Front topp

Våre kunders favoritthotell

President hotell er vår absolutte bestselger og våre kunders favoritt overnatting i London. Forholdsvis store hotellrom.
Vårt mestselgende hotell >

Konsert London front

Konserter i London

Kjenn bassen dundre i blodet og la melodien klinge inn til margen mens vokalisten synger seg rett inn i hjertet til hele publikum.
Konserter London 2023 – 2024 >

fotballreiser-front

Fotballreiser England, Barcelona, Paris og Berlin

Londontown er ledende på markedet for fotballreiser  og kamper til London, England, Barcelona, Paris og Berlin og du har flere fordelene ved å bruke oss. 30 års erfaring, ingen skjulte avgifter og 100% billettgaranti. Både enkeltbilletter og skreddersydd pakketurer, også inkludert flyreise.
Fotballreiser London og England 2023  >

hotellfront

Er du ute etter rimelig overnatting i London

Når du planlegger en tur til London, er valget av hotell en viktig faktor som kan påvirke hele din opplevelse. Beliggenhet er også en viktig faktor å overveie når du velger et hotell. Vil du se hvor våre hotellene ligger? Bruk vårt hotell kart.
Gode rimelige hotell i London sentrum >   Kart London hotell >

musical london

Musical og teater London

Reise på Londontur og la deg underholde av et utømmelig tilbud på musical og teater fra autorisert leverandør. Gode priser.
Musical på din reise til London >

London Eye

London severdigheter

Book severdigheter i London direkte på våre nettsider. Vi tilbyr markedets beste utvalg og priser. Kjøp nå og slipp lange køer ved inngangen.
London severdigheter >

Skoleturer og klasseturer London – gavekort reise

klassetur london

Skreddersydde skoleturer og klasseturer til minste detalj.
Skole- og klasseturer til London >

Gavekort til fronside

Usikker på hva du skal gi til konfirmasjon, bryllup eller bursdag?
Gi et gavekort på reise >

harry potter smal

Harry Potter London

Har du sette Harry Potter filmene, og lurer på hvordan de ble laget? Tur med billett, hotell og transport til Harry Potter studio London
Harry Potter studio London >

Med barn

Reise til London med barn

Å reise til London med barn, er som å oppleve denne fantastiske byen på en helt ny måte. London har mange ting å gjøre og opplevelse
Reise med barn til London >

shopping small

Shopping i London

Shopping i London, bo på meget sentralt hotell. Gangavstand til teatrene i West End og butikkene i Oxford Street.
Ta med jentene på shopping reise til London >

gruppe front

Gruppereiser London

Gruppereiser til London med venner og kollegaer. Vi skreddersyr firmaturer, skoleturer, gruppereiser, jenteturer og familiereiser for dere.
Gruppereise og konferanse London >

REISE TIL LONDON MED LONDONTOWN.  HOTELLER, MUSIKALER, KONSERTER & FOTBALLREISER

London i våre hjerter.
Det skal vanskelig gjøres å kjede seg på weekendtur til London. Metropolen med syv tusen puber, ni millioner mennesker og et antall gater og butikker du blir svimmel av. For ikke å snakke om café- og restaurant utvalget, kultur; teater og fantastiske musicals. Gjør akkurat det du har lyst til
– London har noe for alle!

Ta med venninnene på shoppingtur, kompisene på fotballreiser eller din kjære på en romantisk weekendtur dere aldri vil glemme. Vi tilbyr hotell i London sentrum i alle prisklasser, og skreddersyr gjerne Londontur for deg etter dine ønsker.
– London – her nyter du livet !

På mange måter tilbyr Londontown like mye som London selv. Vi har nemlig testet ut utallige hoteller, da helt spesifikt hvilke som lever opp til den standarden våre reisende ønsker og fortjener. Vi har også stålkontroll på den yrende kulturen, samt utelivet i London, og vi vet akkurat hva som skjer hvor og når.

Londontown kan tilby billetter til alle tenkelige aktiviteter, severdigheter, fotballkamper, musikaler, konserter og museer. Bestiller du din neste London-tur hos oss, vil du også være sikret topp service og gode vilkår.

Når du bestiller reise til London hos Londontown får du alltid bra vilkår og service.
Bestill en uforglemmelig reise allerede i dag eller kontakt oss om du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med priser og bestilling.  Londontown har testet hotellrom i den fantastiske byen over flere år, og funnet de ordentlig gode hoteller vi ville satse på. Vi har gjort direkteavtaler med de ulike hotellene, og kan derfor tilby en meget bra pris.

Med godt over 30 års erfaring med reiser til London og resten av England, vil du finne folk med ekstremt god kompetanse på alt byen har å tilby. Uansett hva slags tur du er på jakt etter, vil vi kunne tilrettelegge.

Kontoret i London er åpent mandag til fredag 9 – 17 (GMT), men vi har 24 timers telefonservice for våre reisende – for din sikkerhet.

London er en populær destinasjon for turister fra hele verden, og det er mange grunner til dette. Her er noen generelle tips og informasjon for reiser til London:

  1. Reise og transport: London har flere store flyplasser, inkludert Heathrow, Gatwick og Stansted, som alle har gode transportforbindelser inn til sentrum av byen. Innenfor byen kan du bruke t-bane, buss eller taxi for å komme deg rundt.
  2. Valuta og betaling: Valutaen i London er britiske pund (GBP). De fleste steder aksepterer kredittkort, men det er alltid lurt å ha kontanter på deg også.
  3. Overnatting: London har et stort utvalg av overnattingsmuligheter, fra enkle gjestehus til luksuriøse hoteller. Det er lurt å booke hotell i god tid i forveien, spesielt i høysesongen.
  4. Attraksjoner og opplevelser: London har en rekke severdigheter og opplevelser å tilby, inkludert museer, gallerier, historiske bygninger, parker og shopping. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer London Eye, Tower of London, British Museum og Buckingham Palace.
  5. Mat og drikke: London har et stort utvalg av restauranter og matboder som tilbyr alt fra tradisjonell britisk mat til internasjonale retter. Det er også mange puber og barer hvor du kan nyte en øl eller et glass vin.
  6. Klima og vær: London har et temperert klima, med milde temperaturer året rundt. Som med de fleste steder, kan været være uforutsigbart, så det er lurt å ta med seg en regnjakke eller paraply.
  7. Kultur og språk: London er en multikulturell by med en rik historie og et stort utvalg av kulturelle opplevelser. Engelsk er det offisielle språket i London, men på grunn av mangfoldet av kulturer i byen, kan du også høre mange andre språk.

Ting å gjøre på weekendtur til London. Stort utvalg og gode priser

Fotballturer og billetter London, England og Barcelona 

Ofte stilte spørsmål (FAQ)