The Unfriend

London teater: The Unfriend

Denne vilt morsomme, mørke komedien fra forfatteren Steven Moffat og regissøren Mark Gatiss, det prisbelønte teamet bak BBCs Sherlock, har en hysterisk cast, inkludert Reece Shearsmith (Inside No. 9), Amanda Abbington (Sherlock) og Frances Barber (Silk). Mens de er på ferie, blir Peter og Debbie venner med Elsa: en lidenskapelig Trump-tilhenger enke fra Denver, USA. Hun er ikke så «woke», men er litt fantastisk. De avtaler å holde kontakten – fordi ingen egentlig gjør det, gjør de vel?

Når Elsa inviterer seg selv til å bo hos dem noen måneder senere, bestemmer de seg for å søke henne opp på nettet. For sent oppdager de sannheten om Elsa Jean Krakowski. Dødelig fare har nettopp gått ombord på en flyvning til London!

Det som begynte som en tilfeldig ferievennskap, er nå en trussel mot livene til barna deres. Peter og Debbie står nå overfor den ultimate utfordringen i den moderne verden – hvordan beskytter du alt du elsker fra dødelig fare uten å virke uhøflig? Fordi gjett hvem som kommer … for å MYRDE.

Vi har ikke lenger billetter The Unfriend  teater