Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram

Londontown.no
 

Hjem
> Tips og anbefalinger til din Londontur

Hvorfor du bør velge Londontown som din leverandør?

 
 1. Vi har kontor både i Norge og i London. Ved Londonkontoret har vi døgnvakt 24/7 for deg som kunde. I Norge er jeg er disponibel på telefon det meste av døgnet for dere.
  Dukker det opp problemer under din reise, vet du at vi alltid er der.
  Kontoret i London er bemannet med skandinavisktalende personer, som er bosatt i byen. Du er hjertlig velkommen til å besøke vårt Londonkontor når du er i byen!

  "Tusen takk for en profesjonell og konge service. Jeg må bare si at dere er virkelig best på denne jobben. Jeg har vært bort i så mange useriøse og lurere i denne bransjen at jeg ble virkelig overasket positivt over servicen deres. Tusen takk for alt igjen, stå på, dere er det beste selskapet for fotballturer."
  Saman Eskandari

 2. Ved Londonkontoret har vi en egen person, Lars Smith, som kun jobber med å forhandle fram gode avtaler med hoteller, fotballklubber, konsertarrangører osv. Det var igjennom Lars sin gode kontakt ved Royal Albert Hall, vi klarte å skaffe over 100 billetter til Åge Aleksandersens og Sambandet sin konsert her i 2016, som "offisielt" var utsolgt.

 3. Vi kjøper hotellrom direkte fra hotellene, og ikke som de store turoperatørene, via hotels.com. Dette betyr at vi får de beste prisene for deg som kunde. Alle våre hotellpriser er også inkludert frokost, noe som ikke er inkludert hos de store turoperatørene.

 4. Jeg har selv testet ut de alle av de hotellene vi tilbyr i London, og kan derfor garantere at de holder en akseptabel standard.

 5. Vi er Official Agents for all lagene i Premier League, FC Barcelona og Paris SG, og får derfor alle billetter direkte fra klubbene uten fordyrende mellomledd. Dette sikrer deg også mot å få falske billetter, noe som er et stort problem både i England, Barcelona og Paris.

  "Jeg har vært i London over 30 ganger de siste 15 årene. Ser at dere kan tilby pakkeløsninger som er like rimelig som det gutta og jeg betaler ved å bestille alt direkte. Det betyr at vi vil bruke dere til våre årlige turer."
  Frode Andresen, Arrangement- og prosjektansvarlig Moss fotballklubb.

 6. Vi har også representanter bosatt i Barcelona og Paris, for deg som reiser på fotballtur til FC Barcelona eller Paris SG levert av oss.

 7. Vi har 25 års erfaring med reiser til London og England, og 11 års erfaring i Barcelona og Paris.

 8. Vi er medlem av Reisegarantifondet, for din sikkerhet.

 9. Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet.


  Gjør akkurat det du har lyst til - så ordner vi alt det praktiske! Noter deg vårt vakttelefonnummer.

De ansatte ved Londonkontoret