden din. I London, «The Capital of Entertainment», må dere benytte anledningen til å få med dere noen av våre flotte organiserte arrangementer. Vi har billetter til teater og musical, så vel som til fotballkamper og båtturer på Themsen. Fordi vi har meget gode hotellavtaler i London, kan vi ordne fordelaktige priser på konferanselokaler, og da spesielt i helgene.

Copthorne Tara Hotel London er et flott sted å arrangere en konferanse eller et forretningsmøte i London. Hotellet har flere møterom og konferansesentre som kan huse opptil 400 personer, med moderne fasiliteter og teknisk støtte for å sikre at arrangementene går smidig.
Møterommene på Copthorne Tara Hotel London er utstyrt med alt som trengs for et vellykket møte eller konferanse, inkludert projektorer, lydsystemer, whiteboards og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også cateringtjenester og en rekke mat- og drikkealternativer som passer til ulike behov og preferanser.
Hotellets erfarne konferanse- og arrangementsteam er alltid tilgjengelig for å hjelpe til med å planlegge og organisere arrangementet, fra å velge passende møterom og utstyr til å sette opp et detaljert program for dagen. De kan også hjelpe med å skreddersy arrangementet etter gjestenes behov og ønsker, inkludert å legge til teambuilding-aktiviteter og sightseeingturer i London.
Copthorne Tara Hotel London ligger også i en flott beliggenhet i Kensington-området, nær mange populære turistattraksjoner og shoppingområder, noe som gjør det enkelt for deltakere å utforske byen og få mest mulig ut av tiden sin i London.

Vi hjelper dere selvfølgelig med alle praktiske ting dere ønsker, hotell, transport til/fra flyplass, billetter til sightseeing og musikaler, bestilling av plass på restauranter osv.

Chelsea flower showSkoletur til London