Unn dere en skikkelig luksusweekend i London

Pris fra 2900,- NÅ fra 2700,- pr person inkl. frokost. Pris varierer noe etter sesong

Adress: 3-5 Great Scotland Yard, London SW1A 2HN. Se beliggenhet på kart.
Great Scotland Yard er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av London bare et steinkast fra Covent Garden. Hotellet er kjent for sin imponerende arkitektur, elegante innredning og førsteklasses fasiliteter som passer for den mest kresne.
Dette historiske hotellet har en fascinerende historie som strekker seg tilbake til 1829, da det ble bygget for å huse Metropolitan Police Force i London. I dag er det blitt omgjort til et luksuriøst hotell med 152 elegante rom og suiter som kombinerer moderne design med klassisk eleganse.

Great Scotland Yard Hotel tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter, inkludert et spa, et treningsstudio og et utendørs gårdsplass som gir en avslappende og fredelig atmosfære midt i hjertet av London. Hotellet har også en rekke barer og restauranter som serverer deilige retter fra hele verden, inkludert britisk mat med en moderne vri.
Hotellets beliggenhet er ideell for å utforske London. Det ligger i nærheten av flere av byens største attraksjoner, som Buckingham Palace, Westminster Abbey og Houses of Parliament. Det er også i gangavstand fra Trafalgar Square og Covent Garden.
Hvis du ønsker å oppleve det beste av luksus og eleganse i London, er Great Scotland Yard Hotel det perfekte valget. Med førsteklasses fasiliteter og en fantastisk beliggenhet, vil du garantert få en minneverdig og avslappende opplevelse.

Hva sier kundene om Great Scotland Yard London hotell:

«Fra det øyeblikket vi gikk inn, hadde vi en 5-stjerners opplevelse. En rolig oase et par minutters gange unna Trafalgar Square, kort vei fra teatrene i West End og attraksjoner. Hvis du er på utkikk etter klasse, god service, noe unikt og en flott beliggenhet – BESTILL NÅ!»

BESTILL GRATIS OG UFORPLIKTENDE TILBUD PÅ GREAT SCOTLAND YARD LONDON HOTELL

Fyll i formularet eller kontakt oss på tlf +44 2072 40 3983 eller på mail impact@londontown.no.

St Giles hotellCophtorne Tara hotell