Pengene tilbake garanti på fotball- og konsertpakker

Vi gir deg en mulighet til å bestille bekymringsfritt med vår 100% pengene-tilbake-garanti på hotell- og billettpakker. Så slipper du å uroe deg.

  • pengene tilbake for arrangementer som annulleres (fotball og konserter)

  • pengene tilbake for hotell hvis du følger våre avbestillingsregler

Da vil du få pengene tilbake hvis du ikke ønsker en ny tur senere. Alle våre pakketurer er også fullt ut dekket gjennom Reisegarantifondet for deg som kunde ved feks en konkurs. Alle som selger eller markedsfører noe som omfattes av garantiloven må ha reisegaranti hos RGF for å beskytte sine reisende. Vi har stillt lovpålagt garanti ovenfor Reisegarantifondet.
De Skandinaviske Londonguider er selvsagt medlem i dette reisegarantiet slik at dere som reisende kan føle dere helt trygge når dere bestiller reise hos oss.

Ved kombinasjon av flere reisetjenester fra oss, feks billett og hotell, kan dette utgjøre en pakkereise iht EU-direktiv 2015/2302. Da omfattes du av alle EU-rettigheter for pakkereiser. Dette under forutsetning av at de gjeldende bestilling/avbestillingsregler som opplyses om i tilbudet du mottar fra oss er fulgt. Vi oppfordrer våre kunder til å ha egen reiseforsikring for å være fullt ut dekket ved uforutsette hendelser.

 

De Skandinaviske Londonguider
Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge
Tlf +47 900 19054
Email: henry@londontown.no

De Skandinaviske Londonguider/Twist & Shout Sports and Events
6th floor Milbank Tower, 21-24 Milbank, Westminster, London SW1P 4QP
Tel: +44 20 7240 3983
Email impact@londontown.no