Copthorne Tara London hotell. Sentralt i Kensington

Pris fra 1100:- NÅ fra 950,- pr person pr døgn inkl. frokost. Pris varierer noe etter sesong

Adresse: Copthorne Tara hotell, Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY. Se beliggenhet på kart.
The Copthorne Tara London hotell Kensington er et moderne fire-stjernes hotell, bare to minutter fra High Street Kensington undergrunnstasjon. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og tilbyr velutstyrte og komfortable rom med aircondition, WiFi og bad med badekar og toalett. Hotellet tilbyr også restaurant, bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. Frokost inkludert.
Copthorne Tara hotell er handikaptilpasset. Roomservice. Det er også muligheter for connecting rooms med opptil fire senger totalt.

I Kensington området finner du også Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det kjente kjøpesentret Westfield og en mengde kjente museer som bla Victoria & Albert. Kensington Palace, i gangavstand fra hotellet, tilbyr omvisning i slottet. Kensington Palace er hjem for de kongelige. For tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prince William and Princess Catherine) en leilighet her. Det hadde også Princess Diana.
For deg som ønsker det lille ekstra på firmaturer og konferanser, kan Copthorne Tara hotell tilby et meget godt utstyrt konferansesenter.
Alt i alt er Copthorne Tara Hotel London et flott valg for de som ønsker å bo i en roligere del av London, samtidig som de har enkel tilgang til sentrale områder. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter og en rekke tjenester og fasiliteter som gjør oppholdet mer behagelig og praktisk.

Hva sier kundene om Copthorne Tara London hotell:

«Vi bodde på dette hotellet med våre to barn (15 og 11) og hadde connecting rooms, som fungerte veldig bra. Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake.»

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ COPTHORNE TARA hotell

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

Copthorne MillenniumHoliday Inn