Chelsea Flower Show London 21 – 25. mai 2024

President hotell, 56-60 Guildford Street, Russell Square,London WC1N 1DB. Se hotellets beliggenhet på kartet.
Ingen kan blomster, hager og slott slik som engelskmennene!
Vi har den glede å tilby pakketurer til det verdensberømte Chelsea Flower show i London i tiden 21 – 25. mai 2024. Billettene til Chelsea Flower Show selges fort ut, så vi anbefaler deg å bestille så raskt som mulig for å sikre deg denne unike muligheten. Chelsea Flower Show blir kalt for gartnerens Mekka. Blomstereventyret som arrangeres ved Royal Hospital i Chelsea blir betegnet som ”Flower Wonderland” og viser oss et vell av nydelige blomster og forskjellig hagedesign. Her er farger, former, lukter og sanseopplevelser så langt øyne og nese rekker!

Chelsea Flower Show er en av verdens mest prestisjefylte blomsterutstillinger, og arrangeres hvert år i mai i Royal Hospital Chelsea i London. Utstillingen er en hyllest til hagekunst og blomster, og tiltrekker seg besøkende fra hele verden som ønsker å oppleve de nyeste trendene innen hagearbeid og landskapsdesign.
Utstillingen inneholder hundrevis av utstillere som viser frem alt fra blomsterbed og grønne områder til urtehager og grønnsakshager. Det er også et bredt utvalg av produkter til salgs, inkludert frø, hageverktøy, planter og tilbehør.

Dette er ikke bare en utstilling, men også en konkurranse, og utstillerne kjemper om prestisjefylte priser for beste hage og beste utstilling. Det er også en mulighet for hageentusiaster å møte og lære av noen av de mest anerkjente designerne og gartnere i bransjen.
For å få mest mulig ut av besøket, kan det være lurt å planlegge turen på forhånd og sette av minst en hel dag til å utforske utstillingen. Det er også viktig å kle seg passende for været, da utstillingen er utendørs.

Sjekk vårt unike tilbud:
– 2 døgn i delt dobbeltrom på President hotell med engelsk frokost
– Inngang Chelsea Flower Show
– Alle skatter og avgifter inkludert
Full pakke fra kun 4500,- pr person.

Dere innkvarteres på President hotell, vår absolutte bestselger og våre kunders favoritthotell. Forholdsvis store hotellrom. Engelsk frokost inkludert. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har te/kaffefasiliteter i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge og bar, som serverer øl, vin, drinker, kaker og kaffe/te, sandwiches samt tradisjonell English Afternoon Tea. Hver fredag og lørdag kveld er det underholdning i baren. Russel Square stasjon er kun 200 meter fra hotellet. Gangavstand også til British Museum, Oxford Street og teatrene i West End.

Chelsea Flower Show er ikke bare for hageentusiaster, men for alle som ønsker å oppleve en av de mest fantastiske og inspirerende utstillingene i verden. Det er en flott mulighet til å lære om hagearbeid og landskapsdesign, samt å se noen av de mest imponerende hageutstillingene i verden.

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ CHELSEA FLOWER SHOW

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no

Gruppereise London