Front topp

Kundefavoritt og bestselger

President hotell er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritt overnatting i London. Forholdsvis store hotellrom.
Vårt mestselgende hotell >

Konsert London front

Store konserter i London

Kjenn bassen dundre i blodet og la melodien klinge inn til margen mens vokalisten synger seg rett inn i hjertet til hele publikum.
Konserter London 2024- 2025 >

fotballreiser-front

Fotballreiser England, Barcelona, Paris og Berlin

Londontown er ledende på markedet for fotballreiser  og kamper til London, England, Barcelona, Paris og Berlin og du har flere fordelene ved å bruke oss. 30 års erfaring, ingen skjulte avgifter og 100% billettgaranti. Både enkeltbilletter og skreddersydd pakketurer, også inkludert flyreise.
Fotballreiser London og England 2024  >

hotellfront

Er du ute etter rimelig overnatting i London

Når du planlegger en tur til London, er valget av hotell en viktig faktor som kan påvirke hele din opplevelse. Beliggenhet er også en viktig faktor å overveie når du velger et hotell. Vil du se hvor våre hotellene ligger? Bruk vårt hotell kart.
Gode rimelige hotell i London sentrum >   Kart London hotell >

musical london

Musikaler og teater London

Reise på Londontur og la deg underholde av et utømmelig tilbud på musikaler og teater fra autorisert leverandør. Gode priser.
Musikal på din reise til London >

London Eye

London severdigheter

Book severdigheter i London direkte på våre nettsider. Vi tilbyr markedets beste utvalg og priser. Kjøp nå og slipp lange køer ved inngangen.
London severdigheter >

Skoleturer og klasseturer London – gavekort reise

klassetur london

Skreddersydde skoleturer og klasseturer til minste detalj.
Skole- og klasseturer til London >

Gavekort til fronside

Usikker på hva du skal gi til konfirmasjon, bryllup eller bursdag?
Gi et gavekort på reise >

harry potter smal

Harry Potter London

Har du sette Harry Potter filmene, og lurer på hvordan de ble laget? Tur med billett, hotell og transport til Harry Potter studio London
Harry Potter studio London >

Med barn

Reise til London med barn

Å reise til London med barn, er som å oppleve denne fantastiske byen på en helt ny måte. London har mange ting å gjøre og opplevelse
Reise med barn til London >

shopping small

Shopping i London

Shopping i London, bo på meget sentralt hotell. Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street.
Ta med jentene på shopping reise til London >

gruppe front

Gruppereiser London

Gruppereiser til London med venner og kollegaer. Vi skreddersyr firmaturer, skoleturer, gruppereiser, jenteturer og familiereiser for dere.
Gruppereise og konferanse London >

REISE TIL LONDON MED LONDONTOWN.  OVERNATTING, MUSIKALER, KONSERTER & FOTBALLREISER

Det skal vanskelig gjøres å kjede seg på reise til London. Metropolen med syv tusen puber, ni millioner mennesker og et antall gater og butikker du blir svimmel av. For ikke å snakke om café- og restaurant utvalget, kultur; teater og fantastiske musicals. Gjør akkurat det du har lyst til
– London har noe for alle!

Ta med venninnene på shoppingtur, kompisene på fotballreiser eller din kjære på en romantisk weekendtur dere aldri vil glemme. Vi tilbyr overnatting i London sentrum i alle prisklasser, og skreddersyr gjerne Londontur for deg etter dine ønsker.

På mange måter tilbyr Londontown like mye som London selv. Vi har nemlig testet ut utallige hoteller, da helt spesifikt hvilke som lever opp til den standarden våre reisende ønsker og fortjener. Vi har også stålkontroll på den yrende kulturen, samt utelivet i London, og vi vet akkurat hva som skjer hvor og når.

Londontown kan tilby billetter til alle tenkelige aktiviteter, severdigheter, fotballkamper, musikaler, konserter og museer. Bestiller du din neste London-tur hos oss, vil du også være sikret topp service og gode vilkår.

Når du bestiller reise til London hos Londontown får du alltid bra vilkår og service.
Bestill en uforglemmelig reise allerede i dag eller kontakt oss om du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med priser og bestilling.  Vi har testet hotell i den fantastiske byen over flere år, og funnet de ordentlig gode hoteller vi vil satse på. Vi har gjort direkteavtaler med de ulike hotellene, og kan derfor tilby en meget bra pris.

