Billige skole- og klasseturer til London

PRIS FRA 850,- NÅ FRA 800,- PR PERSON PR DØGN INKL. FROKOST. PRIS VARIERER ETTER SESONG

Adresse: Royal National hotell, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG. Se beliggenhet på kart.
Royal National hotell har sentral beliggenhet nær Russell Square undergrunnstasjon med direkte forbindelse til Heathrow flyplass. Gangavstand til British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Dere innkvarteres i lyse, romslige rom med egne bad/toalett, TV, telefon og te-/kaffefasiliteter. Engelsk frokost er inkludert.
Rommene: Enkel- dobbel- trippel og fire sengs rom.

Skoletur til London er en fantastisk måte for elever å lære om historie, kultur og samfunnsliv i en av verdens mest spennende byer. Med en rekke museer, gallerier, historiske landemerker og andre attraksjoner, er det noe å utforske og lære om for alle.
En av de mest kjente og populære attraksjonene i London er The British Museum. Museet er hjem til en av verdens største samlinger av kunst, antikviteter og kulturgjenstander fra hele verden. Skoleelever kan lære om historien til forskjellige sivilisasjoner, inkludert oldtidens Egypt, Romerriket og Mesopotamia. Museet tilbyr også guidede turer og spesielle arrangementer for skolegrupper.
En annen viktig attraksjon for skoleelever er The Tower of London, som har en over 900 år gammel historie. Tower of London har vært alt fra kongelig palass til fengsel, og i dag er det et museum og et sted hvor de britiske kronjuvelene oppbevares. Her kan elever lære om historiske hendelser som har formet Storbritannias kultur og politikk.

For elever som er interessert i kunst, er Tate Modern et must-besøk. Dette museet har en stor samling av moderne kunst og arkitektur fra det 20. århundre og frem til i dag. Museet tilbyr også guidede turer og spesielle arrangementer for skolegrupper.

Hvis skoleelevene er interessert i teater, kan du ta dem med på en tur til West End, som er Londons teaterdistrikt. Her kan de se en rekke teaterforestillinger, musikaler og skuespill. Noen av de mest kjente teaterforestillinger som spilles i West End inkluderer Les Miserables, The Lion King og Phantom of the Opera.

For å lære om samfunnsliv og politikk i Storbritannia, kan skolegruppen besøke Houses of Parliament. Her kan du ta en guidet tur og lære om hvordan det britiske parlamentet fungerer, samt se noen av de mest kjente rommene i parlamentet, inkludert Underhuset og Overhuset.

Når du planlegger en skoletur til London, er det viktig å planlegge turen på forhånd og å sikre deg at alle aktiviteter og arrangementer passer for elevene. Sørg for å ha en klar tidsplan, og husk å ta pauser underveis for å unngå at elevene blir slitne og utmattede. Det er også lurt å ha med seg snacks og drikke, og å holde seg oppdatert på været slik at du kan kle deg og elevene riktig.

Hva sier kundene om Royal National hotell:

«Hadde lest om hotellet før avreise og var meget skeptisk. Ble positivt overrasket over et stort rom, og bra renhold. Royal National er ikke et luksushotell, men med den prisen så var det ikke noe å si på det. Frokost spiste vi på forskjellige diners rundt i byen.»

BESTILL ET GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ KLASSETUR

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
Gruppereise LondonRomantisk weekend London