Nyt hverandre – Reis på romantisk kjærestetur til London

PRIS FRA 1100:- NÅ FRA 950,- PR PERSON PR DØGN INKL. FROKOST. PRIS VARIERER NOE ETTER SESONG

Adresse: Copthorne Tara hotell, Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY. Se beliggenhet på kart.
London er en by med noe for enhver smak, og det er det perfekte stedet for en romantisk kjærestetur.
Forestill deg å legge seg sliten og fornøyd på kvelden og vite at du slipper å våkne til larmen av vekkerklokken dagen etter. Du kan snu deg dovent rundt i sengen, kysse din kjæreste på pannen og sove så lenge du vil. Og når du velger å stå opp, har du en ny, spennende London-dag foran deg, borte fra hverdagens gjøremål og mas.

The Copthorne Tara London hotell Kensington er et moderne fire-stjernes hotell, bare to minutter fra High Street Kensington undergrunnstasjon. Hotellet tilbyr restaurant, bar, treningsstudio og konferansefasiliteter. Frokost inkludert.
Handikaptilpasset. Roomservice. Det er også muligheter for connecting rooms med opptil fire senger totalt.

Ting å gjøre med kjærestetur til London

  • I Kensington området finner du også Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det kjente kjøpesentret Westfield og en mengde kjente museer som bla Victoria & Albert. Kensington Palace, i gangavstand fra hotellet, tilbyr omvisning i slottet. Dette er hjem for de kongelige. For tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prince William and Princess Catherine) en leilighet her. Det hadde også Princess Diana.
  • Klatre opp de 257 trinnene og besøk St Paul’s Cathedral Whispering Gallery. Her kan dere hviske fine ting til hverandre hele 30 meter fra hverandre.
  • Artesian Bar på The Langham Hotell er kåret til verdens beste bar for 7. gang. Michelin restaurant til lavpris: En godt bevart hemmelighet i London er Michelin restauranten Angel i South Place hotell.
  • Ta en spasertur langs Themsen. Dette er en romantisk måte å oppleve byen på, og det er en fin måte å snakke sammen og nyte hverandres selskap på.
  • Besøk et av byens mange museer eller gallerier. Dette er en fin måte å lære om hverandres interesser på, og det er også en fin måte å tilbringe en regnfull dag på.
  • Se en musikal på et av byens mange teatre. Dette er en fin måte å oppleve Londons livlige kulturscene på, og det er også en fin måte å skape minner som vil vare livet ut.

Med litt planlegging kan du skape en romantisk kjærlighetsreise til London som din kjære aldri vil glemme.

Hva sier kundene om hotell Copthorne Tara hotell

«Vi bodde på dette hotellet med våre to barn (15 og 11) og hadde connecting rooms, som fungerte veldig bra. Frokosten er hyggelig og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Enkel tilgang til T-banestasjonen, slik at du kan reise rundt i London. Kensington Street rett rundt hjørnet. Vi kommer helt sikkert tilbake.»

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ kjærestetur til LONDON

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no
Skoletur til LondonReise London med barn