Billige skole- og klasseturer til London

Pris på forespørsel

Adress: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se beliggenhet på kart.
Vårt billigste hotell i London. Skreddersydd for skoletur. Meget sentralt med 4-sengs rom.

Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Kontinental frokost er inkludert.

I Englands hovedstad er mulighetene til utflukter, sightseeing og studiebesøk nesten uendelige, noe som gjør London til den perfekte destinasjon for skoletur. Dessuten får man mulighet til å praktisere verdens største andrespråk! Fort og enkelt forflytter man seg med undergrunnen til de forskjellige severdighetene.
Vi hjelper dere med å forhåndsbestiller utflukter, middager, undergrunnbilletter, musikalbilletter og ulike aktiviteter.
Rommene: Opptil 4 personer på hvert rom.
Vår gruppeavdeling: Vi har over 30 års erfaring med firmatur, gruppereise og skoletur. Dere vil få en egen kontaktperson ved vårt Londonkontor, som hjelper dere med alt praktisk.

Hva sier kundene om Royal National hotell:

“Ligger sentralt og gir mye for pengene. Badet var helt ok, sengene ok og vi sov godt hele natta. Frokosten var ikke fantastisk, men helt grei. Reiser gjerne hit igjen! Vi var 4 jenter på èn dags overnatting i London”

“Min sønn og jeg bodde på Royal i tre døgn. Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.”

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ KLASSETUR

Vi hjelper deg med å sette sammen din neste reise med et unikt tilbud tilpasset deres behov.
Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Recent Posts