Utforsk magien på Harry Potter museum i London

Hvis du er en ekte Harry Potter-fan, er en pakkereise til Harry Potter museum i London en drøm som går i oppfyllelse. Denne magiske opplevelsen gir deg muligheten til å trå inn i trollmannsverdenen som J.K. Rowling skapte, og oppleve en verden full av undring og magi.

Pakkereisen inkluderer billett til museet, overnatting på hotell og transport til og fra museet. Med flere avganger hver dag, kan du velge tidspunktet som passer best for deg. Hotellet tilbyr familierom, slik at du kan ta med hele familien på denne uforglemmelige reisen.

Museet, som ligger i nærheten av London, er en tro kopi av filmsettene som ble brukt i de populære Harry Potter-filmene. Her kan du utforske ikoniske steder som Galtvort, Diagonallmenningen, Zentrosbanken og mye mer.

I tillegg til filmsettene, vil du også oppdage en imponerende samling av originale kostymer og rekvisitter fra filmene. Det er også interaktive utstillinger som gir deg muligheten til å prøve deg på forskjellige trollmannsaktiviteter. Du kan for eksempel ta en tur på en feiekost, prøve deg på å kaste trylleformler eller smake på ekte smørøl.

En av høydepunktene på museet er den imponerende modellen av Galtvort, som ble brukt i opptakene av filmene. Modellen måler over femten meter i diameter. Det er en utrolig detaljert gjenskapelse av skolen for hekseri og trolldom.

Under besøket ditt på Harry Potter museum, kan du også utforske gavebutikken som tilbyr et bredt utvalg av Harry Potter-merchandise. Her kan du kjøpe alt fra tryllestaver og kapper til bøker og suvenirer. Det er den perfekte anledningen til å ta med deg en liten bit av trollmannsverdenen hjem.

Det teer en fantastisk måte å fordype seg i den magiske verdenen til Harry Potter og skape minner som vil vare livet ut. Så hvorfor ikke ta med familien eller noen venner på denne spennende reisen, og opplev magien selv?

En pakkereise til Harry Potter museum i London er en opplevelse som vil glede både barn og voksne.