Idiots Assemble: Spitting Image The Musical

Idiots Assemble: Spitting Image The Musical London

«Idiots Assemble: Spitting Image The Musical» er en musikal som er basert på den berømte britiske TV-serien «Spitting Image». Musikkteateret hadde sin debut på The Other Palace i London i 2019 og ble godt mottatt av både publikum og kritikere.

Musikalen tar publikum med på en helsprø reise som er full av satire, politiske kommentarer og humor. Historien følger et ensemble av kjente og kontroversielle politiske figurer fra Storbritannia og resten av verden, inkludert Donald Trump, Boris Johnson og Angela Merkel, mens de forsøker å redde verden fra global katastrofe.

«Idiots Assemble» har en rekke minneverdige sanger som er skrevet av flere kjente musikere og komponister. Musikalen har også imponerende kostymer og scenografier som gjenskaper de kjente figurene på en morsom og oppsiktsvekkende måte.

Musikalen tar opp mange temaer som er relevante i dagens samfunn, og utforsker de kontroversielle sidene av politikk og samfunnsliv på en morsom og underholdende måte. «Idiots Assemble» er en spennende musikal som appellerer til publikum som er interessert i politikk og satire, og den har blitt en populær musikal i London og andre steder.

Denne forestillingen er avsluttet

Sjekk også ut disse musikaler:
Lion KingLes MiserablesPhantom of the OperaMamma MiaBook of MormonTina TurnerWickedMatilda