Royal Albert Hall

BILLETTER BBC Proms 2023 konserter London

BBC Proms er tilbake i London og  feirer klassisk musikk i åtte uker med konserter i Royal Albert Hall. Sesongen vil vare fra fredag 14. juli til lørdag 9. september 2023, og inneholder et bredt spekter av program, fra Berlioz til The Four Seasons, store symfoniske og korsatte verk, til intime kammerkonserter og spennende Proms-debuter.

Pakkene vi tilbyr til BBC Proms konserter 14. juli – 9. september 2023 Royal Albert Hall London.

  • 2 døgn på President hotell inkl. frokost
  • Billett til konsert
  • Leveranse av billett på hotellet eller ebillett
  • Alle skatter, service- og betalingsavgifter inkludert

Pris på forespørsel

Her er utdrag av programmet:
First Night of  The Proms 14. juli
The Four Seasons 16. juli
Sir Stephen Hough plays Rachmaninov 18. juli
Beethovens Fifth Symphony 19. juli
Beethovens «Choral» Symphony 23. juli
Mendelssohn’s Elijah 29. juli
Sibelius’s First Symphony 3. august
Mozart’s Mass in C minor 6. august
Mahler’s Symphony No. 10 10. august
Chopin’s Piano Concerto No. 1, Elgar’s bucolic In the South overture and Strauss’s tone-poem Aus Italien 16. august
Shostakovich’s Piano Concerto No. 2 18. august
Handels Samson 23. august
Gershwin’s Piano Concerto 26. august
Berlioz’s The Trojans 3. september
Raphaël Pichon and his ensemble Pygmalion present an alternative vision of Mozart’s Requiem 7. september
Rachmaninov’s demanding Piano Concerto No. 3 8. september
PS. LAST NIGHT OF THE PROMS ER DESVERRE UTSOLGT

Kontakt oss for komplett program

VELG DATO FOR KONSERT

SEND FORESPØRSEL BBC Proms 2023 konsert

BBC Proms er en av de mest prestisjefylte og anerkjente musikkfestivalene i verden, og den finner sted hvert år i Royal Albert Hall i London. Dette årlige arrangementet bringer sammen musikkelskere fra hele verden for å feire og nyte en mangfoldig og spennende samling av klassisk musikk.

Festivalen, som strekker seg over åtte uker, har blitt en institusjon innenfor musikkverdenen. Fra fredag 14. juli til lørdag 9. september 2023 vil Royal Albert Hall være vertskap for en rekke konserter som dekker et bredt spekter av musikalske sjangere og stilarter. Fra store symfoniske verk og korverk til intime kammerkonserter og banebrytende musikalske opplevelser, har Proms noe å tilby for enhver musikksmak.

Proms-programmet inkluderer både velkjente klassiske komponister som Beethoven, Mozart og Tchaikovsky, samt moderne og nyskapende verk fra samtidskomponister. I tillegg til de tradisjonelle klassiske musikkstilene, utforsker BBC Proms også andre sjangere som jazz, verdensmusikk og filmmusikk. Det er et ekte mangfold av musikkopplevelser som appellerer til et bredt publikum.

Høydepunktet i Proms-festivalen er «The Last Night of the Proms», en storslått avslutningskonsert som er kjent for sin festlige atmosfære og deltakelse fra publikum. Her kan man forvente seg klassiske favoritter, allsang og patriotiske tradisjoner som inkluderer britiske flagg og ballonger.

BBC Proms i Royal Albert Hall er en unik mulighet til å oppleve klassisk musikk av høyeste kvalitet i en spektakulær setting. Atmosfæren i hallen er elektrisk, og publikum får muligheten til å være en del av den levende musikktradisjonen som har blitt dyrket i over et århundre.

Uansett om du er en dedikert musikkelsker eller bare nysgjerrig på å utforske klassisk musikk, vil BBC Proms tilby en uforglemmelig musikalsk opplevelse. Festivalen er et høydepunkt på den internasjonale musikalske kalenderen og vil fortsette å inspirere og glede publikum i mange år fremover.