Med godt over 30 års erfaring med reiser til London og resten av England, vil du finne folk med ekstremt god kompetanse på alt byen har å tilby. Uansett hva slags tur du er på jakt etter, vil vi kunne tilrettelegge.

Kontoret i London er åpent mandag til fredag 9 – 17 (GMT), men vi har 24 timers telefonservice for våre reisende – for din sikkerhet.

London: En by for alle sanser.
London er en by med et pulserende liv og en rik historie. Byen har noe å tilby alle, uansett om du er interessert i historie, kultur, shopping, mat eller underholdning.

Hoteller og overnatting London sentrum.
London har et bredt utvalg av hoteller å velge mellom, fra budsjettvennlig overnatting til luksuriøse femstjerners hoteller.
Når du skal velge overnatting i London, er det viktig å vurdere budsjettet ditt, beliggenheten og hvilke fasiliteter du er ute etter. Hvis du er på et budsjett, er det mange gode hoteller å velge mellom. Hvis du er ute etter luksus, er det mange fantastiske femstjerners hoteller i London.

Konserter i London
London er et populært reisemål for musikkelskere. Byen har en rekke konsertarenaer, fra store arenaer som The O2 Arena og Wembley Stadium til mindre klubber og spillesteder. London er også vertskap for en rekke festivaler.
Noen av de mest populære artistene som spiller konserter i London inkluderer Eric Clapton, Taylor Swift, Pink og Bruce Springsteen. Byen er også vertskap for en rekke mindre artister og band, fra nye og oppkommende artister til etablerte stjerner.
Hvis du er interessert i å se en konsert i London, er det viktig å bestille billetter i god tid. De fleste konserter i London blir utsolgt raskt.

Severdigheter i London
London er en by med en rik historie og kultur. Byen er hjemsted for en rekke ikoniske severdigheter, inkludert Buckingham Palace, Tower of London, Madame Tussauds, London Eye, Harry Potter Museum og Big Ben. London har også et bredt utvalg av museer og gallerier, inkludert British Museum, National Gallery og Tate Modern.
Noen av de mest populære severdighetene i London inkluderer:

  • Buckingham Palace: Hjemmet til den britiske kongefamilien
  • Tower of London: Et historisk slott som har vært brukt som festning, fengsel og myntfabrikk
  • Big Ben: Den ikoniske klokka i Westminster
  • Westminster Abbey: Et gotisk katedral som har vært brukt til kroninger og begravelser av britiske monarker
  • British Museum: Et av verdens største og mest berømte museer
  • National Gallery: Et kunstmuseum som huser en rekke kjente malerier, inkludert Mona Lisa
  • Tate Modern: Et moderne kunstmuseum som huser en rekke kjente kunstverk, inkludert The Scream

London musikaler
Et annet must i London er musikaler. Byen er vertskap for en rekke kjente musikaler, inkludert The Lion King, Les Misérables og Wicked. London er også hjemsted for en rekke mindre musikaler, som ofte spilles på mindre teatre og spillesteder.
Noen av de mest populære musikalene i London inkluderer:

Fotballreiser England
London huser flere av verdens mest kjente fotballklubber, inkludert Arsenal, Chelsea og Tottenham Hotspur. Byen er også vertskap for flere store fotballturneringer, inkludert Premier League, FA-cupen og Champions League.
Hvis du er interessert i fotball, er London et flott sted å dra på fotballreise. Byen har et levende fotballmiljø, og det er alltid noe å se og oppleve.
Noen av de mest populære fotballstadionene i London inkluderer:

  • Emirates Stadium: Hjemmet til Arsenal
  • Stamford Bridge: Hjemmet til Chelsea
  • Tottenham Hotspur Stadium: Hjemmet til Tottenham Hotspur

London er en by som har noe å tilby alle. Uansett om du er interessert i historie, kultur, shopping, mat eller underholdning, vil du finne noe å like i denne fantastiske byen.

Ting å gjøre på weekend i London. Stort utvalg og gode priser

Fotballturer og billetter London, England og Barcelona 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)