Tower Bridge

Tower Bridge Exhibition

Denne London-attraksjonen inviterer deg til å gå inn i den mest kjente broen i verden for å utforske den ikoniske struktur, spektakulære utsikt og glassgulv, moderne utstillinger og praktfulle viktorianske maskinrom!

Opplev det nye glassgulvet og den fantastiske utsikten over London fra gangveiene høyt oppe på broen, og fortsett til de viktorianske maskinrommene for å lære om hvordan den mest berømte broen i verden fungerer.

Tower Bridge ble bygget for 120 år siden for å lette veitrafikken og samtidig opprettholde elvetilgangen til den travle Pool of London-kaien. Bygget med gigantiske bevegelige veier som løfter seg for passerende skip, er det til i dag ansett som et ingeniørvidunder, og utover å være et av Londons favorittikoner, er det uten tvil en av de mest kjente og umiddelbart gjenkjennelige strukturene i hele verden.

Siden 1982 har Tower Bridge Exhibition fortalt historien til broen og hvorfor den ble til gjennom fascinerende utstillingsinnhold. Besøkende kan også oppleve det spennende nye glassgulvet og den spektakulære panoramautsikten fra de høye gangveiene samt de viktorianske maskinrommene, som huser de vakre dampmaskinene som en gang drev broheisene. Denne attraksjonen du må se er den eneste måten å utforske den mest kjente broen i verden på!

Adresse: Tower Bridge Exhibition, Tower Bridge Road, London, SE1 2UP
Tubestation: Borough

Billetter Tower Bridge  >

 

Sjekk også ut billetter til:
Madame TussaudsLondon EyeLondon buss sightseeingHarry Potter museumTower of LondonSt Paul katedralLondon Dungeon