London teater: Song from away

Stykket er skrevet av den nederlandske dramatikeren og regissøren Ivo van Hove, og følger historien til en mann ved navn Willem, som har mistet sin bror i Amsterdam. Willem befinner seg i New York og sender en rekke brev hjem til Amsterdam mens han forsøker å bearbeide sin sorg.

Brevvekslingen mellom Willem og brorens avdøde kroppskontaktør utgjør et hjerteskjærende portrett av en mann i sorg, som prøver å forstå og akseptere tapet av noen han var nær. Stykket er både følsomt og rørende, samtidig som det utforsker temaer som ensomhet, avstand og menneskelig forbindelse.

«Song from Far Away» ble godt mottatt av kritikere og publikum og var anerkjent for sin evne til å gripe publikum følelsesmessig og fengsle dem med sin vakre og enkle fremstilling av sorg. Teaterproduksjonen hadde et minimalistisk sceneoppsett og var basert på en enkelt skuespillers fremstilling av Willem, som ble spilt av den belgiske skuespilleren Eelco Smits.

Alt i alt var «Song from Far Away» en vakker og følelsesmessig berørende teaterproduksjon som fikk gode anmeldelser for sin enkle, men dyptgripende fortelling om sorg og tap.

FORESTILLINGEN SPILLES IKKE LENGER