Billige skole- og klasseturer til London

Pris på forespørsel

Adresse: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se beliggenhet på kart.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost er inkludert.

I Englands hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoletur. Dessuten får man mulighet til å praktisere verdens største andrespråk! Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene.
Vi hjelper dere med å forhåndsbestiller utflukter, middager, undergrunnbilletter, musikalbilletter og ulike aktiviteter.
Rommene: Enkel- dobbel- trippel og fire sengs rom.

Hva sier kundene om Royal National hotell:

«Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.»

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ KLASSETUR

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Chelsea Flower Show 2023Reise med barn