BILLETTER Madness konsert London

Pakkene vi tilbyr til Madness konsert 15. desember 2023 i O2 Arena London.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett Madness
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL Madness konsert

Trinn 1 av 2

Fans av ska og britisk popmusikk kan knapt vente på den kommende konserten med Madness i London. Den legendariske britiske gruppen har begeistret publikum i flere tiår med sin unike stil og fengende låter. Fansen er ivrige etter å få oppleve deres ikoniske musikk live og danse til rytmen av deres uforglemmelige hits.

Konsertarenaen blir forberedt til å ønske Madness velkommen med fargerike dekorasjoner og en stemning av fest og glede. Det er forventet at publikum vil bli tatt med på en musikalsk reise fylt med energi og livsglede.

Publikum kan glede seg til å høre klassikere som «Our House,» «Baggy Trousers,» og «It Must Be Love.» Med deres karakteristiske blanding av ska, pop og rock, vil Madness få alle til å synge med og danse i ekstase.

Konserten vil være en feiring av Madness’ lange og suksessfulle karriere. Bandet vil skape en festlig atmosfære hvor tilskuerne kan slippe løs og glemme hverdagens bekymringer for en stund. Deres levende fremførelse og karismatiske opptreden vil garantert få alle til å føle seg som en del av den musikalske festen.

Den kommende konserten med Madness i London er en begivenhet fansen har ventet på. Det er en sjelden mulighet til å oppleve denne legendariske gruppen live og la seg rive med av deres tidløse musikk. Det er ingen tvil om at denne konserten vil bli en festlig og minneverdig kveld for alle som er til stede.