Topp Barcelona Camp Nou
KAMP
DATO
BILLETT+2 DØGN

05-02-2023

16-02-2023

2685

På forespørsel


19-02-2023
2485
05-03-2023
2785
19-03-2023
Pris på forespørsel
09-04-2023
2685
23-04-2023
5685
30-04-2023
2885
03-05-2023
2885
21-05-2023
2885
28-05-2023
2885

Trinn 1 av 2

Sist oppdater 08-11-2022.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling
Fotballreiser til Barcelona leveres i samarbeid med Sportsinternational, som også er teknisk arrangør av reisen.
Oppgitt pris er for en pakke med kampbillett og hotell i 2 døgn inkl. frokost i delt twin- dobbeltrom.  Tillegg for enkeltrom. Noen lavere pris for trippelrom. Dere bør imidlertid vurdere opphold fra fredag til mandag da weekendkamper kan flyttes fra lørdag ettermiddag til søndag kveld, og vise versa. Tillegg for ekstra døgn fra 600,- pr person.
Alle priser er fra… og den endelig prisen vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Våre priser er gitt utifra gjeldende valutakurser og er nettopriser – ingen ekstra betalingsavgifter.

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter
Alle klubbene har i de senere årene drevet et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til en samtale med politiet. Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Billetter og hotell i Barcelona sesongen 2022- 2023
Billettene i pakken er langside høyt oppe. Oppgradering kr 500,- for GOL 2. Oppgradering til Tribuna kr 1000,-. Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet.
Overnatting på Hotel Amrey Sant Pau i delt twin/dobbeltrom i to døgn. Sant Pau har 93 komfortable rom hvorav 18 rom med balkong, beliggende i øverste etasje og med utsikt over byen. Hotellet har meget bra standard og kan absolutt anbefales.
Oppgradering til 3* Hotel Gravina. Extra natt kr 600,-
Oppgradering til 4* Grupotel Gran Via . Extra natt kr 600,-
Ønsker du oppgradering, skriv i merknadsfeltet.

Fly er ikke inkludert. Men vi kan gi komplett tilbud som også inkluderer flyreise.
Fotballreiser til Barcelona arrangeres i samarbeid med Sportsinternational AB.

Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadion er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på. Det er en tjeneste som vi tror at alle reisende skal ha rett til å vite før fotballturen.

KOMME SEG TIL CAMP NOU

Enkleste måte å ta seg til Stadion i Barcelona er å gå ca 10 minutter fra Amrey Sant Pau hotell i retning Familie Segrada.
Du kommer til undergrunnen rett før Segrada, som går direkte ut til Camp Nou. Camp Nou, Europas største arena!
Kalles det Camp Nou eller Nou Camp? Hvis du spør en katalaner er svaret Camp Nou. Stadioen er den største med kapasitet på 98.800 tilskuere. Den følelsen man får når man entrer arenaen er ubeskrivelig. Vi har billetter på de fleste deler av stadion. Spør oss hvilken seksjon, rad og plass du kommer til å sitte på.

Hva sier kundene om våre fotballreiser Barcelona kamper

«Veldig bra hotell, fint og sentralt med god mat. Flotte fotball billetter og i tillegg opplevde vi mye annet spennende. Takk til deg og dine partnere som gjorde turen til en suksess»
– Tore Anshus

«For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!»
– Wenche, Arild og Magnus Vasshus

«Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med Barcelona billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi ellert Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende»
– Magne Almeland

«Takker for turen til fotball i Barcelona– perfekt hotell og ingen problemer !
Da sparer vi penger til neste tur J – da tar vi med besteforeldre også.»
– Ole Jørgen Nordahl

Et fotball besøk hos FC Barcelona i den gigantiske Nou Camp (kapasitet over 98 000) er en helt uforglemmelig opplevelse. Se stjernetrioen Messi, Suarez og Neymar i aksjon og nyt en lang helg i den fantastiske byen Barcelona. Fotballkamper i Spania spilles på søndagskvelder. Den bekreftede dagen vil bli annonsert ca. 10 dager før fotball kampen finner sted.
En bestilling av fotballreiser Barcelona FC hos oss betyr trygghet og profesjonalitet i alle ledd. Og kanskje best av alt; Ingen problemer med fotballbilletter. Hos oss trenger du aldri å være nervøs for at levering av billetter til hotellet ikke fungerer. I god tid før avreise, sender vi billettene hjem til deg. Sikkert. Profesjonellt. Dyktig. Vi kan arrangere fly, transport, middager, konferanser, vinsmaking, guidede turer og hjelp til reservasjon av restaurant.