BILLETTER Bruce Springsteen and The E Street Band konsert London

Pakkene vi tilbyr til Bruce Springsteen and The E Street Band konsert 8. juli 2023 i Hyde Park London. Oppgradering av hotell og antall døgn kan ordnes.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris fra £945 pr person

Gold VIP HydeAway billetter. Egen inngang. Tilgang til  VIP HydeAway. Tilgang til Great Oak på det eksklusive Gold Circle området (ståplasser).

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Bruce Springsteen konsert London

Trinn 1 av 2

Den kommende konserten med Bruce Springsteen and The E Street Band i London vekker enorm spenning og begeistring blant musikkelskere. Den legendariske rockeren, kjent for sin lidenskapelige sceneopptreden og engasjerende låter, vil levere en konsertopplevelse av episke proporsjoner. Med hits som «Born to Run» og «Dancing in the Dark» vil Springsteen og hans trofaste E Street Band ta publikum med på en musikalsk reise gjennom deres ikoniske katalog. London vil bli vitne til en aften fylt med rå rock and roll-energi, medrivende gitarriff og en atmosfære av fellesskap som bare Springsteen kan skape. Hans evne til å formidle tekstenes betydning og berøre lytterne dypt er enestående. Denne konserten er en unik mulighet til å oppleve en levende musikalsk legende på scenen og bli en del av Springsteens ikoniske konsertritual. Forbered deg på å synge med i allsang, bli rørt av de gripende tekstene og la deg bli tatt med på en musikalsk reise som vil vare livet ut. Bruce Springsteen and The E Street Band’s konsert i London er en feiring av rockens kraft og en opplevelse man ikke vil glemme. Grip sjansen til å være en del av en uforglemmelig kveld med en av verdens mest innflytelsesrike artister.